Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF Süper Kupa:: Galatasaray - Fenerbahce :: 11.08.2013 20:30 atv

unity

Öne çıkan mesajlar

hayır yani gs geçen sene şampiyonluktan o avrupa hedesinden sonra falan türkiye kupasını alamadığı için çok üzüldü, futbolcular LİG ŞAMPİYONLUĞUNU NEYLEYELİM ŞU HALDE dedi de benim haberim yok galiba

drogba ispanya liginde ne ara oynadı

fbyle gs başabaş değil miydi son haftalarda eğer alternatif evrenlerden bahsetmiyorsanız

nasıl argümanlar o postdakiler

yoksa kişisel laf atma maksadında söylememiştim ben gönüller kırılmasın da neyse artık
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

alex'i lig şampiyonluğu kazandırdı diye eleştiriyorsun, drogbaya tapıyorsun, drogbanın galatasarayda yapabildiği şey lig şampiyonluğu. s-h da bunu söylemiş. ama anlamamakta ısrar etmek priceless.

şikeyle şampiyon olup
şike yapamayınca da nasıl olsa şampiyon olamıycaz diyip alexi gönderdiniz
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

alex'i lig şampiyonluğu kazandırdı diye eleştiriyorsun, drogbaya tapıyorsun, drogbanın galatasarayda yapabildiği şey lig şampiyonluğu. s-h da bunu söylemiş. ama anlamamakta ısrar etmek priceless.

Alex küçük takımların adamı diye diye bir hal olmadık mı o zamanlar. Drogba ise kupa adamı

Aşağıya yabıştırıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

fenn said:

İşte Didier Drogba'nın kupa finallerindeki performansı...

2011/2012 Şampiyonlar Ligi, B.Münih 1 - 1 Chelea, (Pen 4-5), 2 gol
2006/2007 FA Cup, Chelsea 1 - 0 Man. Utd, 1 gol
2008/2009 FA Cup, Chelsea 2 - 1 Everton, 1 gol
2009/2010 FA Cup, Chelsea 1 - 0 Portsmouth, 1 gol
2011/2012 FA Cup, Chelsea 2 - 1 Liverpool, 1 gol
2004/2005 League Cup, Liverpool 2 - 3 Chelsea, 1 gol
2006/2007 League Cup, Chelsea 2 - 1 Arsenal, 2 gol
2005 Community Shield, Arsenal 1 - 2 Chelsea, 2 gol
2009 Community Shield, Man. Utd 2 - 2, (Pen 3-6), 1 gol - 1 asist
2013 Süper Kupa Galatasaray 1-0 Fenerbahçe (1 gol)

"İyi futbolcu size maçı kazandırır. Drogba size kupa kazandırır."

Galatasaray Hagi'nin gerçek varisini buldu: Didier Drogba. Önce Emirates Cup, sonra Süper Kupa... Golleriyle Cimbom'a iki kupa getiren Fildişili 'Geçen sezon yorgundum. Bu sezon çok daha farklı bir Drogba izleyeceksiniz' dedi.

G.Saray’da gündem Didier Drogba… İngiltere’de düzenlenen Emirates Cup’ta Arsenal’e attığı 2 golle kupayı Cimbom’a getiren Fildişili yıldız, Süper Kupa’da F.Bahçe’yi de yıkarak gönüllerde taht kurdu. Georghe Hagi’nin futbolu bırakmasından bu yana yerini dolduracak bir isim bekleyen sarı-kırmızılı taraflara göre yeni efsane artık Didier Drogba. 35.5 yaşına rağmen olağanüstü fizik gücü ve attığı harika gollerle yeni sezonda Aslan’ı tek başına sırtlayacağını gösteren yıldız, GS TV’ye iddialı açıklamalar yaptı:

“Bu sezon çok daha farklı bir Drogba seyredeceksiniz. Geçen sezon Çin’e gittiğim için sezon sonu kampını iyi geçirememiştim. Bu sezon hocamızın verdiği program dahilinde çalışıyorum. Geçtiğimiz sezonun büyük kısmını yorgun geçirdim, dinlenemiyordum. Bu sezon daha farklı olacak.” Drogba, F.Bahçe maçı için de, “Emirates Cup bizi yordu. Buna rağmen Süper Kupa’ya çok iyi hazırlandık. Drogba finalleri kazanmak için var. Taraftarlar için daha çok kupa kaldıracağız” dedi. Drogba, Fildişi’nin kampına katılmak üzere dün ABD’ye gitti.

ZOR MAÇLARIN ÇİLİNGİRİ

Didier, geçen sezonki şampiyonlukta önemli rol oynadı. Akhisar’da oyuna girdikten sonra 1 gol, 1 asistle 2-1′lik galibiyeti getirdi. Mersin karşısında devreyi 1-0 yenik ve 10 kişi kapatan takımını, 2 gol atıp, 1 penaltı yaptırarak zafere taşıdı.

10 MİLYON KERE HELAL OLSUN

Geçen sezon ara transferde 10 milyon euro’ya (4 milyon euro imza parası, 6 milyon euro 1.5 yıllık ücreti) transfer edilen Drogba, aldığı parayı şimdiden helal ettirdi. Forma satışlarında geçen sezon rekor kırıldı. Sponsor sayısı 17′ye yükseldi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

ben bu yüzden drogba abartılıyor diyorum işte. herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası.

Tamam eyvallah adam kalitesini belli ediyor ve 3-5 maçın gidişatını değiştirdi ama daha iyisini bekliyorum ben. belki de işte gerçekten yaşlandı diye düşünüyorum. çünkü pek çok pozisyon oluyor böyle, çelsi'de yaptığı gibi savunmayı klas bi şekilde geçip vurmayı düşünüyor, sonra ya geçemiyor, ya geçiyor ama vuruşta ağır kalıyor ayak koyuyorlar, ya kötü vuruyor. herifin ligin altını üstüne getirmesini bekliyorum yani bi hagi bi alex gibi. olamadı henüz :(

Sen 35 yaşına geldinmi prostatın yüzünden oturduğun koltuktan mutfağa gidemeyeceksin ve drogbaya çemkiriyorsun?

Pes vallahi
Sosyal ağlarda paylaş

al izle. ilk yarıda sneijder'in muhteşem pası sonrası boş amrabat'ı görmesi harici 1 tane olumlu hareketi yok resmen. ya çalımda top kaybı, ya pas veremiyor top kaybı, ya şutlar çok alakasız bir şekilde auta gidiyor telike bile yaratmadan.

ikinci yarıda falan daha iyi katkısı oluyor ama yine aynı şekilde top kayıpları falan da var. Şu kadar atak öldürmeyi başkası yapsa baya taraftar tepki gösterir ama işte ismi adamın Drogba. Ben de ilk geldiğinde ligi ağlatıcak diye düşünmüştüm, zaten inanılmaz da sevinmiştim çünkü adama hastayımdır. Ama henüz yok işte yeterince katkısı. Kaldı ki olayın ne benim, ne Drogba'nın yaşıyla en ufak bir alakası yok. Olay Drogba'nın takıma katkısı. Ben hala açılacak diye bekliyorum bakalım, umarım yanılmam.

http://www.youtube.com/watch?v=Bu2NHAR4kwc
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...