infiniteloop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 telefonum bozuldu. s3um vardi ama hic alisamadim ben s3e surekli iphone kullanan biri olarak. simdi kaldim acikta ne kotu bir zamandir yeni iphone hakkinda hic bir bilgi yok ne zaman cikacak bilmiyoruz. haliyle durumda boyle olunca 5de almak istemiyorum. ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 s4 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 iphonedan sonra tufan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
infiniteloop Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Red said: s4 al yoksa nefret ettim samsung'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 s3 ile s4 fark yok ki yazılım olarak. tabiki bekle eylül gibi çıakcak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 alışamadım diyorsan eğer s3 e ömür billah bir daha android kullanma iphoneda kal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 samsung kullanıp da android'ten vazgeçmeyin abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Evet abi. Onun yerine; Android kullanmayip androidden vazgecin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sevmediğin bir işletim sistemini alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 cm 10.1 kur s3'e rahatına bak yada sentinel felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Artik iphone almayi. 2013 yilini yariladik abi lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 ShadowFax said: samsung kullanıp da android'ten vazgeçmeyin abi :) Hiç bir android stock rom iyi değil abi, htcsinden xperiasına ihpone ile kıyaslarsan, kullancıların yüzde 95ide stock rom kullandığı için ios en iyi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Sense 5 süper. Stock'u da süper. Kullananlar hak verecektir. Sense 5'ten bir gaz AOSP'a döndüm. Sense 5'ten sonra baya kullanışsız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 abi sentinel üzerine action launcher bi 30dk ayırıpda ufak tefek ince ayarlarını yaptın mı icon pack ıvır zıvır, sd cardıda çıkarıp atarsan 10gb yeter diyip. note 2 şuanda inanılmaz akıcı ve kullanışlı, 1 haftadır sd kartı çıkardı, pencere geçiş sürelerini kapattım. telefon bildiğin canavar gibi action launcher zaten imba. tabi build quality açısından yine htc tercih ederim ama brand ne olursa olsun androidi adam etmek mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 hayatta hiçbir şey beklemeye değmez hayat sudur iç iç kudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 değer. bekle. yıl olmuş 2013 android mi kullanılır. 5 alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 2014 e az kaldı iphone ne, git android al.. 5 seneye iphone kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar