Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abicim 50bin tl ye gidip polo golf civic almayin, gidin ikinci el cooper s ya da scirocco alin biraz sportif ruhlu olun, ne bu boyle memur emeklisi gibi arabalar. hos gerci ben de mecburiyetten bu tarz birsey kullaniyorum bu ara ama ara sira sarampole yuvarlayip perte cikartip parasini sigortadan almak gecmiyor degil aklimdan. ama kaskosu da bitti gecenlerde =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Selam, Malzeme kalitesi 3 başlık altında incelenmelidir: -Kullanılan malzemenin kalitesi -Yüzey/hissiyat kalitesi -İşçilik/montaj kalitesi Malzeme mükemmel olmayabilir ama size verdiği his ve gözünüze gelen hoşluk sizi mutlu edebilir. Veya kaliteli malzeme kullanır ma amontaj işçiliği falan vasattır; trim boşlukları geniş ve dengesizdir falan. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 hacı onun için motor alıoz işte bide su yakıo herhalde o arabaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Selam, Octavia da fena değil. Babam için araç değişikliği düşünüyorum ve alternatifler arasında saçmalıyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 http://www.seat.com.tr/seat_files/2012926193958561_5d-2-large.jpg fiyat performans olarak en iyisi bu ama çare audi A3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Mazda diyorum ben ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 fistan +1500 yeni gelecek kasalarda pejo ve mazda dıştan çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Türkiye'de almak (td) mazda3 şahane olacak ama fiyat servis ıvır zıvır sıkınt. Yeni leon f/p olarak iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Mazda dedigin 323te bitti abi. Burak kut , 323 ve develi camel. Bu efsane ucluye metin ali feyyaz rakip olurdu ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 3 ler için gelen yorumlar şöle "ya iyi gidio araba çok güzel yol tutuo" - peki vw le kıyaslayınca? "kullanımı o kadar rahat değil" daha kullanma fırsatım olmadı, ama iç mekan biraz vasat duruyor. Genede makyaj zart zurttan çok arabanın yolda gidişi önemli. 57k ya dizeli var, biraz fala yakıomuş sanırım. fazla gibi geldi bana ama kullanamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 hiç civic dememişsin, şaşırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Abi ben Mazda 3 inceledim gittim bayide. Dışardan bence hoş bir araba. Zaten sağlamlık konusunda bir çok insan aracın hiç sıkıntı çıkarmayan bir araç olduğunu biliyor. Ama ben konsolu, göğüsü pek beğenmemiştim. 2014de heralde daha iyi bir Mazda 3 gelecek. Bu arada Mazda önceden TR'de kendisi yoktu. Bu sene başından beri sanırım Mazda kendisi girdi pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Spiegel said: abi kusura bakma da ne demek galeriden ben alacam anahtari, daha uygun fiyata daha donanimli arac buluyorsan her yerden alinabilir, ne fark eder? bu kadar metalastirmaya gerek yok olayi. Daha ucuza almıyosun ki abi? Adam senden önce getirtiyor, sen sırf bekleme süresini beklemeyeceksin diye aynı aracı daha pahalıya satıyor sana. Şırokko alıcan diyelim 80k ama 4 ay beklicen, aynı şırokkoyu adam daha önce getirtmiş biraz kullanmış sana sıfır ayarında diye satıyor, beklememek için alıyosun sıfır diye. Sıfır diil ki o. Üstüne 5 k pahalıya satıyor yani. Beklerin 4 ay, hem normal fiyata hem tam anlamıyla sıfır araca binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 scirocco 80 oldu mu ya? 60 flndi en son, ikinci ellere bakiodum ben ama ondandir belki. pahaliya satiyorsa o zaman alanda sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Spiegel said: scirocco 80 oldu mu ya? 60 flndi en son, ikinci ellere bakiodum ben ama ondandir belki. pahaliya satiyorsa o zaman alanda sorun var. scirocco nun sifirna 80 vermem hayatta. illa dogus grubu beni ayni platformda uretilmis bir araba ile opsun diyorsam onu alacagima 2008 model audi tt alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bilmezdim debriyajının bu kadar yumuşak, direksiyonunun bu kadar rahat olduğunu bir hafta renault kullanmak zorunda kalmadan önce. golf X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 80 i salladim da 70 lerde. Illa vw alicaksam o paraya yeni beetle alirim lan. Efsane guzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ebay de bakiyorum bu aralar. Golf almaya cok yaklastim. :P max 3000 pounda 1.6 dizel golf bulursam pek guzel olacak. ikinci el piyasasi iyi burada, cok satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bence kandirikci vw yardakcisi moderator burada vw-hater avina cikmak icin acmis bu konuyu. gercekler ortaya ciksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 8 ay dediler bugün, kaporo bile almıyorlar o kadar yok ellerinde. Alternatif yaratın bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bırakın şu doğuşun arabalarını, alacağız araba ya audi yada wv üstüne birde kazık porche olur düşünürsün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 leon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 1.4tsi 122hp highline golf ile 1.6tdi dsg leon un ayni fiyatta olmasini nasil degerlendiriyorsunuz? Ciddi soruyorum. O kadar mi fark var yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kaput pistonu kapı fitilleri izolasyon (2-3 desibel) yedek stepne koltuk döşemesi iç malzeme dekor fren enerjisi geri kazanımı diz hava yastığı yorgunuk tespit karbon polen filtresi elektronik park freni ve das auto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Leon leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar