Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Merhabalar arkadaşlar bal tuvaletini belirlediğimiz bi noktaya yapıyordu,ancak sabah baktığımda kardeşimin odasına yapmış bütün kakasını ve dün gece inanılmaz kudurmuştu ısırmak artı tuvaletini salona yapmak vb mamasını arttırdık kilosuyla doğru orantılı olarak ama onunla ilgisi olabilir mi ? hiç anlam veremiyorum şu an.eskiden ısırmaya çalıştığında çektiğimizde falan uzatmazdı şimdi inatla oyun oynuyoruz sanıyor ve devam ediyor.bide tuvalet olayı çok moral bozdu.2 haftadır geceleri çıkar yerine yapardı tuvaletini,gece gitmiş full kardeşimin odasına kakasını yapmış. çiş pedini değiştirmedik 1 gün ondan mı acaba diye düşündüm ama çişini gidip yapmış yerine.kakayıda 1-2 kere yapmış oraya,gerisi kardeşimin odasında kaka. bunun sebebi ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ya sinirlenmiş/üzülmüştür bir şeye, ya kapı falan belki kapalı kalmıştır atıyorum kardeşinin odasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 acil gelmiştir tutamamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Abi anlatığın şeylerde anormallik yok 1 yaşına kadar türlü itlikler beklicen hayvandan sonra daha efendi oluolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 yani evet 1 kere yapması gereken yere yapmadı diye "noluyo lan, ne oldu bu hayvana?" diye sorgulamaya gerek yok. ama işte kardeşinin odasına yaptığı anda yakalasan, bağırsan falan iyi olurdu, anlardı net hata yaptığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi gece gitmiş yapmış,2 haftadır bizde ilk defa bunu yapıyor,salona yapmasını falan anlıyorum ama hep yaptığı yere gitmeyip oraya yapmış olmasını anlamıyorum,odanın kapısı açıktı o tarz bi sorun değil açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 2 hafta çok kısa bi süre ya, arada illaki falso vericek zamanla alışır merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tuvalette geldiğinden beri sıkıntı yoktu işte salon hariç,hani en başından böyle yapmış olsa anlarım da niye böyle yaptığını anlayamadım. bide şu ayakları ve elleri ısırma muhabbetinin bi çözümü yok mu allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kaka yapmaması için spreyler var.sıkıyosun sözde yapmıyor oraya.ondan dene istersen.açık konuşayım bende zerre işe yaramadı.muhtemelen köpek 1 yaşını geçti ama kapıyı açık bulmazsa hala yapıyor içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucina Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Daha 1 yaşını doldurmamış, normal bunlar. Genellikle bir şeyi protesto ettiklerinde ( mesela kardeşini :) ) ya da tutamadıklarında arada kaçırıyorlar. Isırma olayına gelince; cinsi ne? Terrier i bile bazen dozu kaçırıp ayak el kemiğine dadanıyor. Böyle durumlarda hep aynı söz ve tepkilerle onları durdurmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ısırdığı zaman çekmeyin elinizi. ısrma şiddetine dayanamadığınız anda eli ağzından kurtarın tekrar geri verin ağzına. dayanabileceğiniz seviyede ısırıyosa kalsın ağzında, acıttığı an yine kurtarın elinizi. hayvan iç güdülerini tatmin ediyor haha ısırarak yeniyorum bunları diye. köpeğe yenilmeyin bak ben senle böyle taşşak geçiyorum diyin. ayağınıza hiç yaklaştırmayın hemen biyere oturup bağdaş kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi şu hayvanın eve sıçmasına nasıl dayanıyorsunuz ya. ağzı ayrı, boku ayrı kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 e hayvan sevgisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Mal said: ısırdığı zaman çekmeyin elinizi. ısrma şiddetine dayanamadığınız anda eli ağzından kurtarın tekrar geri verin ağzına. dayanabileceğiniz seviyede ısırıyosa kalsın ağzında, acıttığı an yine kurtarın elinizi. hayvan iç güdülerini tatmin ediyor haha ısırarak yeniyorum bunları diye. köpeğe yenilmeyin bak ben senle böyle taşşak geçiyorum diyin. ayağınıza hiç yaklaştırmayın hemen biyere oturup bağdaş kurun. Kedilerde tirmalama kopekte isirma olayini soyle astim: (Biraz sadoca bir yontem ama ise yariyor) Elime dikenli bi gul sapi sakliyorum elimi harts diye isirdigi zaman dikenleride isirmis oluyor ve soyle bir sonuc cikariyor: Hmm insanlari isirmak can yakiyo demek ki isirmamaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 here we go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Katalizor iptali sonucunda atmosferik motorlarda dusuk devirde basinc dususune bagli olarak kompresyon azalir. Bu nedenle cekiste dusus gozlemlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 argos troll olsa keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 ben köpeğim beni ısırdığında ona duygu sömürüsü yapıyodum ağlıyodum falan, belli bir zaman sonra ısırmamaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 tiLi said: argos troll olsa keşke yok beynini de aldırmış sadece estetikle tipini düzelttirirken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi şöyle enteresan bi durum gözlemledim,beni ısırmaya çalıştığında hayır diyorum bir kaç seferden sonra duruyor ama anamlar hayır deyince hiç bi işe yaramıyor. duygu sömürüsünüde denedik pek sökmedi açıkcası alternatif çözüm yolları var mı bildiğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bir yöntem var çok temiz aslında bir yavru daha edinin birbirlerini ısırsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 abi inanılmaz kudurdu öyle böyle değil yani ve durmuyor kızıyorum bağırıyorum kucağıma alıp tutuyorum durmuyor,elimi yardı.bu iş böyle nereye kadar sürüyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 kedi köpek işi böyle.sabır lazım.hoşgörü lazım. zamanla olgunlaşınca bitiyor hepsi. yara bere ısırık çizik,çiş bok ve eşyaların zarar görmesini bilerek almak lazım hayvanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Lord_Argos said: Mal said: ısırdığı zaman çekmeyin elinizi. ısrma şiddetine dayanamadığınız anda eli ağzından kurtarın tekrar geri verin ağzına. dayanabileceğiniz seviyede ısırıyosa kalsın ağzında, acıttığı an yine kurtarın elinizi. hayvan iç güdülerini tatmin ediyor haha ısırarak yeniyorum bunları diye. köpeğe yenilmeyin bak ben senle böyle taşşak geçiyorum diyin. ayağınıza hiç yaklaştırmayın hemen biyere oturup bağdaş kurun. Kedilerde tirmalama kopekte isirma olayini soyle astim: (Biraz sadoca bir yontem ama ise yariyor) Elime dikenli bi gul sapi sakliyorum elimi harts diye isirdigi zaman dikenleride isirmis oluyor ve soyle bir sonuc cikariyor: Hmm insanlari isirmak can yakiyo demek ki isirmamaliyim. yok direk kazığa oturtsaydın, kesin çözüm olurdu. bu nası yöntem ya pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 reyisler dün cinnet geçirdi hayvan,yatağa koyuyorm ki yatak yerden bi 80 cm falan yükseklikte ordan zıplayıp atlıyor çiş pedini ısırmak için koşuyordu kızıyorum bağırıyorum hiç bi işe yaramadı elimizi yadı,üstümüze şortumuza saldırıyor çoraplarımıza saldırıyor,yok mu bunun bi çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar