kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2023 The Talos Principle 2 cıktı ve sadece 280 Tl https://store.steampowered.com/app/835960/The_Talos_Principle_2/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 razzRaziel, 17.08.2023 23:20 tarihinde dedi ki: şu aptal isimlendirmeleri ne zaman bırakacaklar. direkt aynı ismi aratınca 2011 oyununun wikisi çıkıyor yani o derece aptalca. ayrıca 7 stüdyo nedir löl https://www.ign.com/articles/angry-call-of-duty-fans-are-review-bombing-the-wrong-modern-warfare-3 dsgsdgsa<f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 bu hafta gta 6 duyrulabilir demis jason, aralikta trailer cikacakmis, Rockstar Games investmentlari hazirlayin. https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-11-08/rockstar-plans-to-announce-much-anticipated-grand-theft-auto-vi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 gta 6 en antipatik oyun seçilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 "The most anticipated video game on the planet" lol no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Anticipated kelimesinin anlamini paticik yuzunden her seferinde bir durup dusunuyorum. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Cokomantis, 08.11.2023 11:56 tarihinde dedi ki: "The most anticipated video game on the planet" lol no lol yes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 helz no Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 fuk yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 https://www.rockstargames.com/newswire/article/4kok877a13aa32/a-message-from-rockstar-games Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) "The most anticipated video game on the planet" sıfatı hala / şimdilik cyberkek'e ait malesef. starfeld, tes6, gta7 filan bok yiyebilir. Kasım 8, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) deadwoll, 08.11.2023 15:04 tarihinde dedi ki: Anticipated kelimesinin anlamini paticik yuzunden her seferinde bir durup dusunuyorum. Tesekkurler. ben de her gördüğümde aklıma direkt malum başlık geliyor ya ahaha quad damage ve benzeri damage bufflarını görünce de paticik geliyor. Kasım 8, 2023 µh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Cokomantis, 08.11.2023 17:05 tarihinde dedi ki: "The most anticipated video game on the planet" sıfatı hala / şimdilik cyberkek'e ait malesef. starfeld, tes6, gta7 filan bok yiyebilir. sifati oyle de fiili oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 dışarda 10 kişiye sorsan 1'i belki cyberpunkı bilir ama gta 7-8/10 >>>> most ANTİPATİK oyun tabii ki bir sonraki gta her zaman, çoko saçmalamış artislik yapacam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) eclordluk olsun diye yazmamıştım ya, cyberkek daha çok hype'la beklenmişti bence. yanlışsa da kısmet. ha ama şöyle bişey olabilir, "dışarda 10 kişiye" soruyorsak cyperpunk'ı duymamış 9 tanesinin 8'i telefondan pupçi oynayan, d&r'dan fifa alan tiplerdir. onlar da gaming haberi boku püsürü takip etmiyordur diye düşünüyorum. anticipate etme yetileri daha az oluyor o yüzden. yoksa ip'lerin/oyunların suya düşünce displace'ledikleri suyu konuşuyorsak gta'nınki daha çoktur tabi ki. Kasım 8, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 sokaktaki pleblere sormaya gerek yok. 2013'te satış rekoru kırıp o senenin box office gelirlerini falan geçmişti. 24 saatte 11m. ve yani 10 sene öncenin oyuncu kitlesi ve sadece dönemin konsollarına çıkmıştı. sonra 15 kere falan daha release ettiler aynı oyunu ve her seferinde hayvan gibi sattı. toplam 185m satmış, önceki oyunları da eklersen 400m. akıllı kol saatine oyun çıkarsa cyberpunk'tan daha çok satar muhtemelen. şu trailer'ı bi görelim bakalım, leak olan gameplayler biraz zedeledi ama ortalama hype yapsalar bile eğlence sektörünün yeni rekoru kaçınılmaz. take two zaten 2024'te ek 8b gelir öngörmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 (düzenlendi) daha çok satmasıyla hype'ı 1:1 değil ya. hype'ı satışını etkilemiyor demiyorum tabi ki ama gta gibi serilerin satmak için hype'a ihtiyacı yok. ya da cyberpunk gibi seriler kadar yok diyelim. hype derken kast ettiğimiz şeyler farklı sanırım. Kasım 8, 2023 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 bir şeyin hypelanmasıyla anticipate edilmesi bi tik farklı yav hype nerden çıktı ki, şimdi kekolara gerek yok satışa bak demiş raziel ama cyberpunktan hayatı boyunca hatta öteki tarafta bile haberi olmayacak bu örnek keko bir sonraki gtayı bekliyor olabilir çok yüksek ihtimal, hatta pcsi konsolu varsa bir fifa bir valorant yanına 3. oyun olarak parasını verip alabilir bile. GTA abi bu bethesda oyunları, cp2077, cod, fifa mifa bunlar faso fiso yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 valla bilmiyorum, most anticipated = most hyped diye algılamışım heralde. hyped'dan kastım "dışardan hype basılan" anlamında değil de "üf gelsin hadi yha" dediğimiz oyunlar aslında, anticipated. işte kısaca keko dediğimiz adam "gta gelse de alsak" diye beklemiyor, "aa gta gelmiş lesgooo" diyor oyun çıkınca / marketing'ini görünce. yoldan çevirip sorunca tabi ki "ha evet gelsin alırız" der ama sormayınca beyninde gta baloncuklarının gezdiğini sanmıyorum. schrodinger'in anticipation'ı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 eski JP oyunlari geliyormus topluca, 7 oyun: https://store.steampowered.com/app/2673080/Jurassic_Park_Classic_Games_Collection/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Orijinal manda kasa gameboyun en iyi oyunlarindan var orada bi tane siyah beyaz ss olan, muzigi de efsanedir (veya ben oyle hayirliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2023 gameboydakini oynamistim ben, birde elimizde elektrik silahi ile dolastigimiz disket versiyonu vardi 1993 oyunu, bitmemisti bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Cokomantis, 8.11.2023 13:53 tarihinde dedi ki: daha çok satmasıyla hype'ı 1:1 değil ya. hype'ı satışını etkilemiyor demiyorum tabi ki ama gta gibi serilerin satmak için hype'a ihtiyacı yok. ya da cyberpunk gibi seriler kadar yok diyelim. hype derken kast ettiğimiz şeyler farklı sanırım. Anticipation ile hype ayni sey degil ki 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2023 değil tabi, niye hype'a bağladım bi yerden sonra bilmiyorum sdfgs. ama hype'sız da olmuyor. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar