cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-koleksiyon-objeler-karinca-icerikli-kehribar-kapida-odeme-imkani-en-uygun-fiyat-130852876/detay/ ilan açıklaması ayrı bir konu başlığına bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 böyle bişey satan manyak var acaba alan manyak var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 TÜM ÜRÜNLERİMİZ GERİ İYADE GARANTİLİ OLUP BEYENMEDİYİNİZ ÜRÜNÜ KARGO GÖREVLİSİNİN YANINDA KONTROL EDİP KARGO ÜCRETİNİ ÖDEYEREK İYADE EDEBİLİRSİNİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 samsunda hangi dil konusuluyor acaba bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Yanlis. Iade olayinda kargo ucreti saticiya aittir, kanun boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 niye caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 şu kehribar olayına çok özeniyorum. sivrisinek koyup onu da bastonuma takıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Onlarda kehribar - fringe Bizde kehribar - sikko karincali tesbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 said: METAL KAMCI HARİC 20 CM Kafası hariç 20 cm gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Esh said: Onlarda kehribar - fringe Bizde kehribar - sikko karincali tesbih http://img02.imgsinemalar.com/images/karakter_buyuk/5517/olivia-dunham-16.jpg unutmadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 GERGE said: Yanlis. Iade olayinda kargo ucreti saticiya aittir, kanun boyle. asdfad gerge seni seviyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 GERGE said: Yanlis. Iade olayinda kargo ucreti saticiya aittir, kanun boyle. Yanlış, İade olayında kargo ücreti satıcıya aittir, kanun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 GERGE said: Yanlis. Iade olayinda kargo ucreti saticiya aittir, kanun boyle. nerde bu ya bulamadım. ayıp varsa satıcıya ait olması gerekir bence de ama hükmü bulamadım. her şart altında satıcıya yüklemek hakkaniyete aykırı ama. kaldı ki sözleşme serbestisinden dolayı bu konuda açık bir hüküm olması zor. dediğim gibi ayıp varsa iş değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Alıp vanille e yoluvaksın direk hahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Bunun akreplisi mi ne vardi adamin teki satıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Griswold said: GERGE said: Yanlis. Iade olayinda kargo ucreti saticiya aittir, kanun boyle. nerde bu ya bulamadım. ayıp varsa satıcıya ait olması gerekir bence de ama hükmü bulamadım. her şart altında satıcıya yüklemek hakkaniyete aykırı ama. kaldı ki sözleşme serbestisinden dolayı bu konuda açık bir hüküm olması zor. dediğim gibi ayıp varsa iş değişir tabi. 4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların teslimat tarihinde itibaren 7 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır. Cayma hakkının kullanılması GittiGidiyor'a özel bir durum değildir. Yönetmeliği her kurumun uygulaması gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hah tamam kanuna bakıyormuşum ben ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar