Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Anime bölümünde fazla spoiler dönmeye başladı, mangayı takip edenleri buraya alalım :) 48 şurdan eren bir kurtulsa peşlerine düşecekler kesin evine gideceklerdi o işte yalan oldu iyice boka sardı herşey. mikasa piskopata dönüştü dönüşecek zaten şu ortamda akıl sağlığını şimdiye kadar korumasını sanırım eren sağlıyordu ona bir şey olunca direkt çıldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 48 irvin veya hannes gidici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 49 erwin'in kol gitti anayiyici geldi :D ya kurtulsun şurdan bu ne hayecan bekle 1 ay şimdi iş mi bu :D mikasa fena dağıldı bu bölüm kaçması lazım acil, eren gaza mı gelecek mikasayı mı koruyacak göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 49 Armored Titan Eren. Gaza gelip dönüşecek büyük ihtimal eren. Reiner'ın titanları fırlatması oha dedirtti :d [/spoiler=49] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Castle utgard arci çok güzeldi. Yalnız inşallah titan shifterlarin backgroundlarini iyi yazmıştır isayama yoksa BİZ KÖTÜ DEĞİLİZ ESAS KOTU BİZİ ZORLADIya bağlarsa meh Bir de annieye o kadar torpil gecilmisken ymire biraz ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osirix Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 hoş geldiniz anime bittikten sonra serinin geri kalanını merak eden animeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 asdgasdg ayda bir çıkması kötüymüş ya ahaha hepsini bir anda okudum ben haftalık çıkıyor sanıyordum :D bilseydim günde 1-2 tane okurdum.şimdi bekle 1 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 o çok feci koyuyor adama bir gazla bende bir bölümden sonra bitirmiştim direkt bekliyoruz şimdi dram :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 mangayı nasıl takip ediyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 animede az degistirdikleri son bolum son sahnelerden basliyor : http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aylık manga böyle işte ya, claymore olsun, vinland saga olsun, bir yerden sonra o ilk başladığınız zamanın heyecanını kaybediyorsunuz ister istemez. :p 49 çok pis yerde bitti ama herhalde çıkar bu hafta yeni sayı. neyse en azından 48 sayfa, bunun yarısı çıkan aylıklar var ehu. ama anladım neden anime'de bazı bölümleri sakız gibi uzattıklarını, hareketle çok kare geçtiği için fazla ilerleme olmuyor 2-3 bölümde bir mekan değiştirecek kadar. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/azb7A6m_700b.jpg doğruymuş yalnız ehu. colossal en ikonik, en çok işlenen titanın o etkisiz eleman bertholdt çıkması çok ironik oldu yalnız heh. mangaka yarısını geçtik diyor da daha herşey karanlıkta, neyse dur bakalım 2 yıla anlatmaya başlar ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mangaya başladım srulara cevap bulayım diye, bitirdim şimdi son chapter ı, daha kötü oldu, daha fazla soru var artık, bravo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Borlach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 43 deyim daha. Ağır ağır gidiyorum. Ama tahminlerimin doğru çıkmasına sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osirix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 50 erenin titanlara emir verme yeteneği ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 50 hannes-san belli etti ya duvardaki konuşmasında, desu flag açtı orada maalesef. hesaplaşamadı o titanla, yazık oldu. yalnız o titan kesin kurtuldu oradan, yenmeden hedef değiştirdiler çünkü. kesin gene çıkar bir yerde heh. http://img399.imageshack.us/img399/1492/1819ou8.jpg çıkar babası keser artık. eren tag'leme özelliği açtı lol. işte şimdi iş yapar artık, dövüşmesine gerek kalmadan d2 necro gibi salar minyonları ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu kadar peşinden koşmalarının sebebi buymuş, maymun gibi yönetebiliyor :D bu arada mikasaya bir daha aşık olmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 of daha çok soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Somon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 okulda mangasını bilgisayardan çıktı yapıp okuyan bi kız vardı 7/10luk bişyidi sonra seks olduve ben uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 50 Ad:Eren Jaeger Irç:İnsan Sınıf:Titan/Titancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abboooov 50de neler oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Fly said: animede az degistirdikleri son bolum son sahnelerden basliyor : http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/34 şurdan 2 günde 49'a geldim. 50 denmiş. 50 nerde. Bulamıyorum link pls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Somon said: okulda mangasını bilgisayardan çıktı yapıp okuyan bi kız vardı 7/10luk bişyidi sonra seks olduve ben uyandım enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 progamer said: şurdan 2 günde 49'a geldim. 50 denmiş. 50 nerde. Bulamıyorum link pls sdf mangabird.com'da buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 biliyorum amatörce.. evde sıkıntıdan mangaya özenip baka baka çiziktirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 mangaka da bundan çok iyi çizmiyor zaten ehu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Castle utgard arci çok güzeldi. Yalnız inşallah titan shifterlarin backgroundlarini iyi yazmıştır isayama yoksa BİZ KÖTÜ DEĞİLİZ ESAS KOTU BİZİ ZORLADIya bağlarsa meh Bir de annieye o kadar torpil gecilmisken ymire biraz ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 hoş geldiniz anime bittikten sonra serinin geri kalanını merak eden animeciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 asdgasdg ayda bir çıkması kötüymüş ya ahaha hepsini bir anda okudum ben haftalık çıkıyor sanıyordum :D bilseydim günde 1-2 tane okurdum.şimdi bekle 1 ay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 o çok feci koyuyor adama bir gazla bende bir bölümden sonra bitirmiştim direkt bekliyoruz şimdi dram :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 mangayı nasıl takip ediyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 animede az degistirdikleri son bolum son sahnelerden basliyor : http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/34 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 aylık manga böyle işte ya, claymore olsun, vinland saga olsun, bir yerden sonra o ilk başladığınız zamanın heyecanını kaybediyorsunuz ister istemez. :p 49 çok pis yerde bitti ama herhalde çıkar bu hafta yeni sayı. neyse en azından 48 sayfa, bunun yarısı çıkan aylıklar var ehu. ama anladım neden anime'de bazı bölümleri sakız gibi uzattıklarını, hareketle çok kare geçtiği için fazla ilerleme olmuyor 2-3 bölümde bir mekan değiştirecek kadar. http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/azb7A6m_700b.jpg doğruymuş yalnız ehu. colossal en ikonik, en çok işlenen titanın o etkisiz eleman bertholdt çıkması çok ironik oldu yalnız heh. mangaka yarısını geçtik diyor da daha herşey karanlıkta, neyse dur bakalım 2 yıla anlatmaya başlar ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Mangaya başladım srulara cevap bulayım diye, bitirdim şimdi son chapter ı, daha kötü oldu, daha fazla soru var artık, bravo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 43 deyim daha. Ağır ağır gidiyorum. Ama tahminlerimin doğru çıkmasına sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 50 erenin titanlara emir verme yeteneği ortaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 50 hannes-san belli etti ya duvardaki konuşmasında, desu flag açtı orada maalesef. hesaplaşamadı o titanla, yazık oldu. yalnız o titan kesin kurtuldu oradan, yenmeden hedef değiştirdiler çünkü. kesin gene çıkar bir yerde heh. http://img399.imageshack.us/img399/1492/1819ou8.jpg çıkar babası keser artık. eren tag'leme özelliği açtı lol. işte şimdi iş yapar artık, dövüşmesine gerek kalmadan d2 necro gibi salar minyonları ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 bu kadar peşinden koşmalarının sebebi buymuş, maymun gibi yönetebiliyor :D bu arada mikasaya bir daha aşık olmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 of daha çok soru işareti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 okulda mangasını bilgisayardan çıktı yapıp okuyan bi kız vardı 7/10luk bişyidi sonra seks olduve ben uyandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 50 Ad:Eren Jaeger Irç:İnsan Sınıf:Titan/Titancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 abboooov 50de neler oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Fly said: animede az degistirdikleri son bolum son sahnelerden basliyor : http://www.mangareader.net/shingeki-no-kyojin/34 şurdan 2 günde 49'a geldim. 50 denmiş. 50 nerde. Bulamıyorum link pls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Somon said: okulda mangasını bilgisayardan çıktı yapıp okuyan bi kız vardı 7/10luk bişyidi sonra seks olduve ben uyandım enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 progamer said: şurdan 2 günde 49'a geldim. 50 denmiş. 50 nerde. Bulamıyorum link pls sdf mangabird.com'da buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 biliyorum amatörce.. evde sıkıntıdan mangaya özenip baka baka çiziktirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 mangaka da bundan çok iyi çizmiyor zaten ehu. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar