Pascha Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 su an 10 lira steam de almak isteyenlere duyrtulur ( geç de olsa aldım bende hehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 dat necro.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 ücretsiz satsalar bile almam rezil bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 DLCnin b.kunu çıkardılar. Hiç kullanmayacağın silahlara hiç bir artısı olmayan karakterlere saçma sapan para istiyorlar. Sildim zaten oyunu. Oyunun oyuncu kalitesi yerlerde zaten. Almamış olan arkadaşlara tavsiye etmiyorum almayın. He 4 kişilik bir arkadaş gurubuysanız ve sadece kendi aranızda oynayacaksanız sıkıntı yok. İdare eder. Hiç bir DLCye de para vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 arkadaş grubunuz varsa güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 indirimli şekilde aldım da birkaç sorum olacak : 1) oynadığımız region'ı nasıl değiştiriyoruz. sürekli olarak 12-15 yaş aralığındaki türk bebeleriyle oyuna giriyoruz 2) host ettiğimde kimse giremiyor, port açmak mı gerek? 3) host çıktığında oyun gg oluyor, sene 2015 değil mi? onun dışında güzel yapmışlar ben ilk oyunu da severek oynamıştım, içine derinlik katmaları, silah + silah modları, crime net falan baya başarılı olmuş, ayrıca content driven bir hale sokmaları çok iyi olmuş (videolar, contactler) ete kemiğe bürünmüş oyun banka soymaktan ileri giderek. lan partylerde 4 kişi akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Oyun güzel zaten, oyuncular leş. O yüzden arkadaşlarınla oynaman daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Public oynamak yasak paydayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 abi 10 liraya kkoye inip yemek yiyemiyoruz ver 10 lira 1 hafta eglen 10 lira ile daha ne yapılabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Silphatos said: Public oynamak yasak paydayi eet de arkadasların yoksa napıcan solo mu atıcan surekli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 oynamak yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Uzun bir heisttan sonra tam biterken hostun bütün oyuncuları oyundan atınca aynısını söyleyebilecek misin acaba merak ediyorum. Bok gibi oynayan herifleri uyarınca "sanırım ben bu oyunu senden daha uzun süredir oynuyorum" diyip oyundan atmaları seni vs. Oyundan değil hayattan soğutuyor o.ç.ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 bilmemkaç lira olmuş hep 10 bandında alır oynardım ben bunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Oyun suan steamde beles Gecici sure mi beles oldu yoksa artik hep mi beles bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 PAYDAY 2: We're giving away 5 million copies of PAYDAY 2 for a limited time only! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2017 aldım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 linkte verelim http://store.steampowered.com/app/218620/PAYDAY_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Indirdim, danke :D indirince bizim oluyor dimi direk, silinince falan kaybolmaz yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 yok silinmiyor, ultimate edition cikacak yakinda, ondan veriyorlar bedava, ona upgrade edilebilecek cikinca indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Oke, begenirsek yapariz upgradeini tertemiz. Steam summer sale gelsin oyun doldurucam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 cicibeybe said: Indirdim, danke :D indirince bizim oluyor dimi direk, silinince falan kaybolmaz yani? abi öyle bi naif sormuşsun ki gözümün önüne kutulu oyuna sarılan çocuk geldi dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2017 Abi gecenlerde yeni bilgisayar aldim ben. Baska bir arkadas da bilgisayarini yeniledi. Surekli yeni oyunlar dener olduk, ozlemisim bu heyecani :D Hakkaten o kutuya sarilan cocuk modundayim zaten. Payday 2de deneme listemde vardi, benim lan party grubumdaki elemanlarin tavsiye ettigi bir oyundu. Gorunce hemen coktum tabi hahasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Tutorialı oynadım da bu sırf multi oyunu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 hayır arkadaşın varsa(sanmam) online kurdugun oyuna istediği zaman katılabiliyo ama yada offline tek başına oynuyosun progressin aynen devam ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2017 Sen benim arkadaşımsın ya şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar