Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu drop ratele imkansız oyle olması, anca 1 dolar falan olur birkaç aya. ben de açmam ama daha öyle, şans vurur da turanj veya penpe awp cıkar diye bi deneme yaptm vurmadı şans
Mesaj tarihi:
abi her gün çıkma yok, günde 1 crate 1 skin, haftada da toplam 2 crate 2 skin limit var, official olmasa da kesin bilgi bu. aynen bu şekilde benim 2 haftadır. tf gibi düşse şimdiden cent olmuştu crateler çünkü onda item limit var crate limit yok
Mesaj tarihi:
tamam abi işte 1 crate daha düşecek sana ve gelecek çarşambaya kadar ne kadar oynarsan oyna daha düşmeyecek bir şey

o 5 yıl sanırım hesabındaki cs veya css'nin aktive tarihine bakıyor, 5 yıl önce cs veya css eklediysen hesaba almışındır coin
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

kuzeni yapmıştır kuzeni, ah o ibne kuzen her hesabı banlattı ya beni de bi uo serverından banlattıydı

:(

geçen de itiraf etti üstelik. 3 aşamalı yalan söylemiş önce konsola komut yazdım dediydi, sonra skin pack yükledim dediydi, geçen tam sonuca ulaştık bildiğin wallhack indirmiş pezevenk. arada buraya girip okuyor yazdıklarımı bi de, oku bunu da gafana sıçtııım
Mesaj tarihi:
Competitive maç atamaz olduk artık ya. Pingler çok yükseldi. 90-100 ping ile oynanmıyor. Acceptable pingi düşüncede maç gelmiyor.

Ne yapmak lazım? Son büyük patch'de brezilya sunucuları eklenmiştir falan demişti. TR serverlari yok dimi halen?

said:
We, the undersigned, call on the Valve Corporation to implement competitive servers for Brazilian players.

Şöyle bir şeyinde bizim yapmamız lazım aslında.
Mesaj tarihi:
update'ten sonra bayağı bir kasmaya başladı. birçok kişide de varmış aynı sorun. nvidia'nın son beta driver'ını yükleyin edin demişler ama o da işe yaramadı :/

neyse kısa günün hedesi esports 2013 case oldu, bir buçuk dolardan verdim gitti.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...