applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 siparişi verdim, yine 70 derecede gezerse sistem parayı sizden alırm sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Bu konu daha popüler gibi diğer toplama başlığından. i5 3570'in üstüne 2000-2500 arası ne alınması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 applev0dka said: siparişi verdim, yine 70 derecede gezerse sistem parayı sizden alırm sdsfs imkansız ya yazın 21 derece diyorum sdfjsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 PrudenT said: applev0dka said: siparişi verdim, yine 70 derecede gezerse sistem parayı sizden alırm sdsfs imkansız ya yazın 21 derece diyorum sdfjsd abi 4 gun oldu geleli kutusunda duruyor fan .d stajdi aksam bardi falan derken zaman bulamadim yancak islemci .d montaj icn anakart sokcek olmak usendiriyor yoksa tas gibi gorunuyor da fena usendim. takinca yorum yapcam .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Anakartı sökmene gerek yok AMD işlemcilerde, Açıyon üstüne oturtuyon yandan klipsleri kapıyon bitiror :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 icinden siyah sungerli bir yatak cikti onu takmak gerekmiyor mu ana kartin arkasina. youtube.da contact 30 montaji izledim oyle biseyler yapiodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Intel işlemcilerde takılıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 evet anakart sökmeye gerek yok ben direkt taktım. takarken mindfuck yaşadım ama. bi de o plastik ayaklar plakaların arasına zor giriyor. kılavuzu da güzel değil dikkatlice bak halledersin sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ben intel kullanıyorum ben de anakart sökmeden takıyorum fanı. gerek yok yani sökmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 söz konusu fan için öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar