Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Amasya ve Karsa cikanlar beni bulsun. Verecek bilgilerim var. Buraya dusenlere simdiden gecmis olsun. hayatinizda gidebileceginiz en boktan yer kars. Amasya iyide iyi oldgununu sonradan anliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 kastamonu/van çıkan varsa hala askerliğini yapan biri olarak yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 şimdi 4 7 kasım arası mı gidiyoruz 4dünde gitsek noluyo 7sinde gitsek noluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Ya beyler ben ulus. Iliskiler okuyorum aof Yedek subay yapma imkanim varmi ? Yas 28 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 var %50 kısa / uzun dönem tamamen şans yada torpil gerisi yalan ( eğer tr de dünyada eşi benzeri olmayan acaip garip uçuk bi bölümde okumuyorsanız - tabii bide o bölüme arz olacak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 ben şimdi 7sinde mi teslim olcam 4ünde mi bide topçuyu nerden sallamışsam motorize piyadeymiş sabah öyle gordum gibi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 fixmen said: Laaaa acemi Ankara Mamak, Usta Ankara Cankaya Cumhurbaskanligi Toren Muhafiz. Sictim mi? :D ben donanma merasimdeydim, saygi nobeti denen sey var anitkabirde, saray onlerinde falan saatlerce kipirdamadan bekleyen, topuktan igneyi yiyenler, artik onlardan birisin. cuma gunleri bayrak cekiliyor. gelen komutanlari, devlet baskanlarini selamliyorsun ya da cenaze olursa ona gidiyorsun. kisa donem coktur ve pek is de yoktur, rahat edersin. muhafiz olarak da gece nobetleri var, bir de garnizon disina birine eslik edilecekse mp5le gidiyorsun. tabii ankarada isler nasildir bilemem, bahriye zaten rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Rewendor naptınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Luriel said: ben şimdi 7sinde mi teslim olcam 4ünde mi Subeden sulusu alicaksin orada yaziyor kesin son teslim tarihi. Muhtemel 6sidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Kırklareli/Babaeski'ye çıkan varsa bilgi verebilirim, özellikle Cebesoy Kışlası hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Luriel said: ben şimdi 7sinde mi teslim olcam 4ünde mi bide topçuyu nerden sallamışsam motorize piyadeymiş sabah öyle gordum gibi gelmişti. vaay adam bizim buraya geliyo ya. bişeye ihtiyaç olursa falan yaz şef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 samaella said: Rewendor naptınn dun vedam vardi da nete giremedim disarda sarhos oluyodum :) baktim dogruymus. ayni yerdeyiz. sadece 1. tabur y.disina cikiyo diyolar ben 2yim ama cikabiliyosam cikmaya zorlicam. yoksa birlik hakkinda yazilanlari sen de okumussundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Pyro said: Kırklareli/Babaeski'ye çıkan varsa bilgi verebilirim, özellikle Cebesoy Kışlası hakkında. Allah belasını versin Kırklareli'nin. Babaeski en pis yer diyorlardı gerçi ama Lüleburgaz'da durdum bende. Tam bir felaketti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 MeSh said: yok abi yedek medek değilim.. eğitim birliği: HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA Kuvvet: Hava kuvvetleri komutanlığı sevk başlangıç bitiş : 16-18/12/2013 Celp Dönemi: kasım 2013 Celp grubu : 2 Esas birliği : yok emenike? statü: kısa dönem er sınıf: piyade Kütahya'da abim yapmıştı acemiliğini havacı olarak. Soğuk dışında rahatsız edecek hiçbirşey yok diyordu kütahya için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Soğuğu da soğuk yalnız, saat 10 11'e kadar sis kalkmıyor, toprak donuyor marta kadar sdf Geçen sene kar dağdan mayısta kalktı. Ama fena şehir değil. Çok seçeneğin olmaz tabii de aradığın her şeyi bulursun çarşı izninde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bingildak said: akıllı adam her şekilde yolunu bulur ya, iq seviyesi genelde 48 falan olduğu için manipülasyon çok basit oluyor. Her şeyi peygambere yorduğun zaman istediğini alıyorsun. "Peygamber mangal yapın" demiş diyosun, yoktan mangal var ediyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 haha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Aaaaaa benim biletler geliyor :P serinyola , adanaya düşen falan varsa bi konusalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 SeaGle said: MeSh said: yok abi yedek medek değilim.. eğitim birliği: HV.K.K.LIĞI KÜTAHYA AKTARIM BİRLİĞİ / KÜTAHYA / KÜTAHYA Kuvvet: Hava kuvvetleri komutanlığı sevk başlangıç bitiş : 16-18/12/2013 Celp Dönemi: kasım 2013 Celp grubu : 2 Esas birliği : yok emenike? statü: kısa dönem er sınıf: piyade Kütahya'da abim yapmıştı acemiliğini havacı olarak. Soğuk dışında rahatsız edecek hiçbirşey yok diyordu kütahya için. türkiye nin yarısı burada yapıyor acemiliği galiba. kimle konuşsam buraya gitmiş. kuzenim usta birliğini ankarada yaptı buradan sonra. çıkabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Abim de etimesgut a gitti kutahyadan sonra sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 havacilarin tek acemilik yeri var galiba, ondandir. denizcilerde de iskenderun ve az da izmir poligon var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Dynun said: Aaaaaa benim biletler geliyor :P serinyola , adanaya düşen falan varsa bi konusalim hatay serinyola gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 zaidral said: havacilarin tek acemilik yeri var galiba, ondandir. denizcilerde de iskenderun ve az da izmir poligon var. sarıyer de var abi. En büyük skenderun. Ondan sonra Poligon dediğin gibi. Az biraz da Sarıyer'de var ama onu kapatacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 trathias said: ulan hatay serinyol cıkyı lan.. bu jandarma komutanlığı di mi? Eğer öyleyse güneydoğu'ya gitme olasılığın var. Şansın bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 28. mek. piyade tugayı, Ankara Mamak - Barış Gücü hakkında bilgisi olan var mı? İnternette çok şey okudum (pek çoğu göz korkutan cinsten), bir de piyade taburuna düştüm ben (daha çok göz korkutan şeyler yazmışlar). Samaella'yla bayağı yakın düştük yani. Oralar hakkında bilgili tecrübeli varsa yamanmak isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar