Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpek tuvalet iptali !

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar

bal tuvaletini belirlediğimiz bi noktaya yapıyordu,ancak sabah baktığımda kardeşimin odasına yapmış bütün kakasını ve dün gece inanılmaz kudurmuştu ısırmak artı tuvaletini salona yapmak vb

mamasını arttırdık kilosuyla doğru orantılı olarak ama onunla ilgisi olabilir mi ?

hiç anlam veremiyorum şu an.eskiden ısırmaya çalıştığında çektiğimizde falan uzatmazdı şimdi inatla oyun oynuyoruz sanıyor ve devam ediyor.bide tuvalet olayı çok moral bozdu.2 haftadır geceleri çıkar yerine yapardı tuvaletini,gece gitmiş full kardeşimin odasına kakasını yapmış.

çiş pedini değiştirmedik 1 gün ondan mı acaba diye düşündüm ama çişini gidip yapmış yerine.kakayıda 1-2 kere yapmış oraya,gerisi kardeşimin odasında kaka.

bunun sebebi ne olabilir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 1 yaşını doldurmamış, normal bunlar. Genellikle bir şeyi protesto ettiklerinde ( mesela kardeşini :) ) ya da tutamadıklarında arada kaçırıyorlar.
Isırma olayına gelince; cinsi ne? Terrier i bile bazen dozu kaçırıp ayak el kemiğine dadanıyor. Böyle durumlarda hep aynı söz ve tepkilerle onları durdurmak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ısırdığı zaman çekmeyin elinizi. ısrma şiddetine dayanamadığınız anda eli ağzından kurtarın tekrar geri verin ağzına. dayanabileceğiniz seviyede ısırıyosa kalsın ağzında, acıttığı an yine kurtarın elinizi. hayvan iç güdülerini tatmin ediyor haha ısırarak yeniyorum bunları diye. köpeğe yenilmeyin bak ben senle böyle taşşak geçiyorum diyin. ayağınıza hiç yaklaştırmayın hemen biyere oturup bağdaş kurun.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

ısırdığı zaman çekmeyin elinizi. ısrma şiddetine dayanamadığınız anda eli ağzından kurtarın tekrar geri verin ağzına. dayanabileceğiniz seviyede ısırıyosa kalsın ağzında, acıttığı an yine kurtarın elinizi. hayvan iç güdülerini tatmin ediyor haha ısırarak yeniyorum bunları diye. köpeğe yenilmeyin bak ben senle böyle taşşak geçiyorum diyin. ayağınıza hiç yaklaştırmayın hemen biyere oturup bağdaş kurun.

Kedilerde tirmalama kopekte isirma olayini soyle astim:

(Biraz sadoca bir yontem ama ise yariyor)
Elime dikenli bi gul sapi sakliyorum elimi harts diye isirdigi zaman dikenleride isirmis oluyor ve soyle bir sonuc cikariyor:

Hmm insanlari isirmak can yakiyo demek ki isirmamaliyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Lord_Argos said:

Mal said:

Kedilerde tirmalama kopekte isirma olayini soyle astim:

(Biraz sadoca bir yontem ama ise yariyor)
Elime dikenli bi gul sapi sakliyorum elimi harts diye isirdigi zaman dikenleride isirmis oluyor ve soyle bir sonuc cikariyor:

Hmm insanlari isirmak can yakiyo demek ki isirmamaliyim.

yok direk kazığa oturtsaydın, kesin çözüm olurdu.

bu nası yöntem ya pff.
Sosyal ağlarda paylaş

reyisler dün cinnet geçirdi hayvan,yatağa koyuyorm ki yatak yerden bi 80 cm falan yükseklikte ordan zıplayıp atlıyor çiş pedini ısırmak için koşuyordu kızıyorum bağırıyorum hiç bi işe yaramadı elimizi yadı,üstümüze şortumuza saldırıyor çoraplarımıza saldırıyor,yok mu bunun bi çözümü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...