Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 mangası çok kötü bunun ya gözlerim kanadı 2 sayfa okuyamadım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 93 Nasıl ya? Şimdi bunlar ciddi ciddi Ymir'i offscreen öldürdüler mi yani? Lütfen yanlış anlamış oluyim ya pls, böyle saçmalık olur mu? (Bir de timeskip geldi galiba) (Ayrıca briefing kısmındaki haritaya dikkat ahahahahah.) Queen Madagascar Historia çıkıp SHUT DOWN EVERYTHING filan diye bağırsaydı bari :p
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 evet ben de anlamadım o ilk dediğini ama ikinci dediğin oldu anlaşılan. CUT DOWN EVERYTITAN
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 olm neler oldu lan öyle, big boobs mikasa bekliyorum ben bakalım tipleri nası olcak <3
Sam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 claymore manga spoiler yalnız hikaye tam claymore'un manganın sonuna doğru ifşa edilen ama gösterilmeyen dünya çıktı ya. iki kapışan taraf için silah olsun diye dövüştürülen doğaüstü yaratıklar, bunların kurbanı herşeyden ve dünyanın kalanından habersiz insanlar. yalnız bu titancıları sempatikleştirmeye çalışıyor da yemezler. tekrar gelin de geminizi batırsın siz içindeyken armin.
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Ya titancılar da bizimkilerin soydaşı sonuçta. Eninde sonunda bütün Eldian'lar birleşip Marleye dalıcak. Onun yolunu yapıyorlar. Reiner zaten bariz pişman, yeni veletler de olayları kavrayınca doğru yola gelebilecek tipler (tabi pratikte aileleri ve bütün Eldian lar rehin sayılır, anca onları kurtarırlarsa). En büyük twisti de Zeke'ten bekliyorum her ne kadar sabit fikirli görûnse de.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 animenin bittiği yerden devam etmek için kaçıncı sayıdan başlıyoruz
takamuraa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 95 çıkmış,şu kanalı tavsiye ederim bu arada çok güzel editliyor mangayı. 95 https://youtu.be/lloEWXm64mE
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2017 95 rayna, inşallah seni de, öbürlerini de yiyecekler bu sefer. annie hariç hepinizi yesinler.
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 99 Bu arc filler olucak herhalde yeni karakterleri tanıtma ve goygoy okuruz birkaç ay diye bekliyordum ki çok iyi girdiler konuya (tu)
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2017 100 oha sonu mükemmel. http://i998.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/100/shingeki-no-kyojin-10120375.jpg
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Manga ne kadar iyi gidiyor ya. Anime bu chapterlara yetişse de aksiyona doysak.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 Mesaj tarihi: Mart 18, 2018 işte o kadar bekletmeseler de arka arkaya çaksalar animeyi çok güzel olurdu.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 bir yıldır ara vermiştim de anime yeniden başlayıp, oyunu da alınca hemen okuyayım dedim dl ederken. 96-107 sasha :( gabi :X jelena (:D eren :S süper gidiyor.
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 mangada nerede kaldığımı unuttum ararken spoiler yemeyeyim varsa hatırlayan reinerlar savaştan dönüyordu, townda karşılıyorlardı. yanında velet vardı sanırım onun yerine geçecekti ileride. diğer titanları da görmüştüm. pls respond
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 90'ların başında olman lazım büyük ihtimalle, tam hangi chapter emin değilim çünkü o kısmı geçen yıl okumuştum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2018 Evet şimdi baktım, yeni arc 91 de başlıyor. 1-2 bölüm daha ileridesindir muhtemelen. Anime de Ch.90 a kadar gelecek diye tahmin ediyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Manga #110 Konu bayağı derinleşti, Eren anti-heroluğu da aşıp anti-villainlığa başlayacak sanırım. Yalnız böyle 180 derece dönüş yapması bayağı eğreti duruyor. En kısa zamanda açıklamaları ve toparlamaları lazım. Ama muhtemelen titan memoryle alakası vardır, önceki titanların hafızasını da aldığı için babasının da hatıraları karışıyor tabi, Zeke in peşinden o yüzden gidiyor olabilir. Bir de Annie uyansın artık, 70 chapterdır uyuyor.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 110 annie'yi zaten uyandırmak için tekrar hikayeye soktu sanırım ama ne olacağını kestiremiyorum bu mind control, memory wipe vs muhabbetleri işin içine girdiği için. death note gibi durumu kurtarmak için olmadık kurallar, güçler filan girmeye başladı hikayeye fazla. zackley gg oldu, live by the chair, die by the chair oldu tam. eren hepten GİRİFÜSÜ olmaz umarım. levi da güme gitmese bari onu durduracağım diye.
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Tum titan guclerini toplayip yok edecek kendini ve no more titan.
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 animenin son bölümünde gösterilen framelerden bazılarının daha serinin ilk bölümünde eren'in gördüğü hayallerle aynı olduğunu yakalamışlar. eren yaşanacak olayları öncesinden görüyor. o zaman izleyince de anlamamıştım yine anlamadım. ya olacak her şey öncesinden belli, herkes hep aynı rolü oynuyor, ya da time travel muhabbeti var. ilk bölümün adının To you, 2000 years from now olması eren'in (en azından bilinç olarak) geçmişe gitmesine işaret olabilir. kruger'in armin ile mikasa'yla ilgili söyledikleri ve paths'ın açıklanması da yine time loop teorisini destekliyor. ben içinden çıkamıyorum siz ne düşünüyorsunuz? yazar 200e kalmadan bitiricem diyor ama 10 yılda 100 chapter yazmış. temiz 5 senesi var bence daha. bitmez bu.
takamuraa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 oha harbi annesinin öldüğünü falan görüyomus önceden simdi baktımda 1. bölüme
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 valla beklenebilir o tür şeyler çünkü mind control, memory control vs ne lazımsa ekliyor mangaka güçlere ilerledikçe. ben şaşmam artık. 112 dohtor bu ne, neler oluyor lol. eren tam girifüsü oldu, levi güme gidecek galiba arada onca yıl her kurtardıktan sonra. yalnız mangaka çok fazla fantastik kural koymaya başladı ya death note gibi, hikaye ilerledikçe "falan filan falan çünkü böyle doğaüstü kontrol gücü var" vs ekleniyor yeni yeni. hoşuma gitmiyor bütün hikayedeki pürüzler böyle bağlanınca. şurada gelinen noktada eren ve marley kaçkınlarının kazanmaması hani hikayede istenen gidişat herhalde ama nasıl toparlanacak şu noktadan sonra emin değilim. bu son planı şu bitişten sonra yapabilme ihtimalleri yok gibi, bakalım. coup arc gibi gene ama daha ilginç en azından.
Öne çıkan mesajlar