Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ep630 var bende de hiç beğenmiyorum. 50 liraya en iyisi o diye aldım ilerde telefon alırsam daha iyi kulaklık çıkar diye. aldığım telefonun kulaklığının da iyi olmasını istiyorum. telefon alırken ayrıca para vermeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 hiç bilemedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Litminov said: creative ep630 ve quadbeat 2 kulaklıklarını deneyen varsa sizce hangisi daha iyi? valla incelemede g2 nin kulaklaklıklarına şans tanısınlar bence diyodu eleman. şurda da tartışması var. ep630 dan iyi olabilir bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 linki vermeyi unutmuşuz http://www.head-fi.org/t/686412/lg-quadbeat-2-appreciation-thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 yahu ben anlamıyorum bunları ne güzel telefon işte niye sd desteği yok, çok mu zor bunu da eklemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sd konusunda benim tahminim, sd kartlar okuma/yazma hızlarından dolayı telefonun genel performasını düşürüyorlar. bu yüzden tercih etmiyorlar. tercih edenler de sd kartı depolama olarak öngörüp ekliyordur. hızlı sd kartlar var ama nasıllar bilmiyorum. hoş iyi olsa bile adam onu telefona koymaz çünkü maliyet artmış olur. ben 10gb ı bile kullanmadığımdan çok önemsemiyorum. Ayrıca, artık google drive, dropbox, skydrive falan var. depolama olarak orası kullanılabilir. tabi wi-fi de iken kullanılması faturanın coşmamasını sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kozalak said: sd konusunda benim tahminim, sd kartlar okuma/yazma hızlarından dolayı telefonun genel performasını düşürüyorlar. bu yüzden tercih etmiyorlar. tercih edenler de sd kartı depolama olarak öngörüp ekliyordur. hızlı sd kartlar var ama nasıllar bilmiyorum. hoş iyi olsa bile adam onu telefona koymaz çünkü maliyet artmış olur. ben 10gb ı bile kullanmadığımdan çok önemsemiyorum. Ayrıca, artık google drive, dropbox, skydrive falan var. depolama olarak orası kullanılabilir. tabi wi-fi de iken kullanılması faturanın coşmamasını sağlar. Quadbeat 2'nin 50 liralık bir kulaklıktan daha iyi olacağını düşünüyorum ama lg g2 mi alsam, note 3 mü alsam yoksa hazirana kadar bekleyip yeni 20nm 64 bit işlemcileri mi beklesem kararsız kaldım. LG G2 bana çok kalın geldi Note 3'ü görünce.. Note 3 de gayet güzel fazla büyük değil, ince ama onda da exynos 5420, s800'e göre çok kötü.. s600 ile s800 arasında performans testlerine göre büyük fark var. 8 ay sonra kim bilir yeni çıkan çipsetler s800 çipsetlerinden ne kadar performanslı olur. Ha bu arada harici hafıza desteğinin olmamasının dediğin nedenden dolayı olduğunu düşünüyorum ben de.. Çünkü harici hafıza kartı desteği olan telefonlara uygulama yüklenmiyor rootsuz olarak çoğu telefonda. Başka da mantıklı bir sebebi yok gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Comic Sans kullanan telefon bu. O nasıl bi arayüz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 geçen gün gidip 32 gb lığını aldım. şimdilik memnunum. ilk gün aldığımda %80 civarı şarjı vardı ve o şarj ile internet full açık,yarım saat kadar oyun oynayıp, 6 saat kadar müzik dinleyip,1-2 saat whatsapp ta takılıp,yarım saat kadar nette sürtüp üzerine 4 saat kadar tel ile konuşmama rağmen 30 saat civarı gitti pili. 5. gününde telefon,ve 2 kere şarja taktım sadece. şu anda pil seviyesi 83%. bu arada yazı tipleri değişebiliyor,6-7 adet yazı tipi var. knock on muhabbeti çok stabil değil. 10 denemenin 6-7 sinde açılıyor,kapanmasında bir sıkıntı yok. arka tuşlara alışması zaman istiyor. telefonun sesinde bir sıkıntı var sadece.müzikleri son seste dinlememe rağmen yüksek ve yeterli değil. bunun haricinde gayet memnunum. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 ben 30cm den düşürüp çizik sahibi oldum amk. neyse telefonda çiziğe falan çok takılan biri değilim ama cama olan güvenim kalmadı. biraz ekran koruyucu ile takılayım en iyisi. cama güvenmeyin pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 16gb si yeterli mi 2-3 büyük oyun 5-10 küçük oyun 10-20 uygulama 150 şarkı ve 100e yakın fotoğraf olacak telefonda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 2-3 büyük oyun dediğin 1gb+ ise yetmez. kullanılabilir alanı 9gb falan olması lazım, 16 dediğine bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 10 gb a yakın stok hali telefonun. bir foto 3,5 mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 bugun istanbul bilişimden 32gb lık versiyonunu alarak aranıza katıldım arkadaşlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 bu telefon mu, nexus 5 mi? Nexus 5'in bence 2 eksigi var. 3000 mAh batarya yerine 2300 mAh var N5'te ve kamerasi 13mp yerine 8mp. Nexus 5'in artisi tahminen biraz daha ucuz olacak, ve en onemlisi Nexus'lar catir catir update aliyor Google'dan. Android updateler ciktigi gibi Nexus'ta. LG G2 highly customized bir telefon. 1 yil sonra LG'nin G3 filan cikarip updateleri sallamamasi cok olasi. Bkz Samsung Galaxy S3 kullaniyorum ve hala Android 4.1'im. Arkadasin Nexus 4'u var adam 4.4.2 mi ne. Ne dersiniz sizce hangisi? Bu arada Nexus 5 ocakta geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ulan alete 250 tl indirim yapmışlar. 1350 ye satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 nerde abi o fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 ithalatci garantili (1,260 eft ile) - http://www.incehesap.com/lg-g2-siyah-fiyati-24017/?ref=akakce&v=1.8.6 distributor (LG Turkiye) garnatili (1,350) - http://www.teknolojix.com/store/ProductDetails.aspx?productid=100661&ref=akakce&v=1.63.7 http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-16gb-fiyati,1333750,,,,1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 gazetede gördüm ben migros olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 nexus 4 ten iyi telefon yok sanırım ya. nexus 5 için iyi şeyler duymadım hiç. Bi tane daha nexus 4 alıcam sanırım sıfır ı hala varken piyasada. Bendekinin başına bişey gelirse kullanırım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 buna sulanacam ben de galiba ya - pil net en iyi falanmış - ekran baya kaliteliymiş - foto kalitesi net iyiymiş ama on screen buttonlar biraz düşündürüyor. arkadaki tuşlara ise alışırım diye düşünüyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 hep söylüyorum, yine söyleyeceğim. malzemesi berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 plastik =/= berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Aynen. Ama dandik plastik=berbat. Ilk yere cakilista dagilmasi cok muhtemel ki, vurdugu yerden catlagi boydan boya atar malzemesinden oturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar