sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 s4, note2 falan fistan yerine bunu mu almak gerek şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 1-2 gun once inceledim, su an alinabilecek en iyi telefon olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 32gb bulunsa bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben de bu telefonu alacağım sanırım ama nexus 5 in duyurulmasını bekliyorum. önceliğim pil kapasitesi yüksek (normal kullanımda sabahtan akşam yatana kadar idare edebilecek) bir telefon. 3000Mah buna yeterli olur sanıyorum. ya bu arada OTG ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Bu LG G2 5.2 inç ekranmış. Note 3 ile S4 arasında bir boya sahip, S4 benzeri telefonlar kadar rahat kullanılıyor mu, yoksa Note 3 gibi kocaman mı duruyor? 4.5 inç telefon kullanmaya alışan birisine alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 boyutları htc one ile neredeyse aynı,çerçeve kısmı çok ince olduğu için diğer telefonlar ile arasında pek boy farkı yok. o yüzden rahat kullanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 kozalak said: ben de bu telefonu alacağım sanırım ama nexus 5 in duyurulmasını bekliyorum. önceliğim pil kapasitesi yüksek (normal kullanımda sabahtan akşam yatana kadar idare edebilecek) bir telefon. 3000Mah buna yeterli olur sanıyorum. ya bu arada OTG ne işe yarıyor? OTG sanıyorum USB portunun storage cihazları için kullanımı sağlıyor. Flash bellek, HDD vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 2 yıldır telefon almayı düşünüyorum sürekli yeni model çıkacak diye erteliyorum. artık 6-7 ay bu snapdragon 800 işlemcisi piyasada kalırsa alabilirim G2'yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 aldım ben lg2. iphone 4 ten sonra ilaç gibi geldi. şahane telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 şu arkada bulunan tuşlar nasıl? çok dandik duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 PrudenT said: 32gb bulunsa bi de Bursa da butun Teknosalarda var 32 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bursaya mı geleyim abi sdfjknsdv web sitesinde stokta yok gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 o kadar güzel ekran yapmışsın sonra düğmeleri ekranın içine koymuşsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 arkadaki tuşları ben dokunmatik sanıyordum bildiğin tuşmuş. hakikaten çok dandik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ben onu eski sony'lerdeki gibi kamerayi acma kapama sandiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arkada bulunan tuşlara ses açma, kapama ve telefonu kapama açma dışında ihtiyaç duyulmuyor. bu arada arka kapağı çıkarmak gayet basit. Ekran üstündeki soft keyler gelecek update ile gizlenebilir olacakmış; beklemek istemeyenler çeşitli apk'lar ile gizlenebilir yapabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Litminov said: arkadaki tuşları ben dokunmatik sanıyordum bildiğin tuşmuş. hakikaten çok dandik duruyor. dandik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dandik duruyor hakkaten de bi deneyince anlıyorsun yani kullanışlı gayet. 32gb internette gören falan olursa bana ulaşsın direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Gözümü karartip aldım telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Şarjı 18 saat gidiyor diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Nasıl bir kullanimla 18 saat, onu da deseydin bari. Buna custom rom falan caksan 2 günü bulur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 tatillerde telefonu az kullanınca 3 gün full dayanıyor (70-80 saat). orta kullanım 2gün (40 saat civarı). ağır kullanımda 12-13 saatte bitirdiğimde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Telefonun arka tuslari cok ucuz görunuyo yalniz hissiyati falan guzel, cokta dandik degil. Bugun kurcaladim biraz daha cidden baya hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 creative ep630 ve quadbeat 2 kulaklıklarını deneyen varsa sizce hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ep630 kullanmıştım, bozulmaya meyilli biraz. diğerini hiç bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar