Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Kaleci Serkan Kırıntılı 1m dolara Rize'ye satılmış.

fizban said:

Ahahahaah para mi vermisler lan ona

Yok vermemişler valla. Vermeleri garip olurdu zaten.

KAP said:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Futbolcumuz Serkan Kırıntılı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Mesaj tarihi:
Saran altından kalkamaz bu şike sürecinden sonra, daha bi oturaklı biri lazım.

Ali Koç olurda başkan olursa, ilk zamanlarında Aziz'den etkilenirse, aile baskısı olur büyük ihtimal. Çeki düzen verir sonra kendine
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Antu'nun "Yeni Başkan Kim Olsun?" anketinde ilk sırada Ali Koç, ikinci sırada çok az farkla Aziz var.

Beyinlerini silkelediklerim ya.

oyle beyinlere boyle baskan.
Mesaj tarihi:
Semihi affedecek Yanal deniliyor, ulan 10 küsür senedir tek adım ilerlememiş zerre hırsı amacı olmayan adama yine bayılacaz paraları. Alex bildiğin kütüğü bile gol kralı yapıyordu (bknz Nobre) ve Semihi adam eden gol attıran da Alexti, hala Semih kalırsa yazık cidden, gerçi o kadar çok yazık mevzu varki Fenerde...
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

tabii sike yapmis avrupadan men edilmis kume dusurulmus kupasi alinmis bir takimi tutmakda bir baska tartisma konusu.

su rezillik..

ya of

abi biz mi elinden tuttuk azizi oraya oturtup şike yaptırdık? fenerbahçeye gönül veren milyonların suçu ne şimdi 5 tane adamın yediği boktan dolayı?
Mesaj tarihi:
Liebe said:

Kanuni said:

tabii sike yapmis avrupadan men edilmis kume dusurulmus kupasi alinmis bir takimi tutmakda bir baska tartisma konusu.

su rezillik..

ya of

abi biz mi elinden tuttuk azizi oraya oturtup şike yaptırdık? fenerbahçeye gönül veren milyonların suçu ne şimdi 5 tane adamın yediği boktan dolayı?

5 tane tip yüzünden 1 milyon kişi yanmasın diye 17 milyon kişinin hakkını yemek ne oluyor peki?

şike yapıldı ve cezasız kaldı tff tarafından hatta örtbas edildi. olayın dışardan görünüşü bu.
Mesaj tarihi:
yahu tamam da yine mi bu taraftar suçlu, adalet neyse tecelli edecek kupa kiminse verilecek abi. yargısı tffsi pfdksı bilmemnesi sistem düzgün çalışmıyor diye fenerbahçeliliği mi bırakalım bu mu bütün meseleniz?
Mesaj tarihi:
ahahaha gene ayni terane baslamis.

http://sozcu.com.tr/2013/spor/yildirim-karar-degistirebilir-368156/

yildirim karar degistirebilir, kal, birakma bizi ayaklari baskan.

allah sabir versin...
Mesaj tarihi:
Hahahah ben de bu haberi yazıcaktım , AMK'den c/p yapamadım nedense bıraktım.

Aynen , Aziz basın haberleri başladı , takımın hayrı için bizi bırakma falan.

Ne diyeyim , inşallah :)
Mesaj tarihi:
taraftarın istediğini zerre sanmıyorum da işte ülkedeki kulüp üyeliği sistemi o kadar saçma ki üç büyüklerde taraftarın isteğiyle sadece göstermelik işler yapılabiliyor. Eğer ki baştakiler aksini istemezse.

Aziz bırakmak istemesin daha 20 yıl onu oradan kimse indiremez. Demirören'i indiremiyordu BJK, benzer tüzüklere GS'de sahip malesef ki onlarda birde liseli-liseli olmayan ayrımı çok fena seçimlerde... üye dağılımında diyelim.
Mesaj tarihi:
said:
Emenike’nin iki yüzü!

Fenerbahçe'de duruyor, Nijerya'da vuruyor... Nijerya’nın Malawi ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında attığı gol ve oynadığı güzel futbolla gündeme gelen Emenike, ilginç de bir istatistik tutturdu.

http://macadogru.com/18986/emenikenin-iki-yuzu/
  • Yeni Oluştur...