Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VW için bekleme süresi uzayacakmış...

paramecium

Öne çıkan mesajlar

abicim 50bin tl ye gidip polo golf civic almayin, gidin ikinci el cooper s ya da scirocco alin biraz sportif ruhlu olun, ne bu boyle memur emeklisi gibi arabalar. hos gerci ben de mecburiyetten bu tarz birsey kullaniyorum bu ara ama ara sira sarampole yuvarlayip perte cikartip parasini sigortadan almak gecmiyor degil aklimdan. ama kaskosu da bitti gecenlerde =/
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Malzeme kalitesi 3 başlık altında incelenmelidir:
-Kullanılan malzemenin kalitesi
-Yüzey/hissiyat kalitesi
-İşçilik/montaj kalitesi

Malzeme mükemmel olmayabilir ama size verdiği his ve gözünüze gelen hoşluk sizi mutlu edebilir. Veya kaliteli malzeme kullanır ma amontaj işçiliği falan vasattır; trim boşlukları geniş ve dengesizdir falan.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

3 ler için gelen yorumlar şöle
"ya iyi gidio araba çok güzel yol tutuo"
- peki vw le kıyaslayınca?
"kullanımı o kadar rahat değil"

daha kullanma fırsatım olmadı, ama iç mekan biraz vasat duruyor. Genede makyaj zart zurttan çok arabanın yolda gidişi önemli.

57k ya dizeli var, biraz fala yakıomuş sanırım.
fazla gibi geldi bana ama kullanamadım henüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben Mazda 3 inceledim gittim bayide. Dışardan bence hoş bir araba. Zaten sağlamlık konusunda bir çok insan aracın hiç sıkıntı çıkarmayan bir araç olduğunu biliyor. Ama ben konsolu, göğüsü pek beğenmemiştim. 2014de heralde daha iyi bir Mazda 3 gelecek.

Bu arada Mazda önceden TR'de kendisi yoktu. Bu sene başından beri sanırım Mazda kendisi girdi pazara.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

abi kusura bakma da ne demek galeriden ben alacam anahtari, daha uygun fiyata daha donanimli arac buluyorsan her yerden alinabilir, ne fark eder? bu kadar metalastirmaya gerek yok olayi.

Daha ucuza almıyosun ki abi?

Adam senden önce getirtiyor, sen sırf bekleme süresini beklemeyeceksin diye aynı aracı daha pahalıya satıyor sana.

Şırokko alıcan diyelim 80k ama 4 ay beklicen, aynı şırokkoyu adam daha önce getirtmiş biraz kullanmış sana sıfır ayarında diye satıyor, beklememek için alıyosun sıfır diye.

Sıfır diil ki o. Üstüne 5 k pahalıya satıyor yani.

Beklerin 4 ay, hem normal fiyata hem tam anlamıyla sıfır araca binerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...