unity Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 S-H son kalan fenerli. ona karsi anlayisli olalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hayır yani gs geçen sene şampiyonluktan o avrupa hedesinden sonra falan türkiye kupasını alamadığı için çok üzüldü, futbolcular LİG ŞAMPİYONLUĞUNU NEYLEYELİM ŞU HALDE dedi de benim haberim yok galiba drogba ispanya liginde ne ara oynadı fbyle gs başabaş değil miydi son haftalarda eğer alternatif evrenlerden bahsetmiyorsanız nasıl argümanlar o postdakiler yoksa kişisel laf atma maksadında söylememiştim ben gönüller kırılmasın da neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Sl de ceyrek fimal oynarken aklimizin bi kosesinde hep turkiye kuoasi vardi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ses gelio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 alex'i lig şampiyonluğu kazandırdı diye eleştiriyorsun, drogbaya tapıyorsun, drogbanın galatasarayda yapabildiği şey lig şampiyonluğu. s-h da bunu söylemiş. ama anlamamakta ısrar etmek priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 drogbanın tüm takımlarda yaptığı şey rakibe tecavüz hissi yaşatmak. defansa 3.5 attırmak. Alex bunu en iyi serbest vuruşlarda yapabiliyordu sadece. Ha alex reyizdir o ayrı, ama DROGBA lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Tori said: Shaq bildiğin obez. Ayrıca offtopicte bir çığır açmış bulunuyorum sanırım şu post ile http://www.youtube.com/watch?v=eaeTZC_-KTI http://www.youtube.com/watch?v=OXyfnR_2w9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 CthuLhu said: https://pbs.twimg.com/media/BRezOqYCMAAJFOm.jpg qefwathzsnxvbm sadhsdczöoa bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 biraz daha çarpıt fizban böyle olmamış, 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 alex'in ayağını allah kadifeden yapmış. çok özledim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 fizban said: alex'i lig şampiyonluğu kazandırdı diye eleştiriyorsun, drogbaya tapıyorsun, drogbanın galatasarayda yapabildiği şey lig şampiyonluğu. s-h da bunu söylemiş. ama anlamamakta ısrar etmek priceless. şikeyle şampiyon olup şike yapamayınca da nasıl olsa şampiyon olamıycaz diyip alexi gönderdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Alexle drogba mı kıyaslanıyor lan ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hayır da drogba gibi bir adamı sırf sidik yarıştırmak için yarım sezonluk türkiye kariyerine indirgeyenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Ew_MTjAiWUE&feature=youtu.be&t=2m30s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 https://pbs.twimg.com/media/A6ossedCUAE4nDS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 fizban said: alex'i lig şampiyonluğu kazandırdı diye eleştiriyorsun, drogbaya tapıyorsun, drogbanın galatasarayda yapabildiği şey lig şampiyonluğu. s-h da bunu söylemiş. ama anlamamakta ısrar etmek priceless. Alex küçük takımların adamı diye diye bir hal olmadık mı o zamanlar. Drogba ise kupa adamı Aşağıya yabıştırıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 fenn said: İşte Didier Drogba'nın kupa finallerindeki performansı... 2011/2012 Şampiyonlar Ligi, B.Münih 1 - 1 Chelea, (Pen 4-5), 2 gol 2006/2007 FA Cup, Chelsea 1 - 0 Man. Utd, 1 gol 2008/2009 FA Cup, Chelsea 2 - 1 Everton, 1 gol 2009/2010 FA Cup, Chelsea 1 - 0 Portsmouth, 1 gol 2011/2012 FA Cup, Chelsea 2 - 1 Liverpool, 1 gol 2004/2005 League Cup, Liverpool 2 - 3 Chelsea, 1 gol 2006/2007 League Cup, Chelsea 2 - 1 Arsenal, 2 gol 2005 Community Shield, Arsenal 1 - 2 Chelsea, 2 gol 2009 Community Shield, Man. Utd 2 - 2, (Pen 3-6), 1 gol - 1 asist 2013 Süper Kupa Galatasaray 1-0 Fenerbahçe (1 gol) "İyi futbolcu size maçı kazandırır. Drogba size kupa kazandırır." Galatasaray Hagi'nin gerçek varisini buldu: Didier Drogba. Önce Emirates Cup, sonra Süper Kupa... Golleriyle Cimbom'a iki kupa getiren Fildişili 'Geçen sezon yorgundum. Bu sezon çok daha farklı bir Drogba izleyeceksiniz' dedi. G.Saray’da gündem Didier Drogba… İngiltere’de düzenlenen Emirates Cup’ta Arsenal’e attığı 2 golle kupayı Cimbom’a getiren Fildişili yıldız, Süper Kupa’da F.Bahçe’yi de yıkarak gönüllerde taht kurdu. Georghe Hagi’nin futbolu bırakmasından bu yana yerini dolduracak bir isim bekleyen sarı-kırmızılı taraflara göre yeni efsane artık Didier Drogba. 35.5 yaşına rağmen olağanüstü fizik gücü ve attığı harika gollerle yeni sezonda Aslan’ı tek başına sırtlayacağını gösteren yıldız, GS TV’ye iddialı açıklamalar yaptı: “Bu sezon çok daha farklı bir Drogba seyredeceksiniz. Geçen sezon Çin’e gittiğim için sezon sonu kampını iyi geçirememiştim. Bu sezon hocamızın verdiği program dahilinde çalışıyorum. Geçtiğimiz sezonun büyük kısmını yorgun geçirdim, dinlenemiyordum. Bu sezon daha farklı olacak.” Drogba, F.Bahçe maçı için de, “Emirates Cup bizi yordu. Buna rağmen Süper Kupa’ya çok iyi hazırlandık. Drogba finalleri kazanmak için var. Taraftarlar için daha çok kupa kaldıracağız” dedi. Drogba, Fildişi’nin kampına katılmak üzere dün ABD’ye gitti. ZOR MAÇLARIN ÇİLİNGİRİ Didier, geçen sezonki şampiyonlukta önemli rol oynadı. Akhisar’da oyuna girdikten sonra 1 gol, 1 asistle 2-1′lik galibiyeti getirdi. Mersin karşısında devreyi 1-0 yenik ve 10 kişi kapatan takımını, 2 gol atıp, 1 penaltı yaptırarak zafere taşıdı. 10 MİLYON KERE HELAL OLSUN Geçen sezon ara transferde 10 milyon euro’ya (4 milyon euro imza parası, 6 milyon euro 1.5 yıllık ücreti) transfer edilen Drogba, aldığı parayı şimdiden helal ettirdi. Forma satışlarında geçen sezon rekor kırıldı. Sponsor sayısı 17′ye yükseldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=Ew_MTjAiWUE&feature=youtu.be&t=2m30s Azize yalakalık yapacam diye kapak yemeye doymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Drogba ile alex i kıyaslayanlarda beyin bedava. Gidin kumda oynayin lol. Nasil çaktı drogba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Drogba ile Alex aynı cümlede bile geçemez be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 GS'ye ve FB'ye yaptiklari katkilara bakarsak gecer, 1.5 sene oynayan adam nasil takimin Hagi'si olacak ki anlamadim? Cogiyi coguzel ben de begeniyorum da maalesef gidecek. Tabi yaptigi prestij katkisi tartisilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 10 tane gereksiz derbiyi kazandırırsa bizim taraftarın gönlünde yer eder ama 2 sene avrupada iş yaptırırsa edemez, o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 sabonis said: ben bu yüzden drogba abartılıyor diyorum işte. herkes ABİİİİ DROGBAAAAAAAA diyor da, adam henüz çok bir şey yapmadı açıkçası. Tamam eyvallah adam kalitesini belli ediyor ve 3-5 maçın gidişatını değiştirdi ama daha iyisini bekliyorum ben. belki de işte gerçekten yaşlandı diye düşünüyorum. çünkü pek çok pozisyon oluyor böyle, çelsi'de yaptığı gibi savunmayı klas bi şekilde geçip vurmayı düşünüyor, sonra ya geçemiyor, ya geçiyor ama vuruşta ağır kalıyor ayak koyuyorlar, ya kötü vuruyor. herifin ligin altını üstüne getirmesini bekliyorum yani bi hagi bi alex gibi. olamadı henüz :( Sen 35 yaşına geldinmi prostatın yüzünden oturduğun koltuktan mutfağa gidemeyeceksin ve drogbaya çemkiriyorsun? Pes vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 al izle. ilk yarıda sneijder'in muhteşem pası sonrası boş amrabat'ı görmesi harici 1 tane olumlu hareketi yok resmen. ya çalımda top kaybı, ya pas veremiyor top kaybı, ya şutlar çok alakasız bir şekilde auta gidiyor telike bile yaratmadan. ikinci yarıda falan daha iyi katkısı oluyor ama yine aynı şekilde top kayıpları falan da var. Şu kadar atak öldürmeyi başkası yapsa baya taraftar tepki gösterir ama işte ismi adamın Drogba. Ben de ilk geldiğinde ligi ağlatıcak diye düşünmüştüm, zaten inanılmaz da sevinmiştim çünkü adama hastayımdır. Ama henüz yok işte yeterince katkısı. Kaldı ki olayın ne benim, ne Drogba'nın yaşıyla en ufak bir alakası yok. Olay Drogba'nın takıma katkısı. Ben hala açılacak diye bekliyorum bakalım, umarım yanılmam. http://www.youtube.com/watch?v=Bu2NHAR4kwc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Drogba'nın çok hantallaştığı doğru, ben de bazı pozisyonlarda çok ağır kalarak pozisyonu zora soktuğunu farkediyorum, ancak geçici mi kalıcı mı henüz söylemek için erken. Öte yandan müthiş bir futbol zekası ve tecrübesi var, onu her hareketinde belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar