Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
karısının şarkıcı ile aldatması daha kötü olmuş. şimdi adamı sinirlendirmek isteyen herkes berkay şarkıları çalar stadlarda. 2. yarıdaki gs maçını düşünemiyorum zaten.
Mesaj tarihi:
totemic said:

karısının şarkıcı ile aldatması daha kötü olmuş. şimdi adamı sinirlendirmek isteyen herkes berkay şarkıları çalar stadlarda. 2. yarıdaki gs maçını düşünemiyorum zaten.

şunu kesin yaparlar ülke olarak leş bi durumdayız zaten,yapılmazsa şaşırırım .
Mesaj tarihi:
Masticore said:

http://rsm.haber365.com/H/1385452900_80_Untitled-1.jpg

Harbi fena, gecmis olsun... Bu magazinciler de ne pic ya

Karısı açıklama yapmış, o fotoğraf 4 aylık kanıtlayabilirim. Ayrıca Berkay benim çalışma arkadaşım ve o gün iş için buluşmuştuk. Orası da bebek odası değil tuvalet, o gün buluşmamızdan Caner'in de haberi vardı vs. vs.

GG ama, karının Twitter adresine baktım zaten kaşarın önde gideniymiş. Güzel bile değil diyeceğim de Caner'de o saç traşı ile daha iyisini bulamazdı, bunu bulduğuna şükretsin asdfasd
Mesaj tarihi:
Fotoğraflar 4 aylıkmış ve Canerin haberi varmış, ayrıca İngilterede daha önce çekilen fotoları Caner şantaja boyun eğip 500bine satın almış.
Berkay da bir erkeklen kadın sadece arkadaş olamaz mı, isterlerse sinemaya giderken veya barda dansederken olan fotoları da verebilirim, ailecek görüşüyoruz Canerin haberi var demiş.

Caner bugünkü antremana yüzüğüylen çıkmış ve karıma güveniyorum, işimdeyim gücümdeyim diye konuşmuş.

Vay kavas vayyy
  • Yeni Oluştur...