telorgu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Boşyere gezi parkı bahane edilecegine başbuğun müebbet hapsi kararına yürünmeli, ben bile gelirim hiç gösteriye katılmayı sevmem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Di mi ya ? 3-5 agac icin yuruyup duruyor gerzekler. Azcik calistirsalar da saksiyi ise yarasalar. Silivri'dekiler de gezi parki direniscileriymis bu arada. Kamera gorunce oraya kosmuslar belki haber oluruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bir de sole birsey karsı tarafta "siz agac icin yurumedınız" dıyor bu nasıl olacak.. mavi ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben de iyi yürürüm biz yürümeyi iyi biliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Ben uykumda yürüyom, sayılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 telorgu said: Boşyere gezi parkı bahane edilecegine iste dunyadan bi haber bi eleman daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bunlar "AĞAÇLAR BAHANE ANLAMIYOR MUSUN ;;; ))) " diye feysbuktan ileti yazarak protestocuların demografisini, sosyolojisini ve piskolojisini çözdüğünü zanneden odunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 adam yururum dıyor kaybetmeyelım..ne ıcın yurudugunu bılmese de yuruyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 abi bu adam iktidara gelse park zaten bahaneydi deyip yıkıp avm yapabilir. o potansiyeli gördüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 şuan bağdat caddesinde yürüyorlar zaten bak https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1098020_10151679046224086_223202195_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 telorgu said: Boşyere gezi parkı bahane edilecegine başbuğun müebbet hapsi kararına yürünmeli, ben bile gelirim hiç gösteriye katılmayı sevmem ama http://i.imgur.com/FN2JXFh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Abi ne yürümesi, artık kaç kurtar kendini. Yaşanmaz bu ülkede.. Hayatımda ilke defa bir hükümet insanlarına korku salıyor !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 menderes zamanında yaşamadığımız için tam bilemiyoruz tabi ama o zaman hukuğa anayasaya uygun olmayan şekilde yapılan şeylerin bin kat beterini şimdikiler kitaba uydurarak, kitabı kendilerine uydurarak yapıyorlar. sonumuz hayrolsun önümüzde karanlık günler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Uzun said: Abi ne yürümesi, artık kaç kurtar kendini. Yaşanmaz bu ülkede.. Hayatımda ilke defa bir hükümet insanlarına korku salıyor !! yaş 18 falan galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 90ları buzdolabında geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Yarinda ayni sekilde haksiz yargilamaya maruz kalicaklar olacagi o. Nefret cemberini kirmak yerine intikamla devat etmeyi sectiler Daha cok adalet dagitmayan xxx intikam mahkemesi gorur bu ulke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ben hala sinsi gibi bi köşede "aga bu böyle olmaz çıkarın emanetleri yürüyoruz first target palalı gavat" denmesini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2013 Başbuğ için milyonlar sokaklara dökülmeliydi bence ama beklenen tepki hiç yok yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Zep said: Uzun said: Abi ne yürümesi, artık kaç kurtar kendini. Yaşanmaz bu ülkede.. Hayatımda ilke defa bir hükümet insanlarına korku salıyor !! yaş 18 falan galiba? ne alaka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar