Tron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Bu 7.0.5 güncellemesinden sonra 3G açık olmasına rağmen hep 2g olarak gözüküyor. Ancak 3G yi kapatıp açınca düzeliyor. Yedek alıp cihazı sıfırlasam düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 fenn said: Kartı mini kart yaptık ve rehber numaraları eski kart da duruyor. Bunu nasıl iPhone ye atarız. Whatsapp denedim numaralar gitti ,isimler gitmedi Rehberi bilgisayara kopyala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Swf dosyalarını açamıyorum pls. Telefon 5s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 swf açılmaz zaten dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 fenn said: Swf dosyalarını açamıyorum pls. Telefon 5s downloads yükle açarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 dowland yap açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Indirme başarısız safari bu uygulamayı açamıyor diyor. Bunları çalıştıran eklenti mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Rootlaman gerekebilir ben de bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bende aldım 5s sonunda fakat attan inip middiliye binmiş gibi oldum note 2den sonra, itunes a alışamadım pcden indirdiğim appları senkronize etmiyor telefonla. google play güzeldi o açıdan basıodun direk telefona iniyordu yok mu bunda halp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 ayarlardan itunes&app store'a girip music, apps ve updates automatic downloads'u aç ayrıca pcde itunesdan wifi üzerinden sync i aktif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2014 deadwoll said: Her yer wireless, stream işinin cılkı çıktı. Hala arşiv atan kaldı mı? Anca flac albüm falan atıyorum kırk yılda bir, gerisi hep fotoğraf, video. 5-6gb'yi geçemedim bayağıdır. boş alan 1 gb 1 ayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Arayanların resimleri full çıkmıyor mu yahu ios7'de hrr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Hemen bi soru o vakit, geveyle falan unlock imkani varmi 5s'lerde? 1 ay sonra gelcem turkiyeye, unlock etmem lazim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Yakalıyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2014 yakaliyolar derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 iphone 4s var. ios 5 yüklü. artık bazı programlar desteklememeye başladı. ios6 yüklemek istiyorum legal yollardan. mümkün müdür _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 no. legal yoldn şansın yok. illegal yoldan bile şüpheliyim yani. a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 beyler 4 arkadaş yarın akşam alıyoruz iphone 5s turkcell ile 2bine anlaştık sizce almalımıyız itirazı olan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 nakit veriyorsanız daha iyi fiyata bulursunuz belki zaten 2k normal fiyatı türkcell sizinle anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Aiko said: iphone 4s var. ios 5 yüklü. artık bazı programlar desteklememeye başladı. ios6 yüklemek istiyorum legal yollardan. mümkün müdür _ Su anda ios 7 cok iyi 4s icin. Hızı falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 reampage said: nakit veriyorsanız daha iyi fiyata bulursunuz belki zaten 2k normal fiyatı türkcell sizinle anlaşmış. avea turkcell falan hepsinde 2200 yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 alalımmı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar