sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Lord_Argos said: http://imgur.com/phuc215.jpg aaaaaabbbbbbbbooooooooooooooo tipe bak lan!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 2 köpek bakmasam evde alırdım ben bunu tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 argos soralım mı bizde etrafımıza falan? il istanbul mu? gerçi şu foto dezavantaj bile aslında. köpek alası olmayan bile alabilir ne işe girdiğini bilmeden. o derece tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yavru olunca boyle tatli oluyolar serefsizler. bikac ay sonra canavar gibi gorunmeye baslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Bu hayvanlarin kuyruklarini neden kesiyorlar? Daha korkunc gözuksun diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Sorun abi adres Istanbul Yesilkoy. Buyuyunce kuyrugu kalinlastigi icin sallayinca kamci gibi acitiyomus ondan kesiyolarmis suan minnak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 O kuyrugu carpip kiriyolar, o yuzden kesiliyor. Ayrica baska kopek kutruktan kapmasin diye de bir rivayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 rott kuyruk kesimi eu da yasaklandı artık ama tr de hala kozmetik olarak kesiliyor ava falan gitmiyorsanız köpeğinğzle kolay kolay bişi olmaz kuyruğa dövüştürüyorsanız da bsg zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Marty said: sen en iyisi onun yerine japon baligi al AUHAUEHUAHAUHAAHHAAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 sabonis said: Rerore said: alışmıştır sana zor olur ayrılık troll değilse, büyük yalan ya. 5 günde nereye alışıyor. çabuk karar vererek en doğrusunu yapmış. 1-2 hafta içinde bulursa da verecek birini, müthiş bir iş yapmış olur. Daha önce böyle 5 gün kala kala 2 sahip değiştirmiş bir yavru köpek sahiplenmişti arkadaşım. Çok sıkıntı çekti çok uğraştı kendine alıştırana kadar. Golden olmasına rağmen çok hırçındı nasıl eğitirsen eğit, davranırsan davran. Alışıyor hayvanlar. Adam gibi düşünüp sahiplenmek lazım. Çocuk oyuncağı değil, bir canlının sorumluluğunu üstleniyorsun. Ki Rottweiler ekstra duygusal bir köpektir. Geçirdiği çocukluk çok önemlidir. Kızlara hava atmak isteyen, ay benimde bi maylom olsun takılırız diyen, ya gitar alıyo ya köpek alıyo anasını satiyim. Çok zor değil bakıp bakamayacağını önceden düşünmek. Yapacakalrın belli, göstermen gereken sabır belli. Kusura bakma bir insan bunu önceden düşünüp hareket edemiyorsa, ne yaparsa yapsın müthiş bir iş değil. Sonra GERGE gibi adamlar geliyo, sokak köpekleri öldürülsün diyo işte bu tarz adamlar yüzünden. Kaç kere bizim sokaktaki kimseye zararı olmayan köpekleri topladılar öldürür gibi çeke çeke. Hep bu kafasına esince köpek alan mallar yüzünden. Bakamazsak atarız, sahiplendiririz nolacaaekek yae İyi bari sokağa atmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 5 gün çok erken.verme kararı açısından doğru bişi ama işin vicdani boyutu da var. bizim golden geleli 2 hafta oluyor son zamanlarda çok kuduruyor hatta elimi yardı dün.annem'in enfeksiyon riski var ısırırsa yara oluşursa.buna rağmen dün illallah edip birini bulalım verelim dedik ama yok kıyamıyoruz vermeye falan.sonuçta biz sahiplendik parasız aldık en kötü alırken vermeyi gözden çıkarttığımız para ile güvenilir bi eğitim yerine göndermeye karar verdik,şayet 3 ay'lık olunca da düzelmez ise.(şu an 2 aylık) neticede yavru köpek bebek gibi bişi,bakımı kolay değil muhakkak. ben 1 ay sonra İng. gidicem mastera,hatta yurt kabul etse yanıma almayı bile düşündüm ama vermek çok zor abi.çok zor yani.ellerimle beslediğim beni görünce sevinçten kuyruğu durmayan bi hayvanı vermeyi vicdanım yedirmiyor. Ha oldu ki vermeye karar verdik diyelim,bunun tek sebebi annemin zarar görmemesi adına olur ki annem bile bu riski bilmesine rağmen verilmesini doğru bulmuyor. Bilmiyorum çok zor bişi yani.En kısa sürede geçeceğine inanıyorum bu durumların.Onun ısırma çabalarının oyun olduğu çok aşikar zira istese o dişlerle parmağımızı kopartır çok net.Ama oyunun bu şekilde olmaması gerektiğini bi şekilde anlatmamız gerek,o şekli merak ediyorum bende işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Aynısı bizimki de 2 aylık. Bugün sabah işe gidicektim gece 2 de kalktı çişi kakası geldi, yatırdım 2 saat uyudu yine uyandı oyun istedi baktım iflah olmuyor yemegini koydum odasına kapattım. 2 saatte ben uyudum 6 da uyandım. Çarşamba - Perşembe gibi birisi alıcak, veriyorum ben. Uyku düzenim bozuldu hiç kolay değil. Paticikten isteyen varsa kontak kurabilir. Sana tavsiyem sende ver eğer götürmeyeceksen yanında. Eğer bunu daha önce tecrübe etmiş olsaydım eğitimli ve en az 4 aylık bir köpek alırdım. Bebek abi bunlar... Elbette güzel bir köpek ne zaman sokağa çıkarsam her gören iki kez bakıyor kızlar özellikle deliriyorlar. Şimdi birde şu var burda herkes o kadar polyanna ki yok severek eğitin diyor, bebek bu severek veya kızarak bir yere kadar eğitiliyor. Korkutmadan eğitmek önemli olan, bazı çok bilmişler benim dikenli gül ile eğittiğim gerçeğine dalga geçti ama ben orda acı güdüsünü dürterek birşeyler öğrettim ve başarılı oldum. Sen yemek güdüsüyle eğitebilirsin, başkası döverek korku güdüsünü dürterek eğitebilir. Ama bebek köpekler henüz hiçbirşeyi bilmiyorlar o yüzden kolay değil yaşayan bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çok değerli 3 saat lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 e bizde yaşadık bunları.hiç bilmem gül dikeniyle hayvana kendimi ısırtayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Lord_Argos said: Elbette güzel bir köpek ne zaman sokağa çıkarsam her gören iki kez bakıyor kızlar özellikle deliriyorlar. arkadaş şu mesele çok fena bir mesele ya. kızlar deliriyor diye gitar çalıyorlar, bilmeden etmeden evcil hayvan alıyorlar, sporcu oluyorlar, trilyon tane kitap okuyup millete artistlik yapıyorlar, tomarla para verip cari açığa bacak sokup arabalar alıyorlar. ne bitmez mevzuymuş ya. tipsizseniz sevişmeyiverin, çoğalmayıverin kardeşim. tavuskuşu musunuz siz dişilere kabarıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 köpek rot olmasa sokağa atardı bu yüzde yüz. gerçi bu zihniyet düz köpek sahiplenmezdi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Rot sokağa atılmaz diye bişi mi var abi bi hata yapmış farkına varmış niye bu kadar üstüne gittiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emmioglu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 köpeklerden anlayan birini sorsaydın en azından almadan önce . rottweiler iyi bi seçim değil ilk köpek için .Ağlayınca içeriye alıcak kadar acemiysen bunları yaşaman çok normal . 7-8 ay sonra o senin köpeğin değil patronun olmaya başlıyacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Red said: köpek rot olmasa sokağa atardı bu yüzde yüz. gerçi bu zihniyet düz köpek sahiplenmezdi o ayrı. adamin parasi var tabiki cins köpek alacak. gücüne mi gitti pis fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Fin said: Rot sokağa atılmaz diye bişi mi var abi bi hata yapmış farkına varmış niye bu kadar üstüne gittiniz ? köpek almanın hatası mı olur ya. millet mouse alırken 10 tane site gezip,araştırıp sorgulayıp falan alıyor. ayrıca 1 hafta çok az bir süre. 1 haftada sıkılmak tamamen şımarıklık ve gösteriş niyetine alındığını gösterir. sokaklarda bu zihniyetten ötürü hayvan kaynıyor zaten. neyse bu köpek rot olduğunundan ve çok ufak olduğundan kurtarıcak kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Sıkılmamışki, bakamayacağını farketmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Lord_Argos said: Çarşamba - Perşembe gibi birisi alıcak, veriyorum ben. Uyku düzenim bozuldu hiç kolay değil. Paticikten isteyen varsa kontak kurabilir. İlan yoluyla sahiplendiriyosan dikkat et petshoplar çöküyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 çok iyimsersin fin. adam değerli 3 saatimi harcayamam diyordu sdfs . işemeyen sıçmayan sakin ve kızlara rahatça hava atabileceği bir köpek hayaliyle almış. bebek olduğunu anlayınca 1 haftada paketledi işte hayvanı. belki 2 ay sabretse kendine gelecekti biraz hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 iyide adam samimi kiz düsürmek icin aldim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Valeron said: 5 gün çok erken.verme kararı açısından doğru bişi ama işin vicdani boyutu da var. bizim golden geleli 2 hafta oluyor son zamanlarda çok kuduruyor hatta elimi yardı dün.annem'in enfeksiyon riski var ısırırsa yara oluşursa.buna rağmen dün illallah edip birini bulalım verelim dedik ama yok kıyamıyoruz vermeye falan.sonuçta biz sahiplendik parasız aldık en kötü alırken vermeyi gözden çıkarttığımız para ile güvenilir bi eğitim yerine göndermeye karar verdik,şayet 3 ay'lık olunca da düzelmez ise.(şu an 2 aylık) neticede yavru köpek bebek gibi bişi,bakımı kolay değil muhakkak. ben 1 ay sonra İng. gidicem mastera,hatta yurt kabul etse yanıma almayı bile düşündüm ama vermek çok zor abi.çok zor yani.ellerimle beslediğim beni görünce sevinçten kuyruğu durmayan bi hayvanı vermeyi vicdanım yedirmiyor. Ha oldu ki vermeye karar verdik diyelim,bunun tek sebebi annemin zarar görmemesi adına olur ki annem bile bu riski bilmesine rağmen verilmesini doğru bulmuyor. Bilmiyorum çok zor bişi yani.En kısa sürede geçeceğine inanıyorum bu durumların.Onun ısırma çabalarının oyun olduğu çok aşikar zira istese o dişlerle parmağımızı kopartır çok net.Ama oyunun bu şekilde olmaması gerektiğini bi şekilde anlatmamız gerek,o şekli merak ediyorum bende işte 1 sene abi çekicen hazır edin kendinizi, 8-9 aydan sonra durulmaya başlıyolar 1 sene sonra iyice efendi oluyorlar 2 yaşındandan sonrada zaten bırakma şansınız yok, o yüzden golden cinsi bir köpek bakmak isteyen biri her zaman 1 yaşından büyükleri evlat edinmeli hem o bebeklik eziyeti yok hemde zaten kopek sevgi yumağı 1 yaşıdnan sonra bile hemen bağlanır eğer ilgini sevgini verirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar