serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Remus said: 165 follower var, ama herşeyi özetlemiş. Yav he he
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benjani said: "1907 ÜNİFEB" said: Bugünkü CAS kararı ile beraber kesinleşen 2 yıl Avrupa'dan men cezası, Fenerbahçe camiası olarak 3 Temmuz 2011'den bugüne sürdürdüğümüz mücadelenin bitiş düdüğüdür. O günün sabahında hissettiklerimiz; Aykut Kocaman ve karakterli futbolcu kadromuzun 17'de 16 galibiyet alarak söke söke kazandıkları, temiz şampiyonluğa olan inancımız bugün de aynıdır. Nitekim bu inanç bize Topuk Yaylası'nda, stadyumlarda, adliyelerde, Fenerbahçe adının geçtiği her yerde, camiamıza sahip çıkmak; başkan ve yöneticilerimizin özgürlüğünü savunmak adına mücadele gücü vermiştir. Ancak ne yazık ki taraftarı böyle bir mücadele içerisindeyken, Fenerbahçe'mizin haklılılığı hukuki mecralarda,kanaatimizce, layıkıyla savunulamamıştır. Her mahkeme kararı öncesi yaratılan beklenti ve "tarihi savunma" algısı, açıklanan kararlar neticesinde yaşadığımız hayal kırıklığını artırmıştır. UEFA ve CAS kararlarının dayanağının polis fezlekeleri ve özel yetkili mahkeme kararları olduğunu biliyor olsak da, gelinen aşamada artık eleştirilmesi gereken, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun özellikle son 1 yılda bu mücadeleyi sürdürememesi, kulüp lehinde bir lobi faaliyetinde bulunmamış olması ve kulübümüzün UEFA kurumları karşısında bu denli güçsüz bırakılmasıdır. Geçen 2 yılın ardından, başladığımızdan daha kötü bir noktada olmamız, camia olarak şapkayı önümüze koymanın vaktinin geldiğini göstermektedir. Bu noktada ihtiyacımız olan davayı İsviçre Federal Mahkemeleri'ne taşıyarak bu sancılı süreci daha da uzatmak değil, silkelenme ve yenilenme ile önümüze bakmaktır. Bu, sadece Yönetim Kurulu'nu değil, süreç boyunca özeleştiri ve denetim getiremeyen Yüksek Divan Kurulu'nu ve Fenerbahçe muhalefetini de kapsayan topyekün bir yenilenme olmalıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, camiayı seçim gündemiyle olağanüstü genel kurula çağırmalıdır. Bu genel kurulda Fenerbahçe'ye hakkıyla hizmet edebilecek, nitelikli ve güçlü isimler elini taşın altına koymalı; yepyeni isimler ve yepyeni projelerle, Fenerbahçe Spor Kulübü bu kötü günlerden çıkışın başlangıcını yapmalıdır. Saygılarımızla, 1907 ÜNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği Sorun şu ki, şike var. Kararlar haksız ama savunmayı iyi yapamadılar diye bi mantık yok.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Cons said: şike yapmadık ama mıy mıy mıy fdkjbvnfdşbkmfb Aynen bunların ki daha saçma olmuş. Hem şike yapmadık kupa bizde kalsın hem aziz gitsin. Oldu canım. Tam şark kurnazlığı olmuş.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Gençler inanıyoruz deyince okumayı kestim.
interperez Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 şike yaptı yönetim işte. şu GFB filan yalan hem %90 ı karı düşürmek için orda filan. Hepsi gay gibi fenerli hatta. Hayatta şu şöyle ama buda böyleydi tiplerden tiksindim hep. Zaten o mantıkla 3 temmuzdan bu yana şu noktaya geldik. götse göt diyeceksin kulüpten ihraç ediceksin. biz hala şuralardayız azizbahçeliler;
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Babam gibi fanatik bile fenerden vazgeçtiyse fener bitmiştir şu sıralar. Hala birşeyler açıklama çabaları
Curunir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benjani said: "1907 ÜNİFEB" said: Bugünkü CAS kararı ile beraber kesinleşen 2 yıl Avrupa'dan men cezası, Fenerbahçe camiası olarak 3 Temmuz 2011'den bugüne sürdürdüğümüz mücadelenin bitiş düdüğüdür. O günün sabahında hissettiklerimiz; Aykut Kocaman ve karakterli futbolcu kadromuzun 17'de 16 galibiyet alarak söke söke kazandıkları, temiz şampiyonluğa olan inancımız bugün de aynıdır. Nitekim bu inanç bize Topuk Yaylası'nda, stadyumlarda, adliyelerde, Fenerbahçe adının geçtiği her yerde, camiamıza sahip çıkmak; başkan ve yöneticilerimizin özgürlüğünü savunmak adına mücadele gücü vermiştir. Ancak ne yazık ki taraftarı böyle bir mücadele içerisindeyken, Fenerbahçe'mizin haklılılığı hukuki mecralarda,kanaatimizce, layıkıyla savunulamamıştır. Her mahkeme kararı öncesi yaratılan beklenti ve "tarihi savunma" algısı, açıklanan kararlar neticesinde yaşadığımız hayal kırıklığını artırmıştır. UEFA ve CAS kararlarının dayanağının polis fezlekeleri ve özel yetkili mahkeme kararları olduğunu biliyor olsak da, gelinen aşamada artık eleştirilmesi gereken, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu'nun özellikle son 1 yılda bu mücadeleyi sürdürememesi, kulüp lehinde bir lobi faaliyetinde bulunmamış olması ve kulübümüzün UEFA kurumları karşısında bu denli güçsüz bırakılmasıdır. Geçen 2 yılın ardından, başladığımızdan daha kötü bir noktada olmamız, camia olarak şapkayı önümüze koymanın vaktinin geldiğini göstermektedir. Bu noktada ihtiyacımız olan davayı İsviçre Federal Mahkemeleri'ne taşıyarak bu sancılı süreci daha da uzatmak değil, silkelenme ve yenilenme ile önümüze bakmaktır. Bu, sadece Yönetim Kurulu'nu değil, süreç boyunca özeleştiri ve denetim getiremeyen Yüksek Divan Kurulu'nu ve Fenerbahçe muhalefetini de kapsayan topyekün bir yenilenme olmalıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, camiayı seçim gündemiyle olağanüstü genel kurula çağırmalıdır. Bu genel kurulda Fenerbahçe'ye hakkıyla hizmet edebilecek, nitelikli ve güçlü isimler elini taşın altına koymalı; yepyeni isimler ve yepyeni projelerle, Fenerbahçe Spor Kulübü bu kötü günlerden çıkışın başlangıcını yapmalıdır. Saygılarımızla, 1907 ÜNİFEB Üniversiteli Fenerbahçeliler Birliği Yav he he
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Futboldan soguttular resmen.dt yi iptal edip dsmarta gectim, basket izleyeceğim en azindan şike vs olmuyor orda, aziz defolup gitmedikce, başa cemaate yakin biri geçmedikçe fenerden birsey olmaz. Ferit Şahenk yada Ülker gelirse toplar ancak. O zamanda ben feneri birakir bjk li olurum
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://s14.directupload.net/images/user/120527/ngzusg3s.swf
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahaha oh olsun.. hala aziz der bizimkiler ama. nasil patladiiiiii... resmen semsiye acildi :D aziz gidermi ki acaba ?
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 interperez said: şike yaptı yönetim işte. şu GFB filan yalan hem %90 ı karı düşürmek için orda filan. Hepsi gay gibi fenerli hatta. Hayatta şu şöyle ama buda böyleydi tiplerden tiksindim hep. Zaten o mantıkla 3 temmuzdan bu yana şu noktaya geldik. götse göt diyeceksin kulüpten ihraç ediceksin. biz hala şuralardayız azizbahçeliler; gittigim hicbir macta su tezahurati yapamadim ya.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 çünkü reis yasakladı, allaha şirk koşulmaz diye
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ne yani cas şike var dedi diye şike mi yaptı takım yok öyle bir şey
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Hepsi fenerin başkanı cemaatten biri olsun diye yapılan komplo. UEFA da olayın fişekçisi.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Platini, yapılan sohbette sarı-lacivertlilerin aldığı cezayı değerlendirirken, “Şike öyle ciddi bir olay ki; ya kendini temizleyeceksin ya da cezanı çekeceksin. Fenerbahçe’nin başına gelen budur” dedi.
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 SON DAKİKA: Fenerbahçe Yönetimi, dün açıklanan CAS kararından sonra olağanüstü genel kurul kararı aldı. aziz akıllı iş yaptı gene, kongre var diye istifa seslerini azalttırcak, üstüne gene kendisi seçilecek kongrede.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 avrupa ligi de yalan oldu hem de türkiye'den katılabilecek bir takımı da yalan ettik fenerin yerine katılacak takım için kura çekilecekmiş playofftan elenen takımlar arasında.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Daha adaletli olmuş hiç olmazsa, salzburg a direk verseydi haksızlık olurdu. Yanlız bu geceki elenen takımlar arasında felan diyor, bursa önceki tur yamulmuştu. UEFA, Fenerbahçe yerine Avrupa Ligi'ne girecek takımı, play-off turunda bu geceki maçlar sonunda elenecek takımlar arasında yapılacakkura çekimi ile yarın sabah TSİ 10:00'da belirleyecek
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bursa annemizin liginde kaldı yine.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Fenere yenilen takım çıksa ben başka takım olsa yenebilirdim. Türkiye de ise biz gitseydik keşke derse. Herşeyi karıştırdı fener gene
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 said: Fenerbahçe'de kongre kararı Fenerbahçe Yönetim Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda alınan karar göre seçimli olağanüstü genel kurul 26 Ekim'de, çoğunluk sağlanamazsa 2 Kasım'da yapılacak. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın aday olup olmayacağı ise henüz netlik kazanmadı http://www.ntvmsnbc.com/id/25463381/ Aziz af çıkarcam falan dedi daha önce, ama bakalım kendisinin aday olacak yüzü varmıymış görecez, gerçi beklerim bu adamdan.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Aziz aday olur ve seçilir sfdsggd. Çıkar yine BİZE KURDUKLARI BU GOMBLODAN BU TAKIMI GURTARICAM diye sallar, aziz maskeleri huloğğğ, yine başkan.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 aman bursa gitmesin bi yere hazır üstünden zaman geçmişken tekrar rezil etmesinler
Öne çıkan mesajlar