KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 benim erkekliğim genelde tehdit eden taraf oluyo mihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 watsons falan cok geriyor abi beni... bi de evet ic camasiri ve bir hassa kiz arkadasim kiyafet denerken o soyunma kabinlerinde beklemek o zaman genelde hic oynamadigim mobil oyunlari oynayarak kurtariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 copry said: dişçi koltuğu tabi ki Prostat check masasi daha kotu. Orada gelmisini gecmisini sorguluyo erkek. Ataturk gibi girip, dogus gibi cikiyosun iceriden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 konu kişiselde olmadığı için yazmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 basür kontrolü sanırım ya. hatta tehditten fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bir mekana gittiğimizde benden büyük ama dişi olan yakınların hesap ödemeye çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 hep ataerkil toplum şeyleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 kolonoskopi de fena bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 o masaj koltugunun alttan ittirdigi bi an varya o an cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 public bi yerde paticige girersem acaip tehdit altinda hissediyorum. ya biri gorurse =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 erkeğe verilen kavanoz açma görevinin başarısızlıkla sonuçlanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 gücü yok hadi zekası da mı yok kavanozu açamayacak peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 copry said: kolonoskopi de fena bak ben arada g noktamı gıdıklatmak için kolonoskopiye giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Erkekliğini tehdit altında hisseden adam erkek değildir de geç ya hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bana kadınlığımı hissettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 toplum içerisinde olması lazım, o yüzden kolonoskopi dişçi koltuğu olmaz pek :) alışveriş anı mağaza veya kabin önü beklemesi, tuvalet önünde çanta ile kızı bekleme tribi. kıza hediye veya çiçek alma süreci. bunlar çok net. bir de benim aklıma manita ile duygusal filme gidip gözlerinin dolması geldi. veya korku filminde 3.5 atıp havaya zıplamak da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 kıza hediye alırken erkeklik niye tehdit altına girsin lan, of ne saçma işlerle uğraşıyo reklamcılar ya, resmen uygarlığımızın paraları çöpe gidiyor bilime gideceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 topluluk içinde tecavüze uğramak canımı çok sıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Saeros said: http://i4.ytimg.com/vi/g3ddFbBmFzk/mqdefault.jpg adam daha ilk sayfadan topiği öldürmüş, kimse sallamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 insanlar biliyor kimi sallayıp kimi sallamayacağını tabi B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 aquila said: testislerime bicak dayandigi zaman biraz. en doğru cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 imamizer said: insanlar biliyor kimi sallayıp kimi sallamayacağını tabi B)- troleybit seni B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Bende erkeğin gelip kadınların giyinip soyunduğu kabinlerde beklemesini anlamıyorum. Adam oturmuş oraya ben çıkıyorum pantolon, etek deniyorum sağıma soluma bakıyorum.. Adam da ordan bakıyor. Bakmasada duruyor orda, al sana tehdit. İççamaşırı da aynı halt.. Niye sokar ki kızlar onu da anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 sokakta giymiyor musun pantalon, eteği adam orda görünce ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Sokakla orası aynı mı sence? Ben rahatsız oluyorum kadın soyunma kabinlerinde bir erkeğin oturup etrafı izlemesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar