Buddha Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Özeti izledim de emenike çok iyimiş yahu :) Bu arada Volkan 2 maçtır 3 tane berbat gol yedi. Bu haftada Mert oynamazsa çok ayıp olacak adama. Şuan ilk11 çıkması lazım. Hakemde bize 2 tane güzel pas yapmış acemimi bu hakem ne!
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/1186052_599832016742384_310626555_n.jpg hala şikee
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 sivasla 3 yıllık şike anlaşmamız varmış
Catze Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://skorer.milliyet.com.tr/f-bahce-den-fernandes-e-/fenerbahce/detay/1758314/default.htm gerçek olsun plx alalım sdfsdf
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Uzayın bakim =) Ferdi reiz i yedirmeyiz.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 İşte Çilingiroğlu'nun açıklamaları: "Aldığım önemli bir duyuma göre futbolumuza yeni bir tsunami geliyor. UEFA aldığı kararların TFF ile uyuşması gerektiğini bir belge göndererek uyaracak. Bunun karşlığında da UEFA gerekli hamleleri yapmazsa Türkiye Futbol Federasyonu'na 'benim turnuvalarıma gelme' diyecek. Bu hamleler ne? Hani o meşhur 58. madde ne diyordu. Şike yapan küme düşecek. Bu kararların verileceğini düşünüyorum. Küme düşme olacak. Puan silme olacak. Fenerbahçe küme düşecek, puanı silinecek. Beşiktaş sadece küme düşecek. Fenerbahçe tek başına küme düşmeyecek. Diğerleri de. Şikeye karışan diğer kulüpler de. Öyle ligimiz darma duman olacak. İşinden çıkılmaz bir durum. Belki de oynanmayacak. TFF 'ben kararlarımı değiştirmem' de diyebilir. Hani o zaman bir görüş vardı, 'biz 3-5 sene Avrupa'ya gitmeyiz' diye. Yani söyleyeceğim kısa süre sonra futbolumuzda bir darbe olacak. İnşallah çok zarar görmeyiz."
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 golfçü değil mi bu hülyaya yapıştıran?
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Fener de yeni bir huy çıktı. Yollamak için polemik çıkar oyuncuyu küstür lanet olsun diye gitsin. Alex ve Stoch dan sonra Sow için de aynı taktik. Jimmy Durmaz için de bastırıyormuş Fener.
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Newcastle, sözleşmesinde 17 milyon euroluk serbest kalma maddesi olan Moussa Sow’a karşılık 12 milyon euro önerdiği ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin teklifin yükseltilmesi halinde yıldız oyuncunun satışına onay verebileceği öğrenildi. http://macadogru.com/18120/sowa-dev-teklif/
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://www.takvim.com.tr/multimedya/galeri/spor/fenerbahcenin_fos_transferleri?albumId=12329&tc=29&page=1
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şu simao'yu kimse hatırlamıyor,kime anlatsam yok hacı hatırlayamadık diyor bi ben bi de takvim hatırlıyormuş
fenn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bescasnik denen futbolcu gideli kaç yıl oldu hala ismini söyleyemedim
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Kaleci Serkan Kırıntılı 1m dolara Rize'ye satılmış.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 beleşe alıp paraya sattık, ilk olabilir bu
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Washington fos transfer denmiş ama adam süper topçuydu lan.kalbinde sorun var diye yollanmıştı adam brezilyada gol kralı olmuştu asfjlasfh
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 adam kalp krizi geçirip futbol oynaması tehlikelidir tanısı konmamış mıydı? bizde mecburen göndermiştik diye hatırlıyorum.
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Evet sonra gidip brezilyada gol yağdırmıştı :D
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Fransız kulübü Bastia, Krasic’in 2013-2014 sezonu sonuna kadar kiralanması için Fener’e 800 bin Euro ödedi. Fransız kulübünün Sırp yıldıza da 1 milyon Euro ödeyeceği vurgulandı. 2.3 milyon Euro kazanan Krasic’in 1.3 milyonluk farkını da F.Bahçe üstlendi.
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Antu'nun "Yeni Başkan Kim Olsun?" anketinde ilk sırada Ali Koç, ikinci sırada çok az farkla Aziz var. Beyinlerini silkelediklerim ya.
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 GS taraftarı Aziz'e oy basıyor olabilir. Aziz'in gölgesinden kurtulmak istiyor ise FB bence M. Ali Aydınlar başkan olmalı. Ali Koç hep Aziz'in talimatları ile kukla başkan imajı çizebilir.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Ali Koç başkanlığa aday olacak mı ? Benim bildiğim , Koç ailesi direkt başkanlık işlerine karşıydı bi aralar ? Edit : Yok mu abi FB camiasında bu işe bulaşmayan bir aday ? Ali Koç da bu şikeler yapılırken yönetimdeydi. Bence o sırada yönetimde olmayan biri gelse , daha manalı olur Edit 2 : Benim gönlümde Aziz Yıldırım var tabi , o ayrı hahaha
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Mali, Saran vs olabilir ya da geçiş dönemi olacaksa Ali Şen gelsin bikaç seneliğine
Öne çıkan mesajlar