Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben de sevmiyorum 50 bin lira neresi ediyor bu golfun anlayamadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 50k'ya alınabilecek milyon tane otomobil varken, golf almak çok ilginç hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ferit sahenk'e para kazandırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 duz adam geliyor bana golf alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Fistan said: ben de sevmiyorum 50 bin lira neresi ediyor bu golfun anlayamadım zaten 60binden başlıyor zaten audi, merso, bmw alamaynalar golf alıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Spiegel said: duz adam geliyor bana golf alanlar. ahah aynen. bak şunlar direklt: alman hacı iyidir vosvogen sonuçta das auto kanka kötü olsa millet 8 ay sıra beklemez kötü olsa millet 80 milyar vermez allahıma kitabıma ve benzeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 araba fiyatlarına bakın bi focus megane kaç para ondan sonra golf reröre deyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Golf her zaman bana da düz adam arabası gibi gelmiştir. Ama geçen sene içine binip kullanınca filan yanıldığımı anladım. Ne kadar fiyatı yüksek olsa da bu fiyat bandında alınabilecek bu konforda başka bir araba yok diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 forgiver said: araba fiyatlarına bakın bi focus megane kaç para ondan sonra golf reröre deyin şu çok doğru bir yorum. plastik megane ve kalastan hallice focus neredeyse golfle aynı fiyata satılıyor. hem bu kadar vergi, hem de türkiyede bu kadar otomobil alma hevesi olduğundan golf dahil vasat olarak nitelendirilebilecek tüm bu araçları pahalıya iteliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 oyuncak araba gibi golf, ona sebep jettayı daha çok seviorm. gerçi oda oyuncak araba gibi. aslında sürüş bakımından polo-golf-jetta arasında pek bi fark yok. baktığın pencere falan hep aynı. araba ben arabayım demiyor, hızlı gidebilen akülü araba hissi verio. göstergeleri güzel, yol tutuşu falan iyi tabi. kötü araba deil ama bence bu para etmez 1.6 tdiları 60-75k arası değişio. ÇOK pahalı, bu arabanın olması gereken max fiyatı 60k aslında, ama işte marketingi iyi yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bu arada megane kıyaslanmaz bile, focusta sağlamlığından falan yırtıyor şirket arabası hede hödö. bide yenilerinde ibiş ibiş otomatik park işte zart zurt sistemleri var ondan edio herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 yani aslında biraz aklı kullanıcan gidip civic almıosan - f/p oranı en iyi araba resmen - juke falan alabilirsin daha uyguna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 onlar da ucuz değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Juke nasıl çirkin bir araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Selam, Juke dedi biri! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 abi civic f/p olarak süper tüp gidersen 52k falan otomatik vites orta modeli 1.6 mis gibi araba. dizel diosan heçbeki 60k. ama tüpcüklü varken gerenk yok. ya juke neden böle sudan ucuz lan daçya gibi kagıttan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tüp hariç 52k'dır o. 1.2 tsi golf comfortline da 56k, çok çok uygun değil yani civic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 juke da 52-53ten aşağı değildir, binilebilir olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 şirkete yeni clio aldık. 40k araba. gören apaçi miyim diye bakıyo. içi bmx bislet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Selam, Yeni Clio saçma bir şey zaten! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ginaly said: tüp hariç 52k'dır o. 1.2 tsi golf comfortline da 56k, çok çok uygun değil yani civic. tüp dahil ya. nisanda aldık bitane. ayrıca 1.2 tsi daha fazla yakıp daha düşük performanslı, bi tek mtv den yırtıo. ek olarak, comfortline ın içini çok bilmiorm ama, civiclerin malzeme kaliteleri, yeni modellerinde baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 "roket adam" said: Spiegel said: duz adam geliyor bana golf alanlar. ahah aynen. bak şunlar direklt: alman hacı iyidir vosvogen sonuçta das auto kanka kötü olsa millet 8 ay sıra beklemez kötü olsa millet 80 milyar vermez allahıma kitabıma ve benzeri Ornegin benim Polo'm var. Almadan once muadil bir cok arabayi denedim. Corsa'si, Fiesta'si, İbiza'si hepsinin ic malzemesi cok kalitesiz geldi bana. Çin isi plastik var ya Corsa'da falan. Bu saydigim modeller belki VW'den daha cok incik cincik teknolojik ekstra sunuyor olabilir ama malzeme kalitesi dandik olduktan sonra benim icin hic bir onemi yok acikcasi. Das Auto huloooooggg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 opel de wir leben autos hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 o mesajlar güzel lan aslında das auto --> bakın biz almanız ve araba budur! birazda kızdık heee! http://lh5.ggpht.com/-fJc1q3x0qLI/UEaKSqSUf3I/AAAAAAAAiMU/EZHpSB3c5qE/2013-Volkswagen-Golf-7-4.jpg?imgmax=1800 wir lieben autos ( her neyse ) --> bizde almanız ve arabaları çok seviyoz ondan gülümseyen surat koyduk hepsine https://ottopot.com/blogs/opel-astra-periyodik-bakim-rehberi-benzinli.jpg sheer driving pleasure --> biz ingilizce yazdık, ama nereli olduğumuzu biliosunuz. Ayrıca olayımız zevk,sex. http://cartoscreen.com/stockwall/1725-bmw-wallpaper-27.jpg the best or nothing --> her türlü all-in gireriz. http://theworldofmbamg.files.wordpress.com/2011/07/mb_the-new-actros_wallpaper-02_1280x1024.jpg For life --> en değerli şeyiniz ne? hah işte bizim olayımız o http://aruiz1101.files.wordpress.com/2007/12/ccf12022007_00000.jpg power of dreams --> bizim olayımız güç, ama ps olan güç deil, daha çok W olan güç =). her türlü motordan anlarız ama http://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Skoda superb cok basarili bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar