serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 souldarkorn said: Kaleci Serkan Kırıntılı 1m dolara Rize'ye satılmış. fizban said: Ahahahaah para mi vermisler lan ona Yok vermemişler valla. Vermeleri garip olurdu zaten. KAP said: Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: Futbolcumuz Serkan Kırıntılı'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Saran altından kalkamaz bu şike sürecinden sonra, daha bi oturaklı biri lazım. Ali Koç olurda başkan olursa, ilk zamanlarında Aziz'den etkilenirse, aile baskısı olur büyük ihtimal. Çeki düzen verir sonra kendine
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Gangren said: Antu'nun "Yeni Başkan Kim Olsun?" anketinde ilk sırada Ali Koç, ikinci sırada çok az farkla Aziz var. Beyinlerini silkelediklerim ya. oyle beyinlere boyle baskan.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yargıtay usül falan zımbırtılarından dolayı geri göndermiş iddianameyi seçimden sonrasına sarkacak karar diyolar.
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mehmet Ali Aydınlar gelsin alır yürürüz 2 sene sonrada bomba bi kadroyla gireriz cl ye
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tabii sike yapmis avrupadan men edilmis kume dusurulmus kupasi alinmis bir takimi tutmakda bir baska tartisma konusu. su rezillik.. ya of
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Liebe said: yargıtay usül falan zımbırtılarından dolayı geri göndermiş iddianameyi seçimden sonrasına sarkacak karar diyolar. Bu direk zaman kazanmak ya.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Semihi affedecek Yanal deniliyor, ulan 10 küsür senedir tek adım ilerlememiş zerre hırsı amacı olmayan adama yine bayılacaz paraları. Alex bildiğin kütüğü bile gol kralı yapıyordu (bknz Nobre) ve Semihi adam eden gol attıran da Alexti, hala Semih kalırsa yazık cidden, gerçi o kadar çok yazık mevzu varki Fenerde...
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kanuni said: tabii sike yapmis avrupadan men edilmis kume dusurulmus kupasi alinmis bir takimi tutmakda bir baska tartisma konusu. su rezillik.. ya of abi biz mi elinden tuttuk azizi oraya oturtup şike yaptırdık? fenerbahçeye gönül veren milyonların suçu ne şimdi 5 tane adamın yediği boktan dolayı?
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 haklisin. ama ben senin gibi dusunemiyorum.
scorch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Liebe said: Kanuni said: tabii sike yapmis avrupadan men edilmis kume dusurulmus kupasi alinmis bir takimi tutmakda bir baska tartisma konusu. su rezillik.. ya of abi biz mi elinden tuttuk azizi oraya oturtup şike yaptırdık? fenerbahçeye gönül veren milyonların suçu ne şimdi 5 tane adamın yediği boktan dolayı? 5 tane tip yüzünden 1 milyon kişi yanmasın diye 17 milyon kişinin hakkını yemek ne oluyor peki? şike yapıldı ve cezasız kaldı tff tarafından hatta örtbas edildi. olayın dışardan görünüşü bu.
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yahu tamam da yine mi bu taraftar suçlu, adalet neyse tecelli edecek kupa kiminse verilecek abi. yargısı tffsi pfdksı bilmemnesi sistem düzgün çalışmıyor diye fenerbahçeliliği mi bırakalım bu mu bütün meseleniz?
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sene 2013 abi. Besiktas revacta , hem bi durusu da var carsinin. Buyrun gelin
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sırtımızda formamız olmasa da gönüller sizinle sfdsf
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Esh said: Sene 2013 abi. Besiktas revacta , hem bi durusu da var carsinin. Buyrun gelin Androidden iosa fb den bjk ye diyosun... Hmmm
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Sivasa kiralık gitmek istemeyen Serdar Kesimal süresiz kadro dışı bırakılmış. Yazık oldu bu çocuğa ya, kafasız mıdır şanssız mıdır bilemedim ama yazık oldu.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahahaha gene ayni terane baslamis. http://sozcu.com.tr/2013/spor/yildirim-karar-degistirebilir-368156/ yildirim karar degistirebilir, kal, birakma bizi ayaklari baskan. allah sabir versin...
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Hahahah ben de bu haberi yazıcaktım , AMK'den c/p yapamadım nedense bıraktım. Aynen , Aziz basın haberleri başladı , takımın hayrı için bizi bırakma falan. Ne diyeyim , inşallah :)
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Akıllanmaz bunlar ciddiyim. Müstehak bu fenere
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aziz nabizlari yokluyor işte, cok buyuk tepki gelmezse devam ederim diyordur :)
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 taraftarın istediğini zerre sanmıyorum da işte ülkedeki kulüp üyeliği sistemi o kadar saçma ki üç büyüklerde taraftarın isteğiyle sadece göstermelik işler yapılabiliyor. Eğer ki baştakiler aksini istemezse. Aziz bırakmak istemesin daha 20 yıl onu oradan kimse indiremez. Demirören'i indiremiyordu BJK, benzer tüzüklere GS'de sahip malesef ki onlarda birde liseli-liseli olmayan ayrımı çok fena seçimlerde... üye dağılımında diyelim.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 abi döverek göndericez en sonunda o olacak :p
fenn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 said: Emenike’nin iki yüzü! Fenerbahçe'de duruyor, Nijerya'da vuruyor... Nijerya’nın Malawi ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında attığı gol ve oynadığı güzel futbolla gündeme gelen Emenike, ilginç de bir istatistik tutturdu. http://macadogru.com/18986/emenikenin-iki-yuzu/
Öne çıkan mesajlar