Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Sow, Meireles ve Kadlec yolcu

Dün yapılan toplantının tüm detaylarına Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan ulaştı.

Fenerbahçe'den ilk ayrılık sinyali daha önce Sow'dan gelmişti. Bu ayrılık sinyali artık gerçeğe dönüşüyor. Sadece Sow değil, 2014 Dünya Kupası'nda sahada olmak ve öncesinde Avrupa'da boy göstermek isteyen Meireles bile ayrılmak istiyor. İki oyuncu da menajerlerine durumu açıkladı. Portekizli orta saha oyuncusu Meireles, ve Senegalli golcü Sow Avrupa transfer borsasının kapanmasına 1 gün kala takım arıyor.

2014 Dünya Kupası için
Meireles'in yeniden Porto'ya dönebileceğei konuşulurken, eski takımı Liverpool ve geçen sezon çok iyi bir çıkış yapan Swansea'nin menajeriyle irtibata geçtiği ifade edildi. Senegalli yıldız Moussa Sow ise Premier Lig takımlarının radrında. Golcü futbolcu, Tottenham'ın yanı sıra Everton ve Alman ekibi Wolfsburg'un radarında. Fenerbahçe'nin dün akşam saatlerinde borsada yaşadığı olağanüstü değer kaybının ardından gerileyen ekonomosi ve gelecek planlarımı için iki oyuncuyla da yolalrını ayarıcağı ifade edildi.

Meireles'e 7 Moussa Sow'a da 13 milyon Euro bonservis bedeli biçen Fenerbahçe yönetimi, Kadlec için de takım arayışına girdi. çek oyuncu gerek görülürse kadrodan gönderilecek isimler arasında yer alacak.

Holmen'e lisans çıkacak
Fenerbahçe'nin İBB'den transfer ettiği ama lisansını çıkarmadığı Holmen'in de bekleyişi sona erdi. İsveçli futbolcu, Meireles ve Sow'un gidişinin ardından takıma dönecek. Krasic'le ise yola devam kararı alındı. Futbolcunun garanti ücretinde indirim isteyecek olan sarı lacivertli yönetim, Sırp futbolcuyu bu sezon takımda tutacak. Bu arada daha önce takımdan ayrılması istenen ve satış listesine konan Semih şentürk, beklenen bedel gelmediği için takım da kalacak.

Diğer yabancılar kalıyor
Fenerbahçe yönetimi kongre sürecine kadar aldığı kararlar arasında şu önemli detaylara da yer verdi. Alves, Kuyt, Cristian, Emenike ve Webo gibi önemli isimler ile yola devam edilecek. Ancak bu oyunculardan ayrılmak isteyen olursa ve önemli bir teklif gelirse takım menfaatleri için satılacak. Şimdiye kadar bu oyunculardan böyle bir talep gelmezken, sadece Meireles, ve Sow'un ayrılmak istediği belirtildi. Kadlec'i ise yönetim gözden çıkardı. Yobo'nun da takım bulması halinde gitmesine izin verileceği ifade edildi.
Mesaj tarihi:
Kadlec alınalı kaç ay oldu lan daha? Transfer planını yabancı sınırına göre yaptık değiştiremezsiniz diyen aziz yeni Aldığı adama lisans çıkaramıyor. Cidden zeka dolu bir yönetim var fenerde
Mesaj tarihi:
ABV Aziz, ceza zaten kesindi yeni haber değilki, madem para yok o Kadlece Alpere Emenikeye Alvese Holmene o paraları niye gömdün. Sow şu takıma gelmiş geçmiş en iyi golcü ve kanatta ziyan edile edile sonunda gidiyor, cidden abv aziz
Mesaj tarihi:
meireless liverpool'a dönemez artık, onun oyun tarzına çok ters bir oyun oynatıyor rodgers

yedek bile olamaz, o derece yani

gerçi bizde para bol, çok güzel bir sezon yaşatmıştı bize ve taraftar çok sevmişti. Gidişine de satıcı denmemişti, gelsin kupada rotasyona girsin diye alınabilir.
Mesaj tarihi:
Beyler takip edemedim bayadır . Ne oldu FB'de quote layıp cevap veren olursa süper olur ?

Ceza vs olayını biliyorum , yönetim ayağını soruyorum

Hızlıca okuduğum kadarı ile istifa etmediler , kongre kararı alıp , bağlayıcılığı olmayan bir ben aday olmayacağım lafı ortaya çıktı sanırım değil mi ?

Aziz'in aday olmayacağı kesin mi ? Bir ihtimal bile olsa Aziz kalsın istiyorum.
Mesaj tarihi:
https://www.facebook.com/photo.php?v=335727973229954

kondu mu bilmiyorum daha önce Aziz Yıldırımı neden gönderdiler. Pek medyada yayınlanmıyor ama klup içinde, üyler arasınra çok konuşuluyor bunlar...
Mesaj tarihi:
"UEFA olarak şike sorunu büyük mücadele veriyoruz. Fenerbahçe için Türk yargısından her türlü belge, evrak bize ulaştı. Bu belgeleri en ince detayına kadar inceledik. İlgili bölüm incelemeler sonrasında Fenerbahçe'nin ceza almasına karar verdi ve bu karar onaylandı. Ardından Fenerbahçe CAS'a itiraz etti ama CAS da cezayı onayladı. Bizim Fenerbahçe'ye karşı bir tavrımız olamaz. UEFA'ya ulaşan belgeler, Türk makamlarından ve resmi. Sıradışı bir yerden gelmiyor ki. Bu nedenle yasalar neyi öngörüyorsa o uygulanıyor. Kısaca; şikeye taviz yok ve önüne geçmek için de ne gerekiyorsa yapılacaktır. Bu nedenle gelen resmi evraklar neyi belgelediyse kararlar da o doğrultuda verilmiştir.

Şike var demiş Platini açıkça. Belgeler resmi TR belgesi.
Mesaj tarihi:
Remus said:

https://www.facebook.com/photo.php?v=335727973229954

kondu mu bilmiyorum daha önce Aziz Yıldırımı neden gönderdiler. Pek medyada yayınlanmıyor ama klup içinde, üyler arasınra çok konuşuluyor bunlar...

of baydı bunlar artık.
Mesaj tarihi:
aziz şike yapmış olabilir, aksini söylemek dürüstçe olmaz.ama bu ülkede çoğu şampiyonluğun hiçbir kirli işe bulaşmadan geldiğine inananlar, seçimlere hile karışmadığına da inanıyordur.ne de olsa bir delil yok ortada.ayrıca bu mantıkla ergenokandan ceza yiyen paşalarında terorist olduğunu kabul edelim, sonuçta mahkeme kanıtladı, delilleri var.ne olursa olsun, ben bu telefon dinlemelierinin, yapılan operasyonun sadece şikeye ceza vermek için yapıldığına hiçbir zaman inanmayacağım.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Platini çıkıyor Resmi TR belgelerine göre ceza verdik. Kesin şike var diyor millet daha ne ile uğraşıyor.

Yav he he azizi bitiriyorlar.

Bak bu sözlerini unutma AKP adamını yerleştirdiği an o şlke iddaları anında ortadan kaybolucak. Üzerinde baskı olmadan konuşmak kolay.

Belki inanmıya bilirsiniz yaptı diyebilirsiniz o kendi yetersizliğinizden kaynaklanır. Aziz Yıldırım çok sağlam bir adam değil belki yapmıştır şike ama bu dökümanlar ile adamı şikeci diyemezsin. Fenerbahçeyi soruşturan adamlar Ergenekonu balyozuda soruşturan adamlar. Gezide binbir puştluğud yapan adamlar.

Palatiniye gelince Tayyip gidip benle konuşmadı... Gezide binlerce fenerbahçeli Taksime aktıktan sonra bu işler patladı. Cumartesi günü 100 binler Taksime gittiğinde çoğu Fenerbahçeliydi. Birden bu fenerbahçelilerin sesi neden kesildi...

Şu olay Amerikada olsa Yav hehe derdi o savcılara millet. Bizim halkımız cahil olduğu için anlamıyo öyle ineğin trene baktığı gibi bakıyo.

Türk yargısı ile işe girilmez.

Kısaca gün gelicek devran dönücek, bu şerefsizlerin yaptıkları ortaya çıkıcak.
  • Yeni Oluştur...