Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin kac senedir tek eksiginiz teknik zekasi dusuk td lerle muhattap olmaniz. Yoksa su kadroyu yilmaz vurala versen biraz dover biraz sover biraz da teknik katip biseyler yapar. Aykut yine minnacik sahipti de ersun cok tirto cikti. Bu kadar kotu diildi belki de yonetim karisiyor soyunma odasina da, o da olabilir.
Mesaj tarihi:
@tatar

aynen hacı 4 3 3 yürümüyor işte olmuyor yani

dediğin kadro denenmeli en azından,kuyt tamam koşuyor falan da üretken değil,sırf o oynasın diye 4 3 3 oynuyoruz gibi geliyor bana,sow da solda piç oluyor
Mesaj tarihi:
Kuyt oynamamalı artık ya. Ve evet 2 forvet önde oynasak Sow'da eskisi gibi iş yapacak. 10 nuamra yabancı yok bu arada direk 4-4-2 oynanabilir. Cristian'ı istemiyoruz.
Mesaj tarihi:
ben ciddi ciddi azizin artik kulube zarar vermeye basladigini dusunmeye basliyorum, neyseki yarindan sonra goruntu netlesmeye baslayacak, bu adamin ersun hayranligi taa a.kocaman doneminde vardi, bjk bile elindeki kadroyla oynadigi top ortada, hangi futbolcuya 4m euro+ para verdiler? biz stopermi sol bekmi ne oldugu belli olmayan adama bile dunyanin paralarini verdik emenikeyi karistirmiyorum bile, hani pes oynayan fifa oynayan adam bile anlar bu islerden 3(2si kanat) forvetin varsa 10 numaran olur onlara pas atar, 2 tane forvetin varsa sag ve sol orta sahalarin olur bu 2 adami besler, bizdeki sistem ne belli degil.
Mesaj tarihi:
Ya zaten Aykut'tan beri sene başında kaçırdığımız kupalar & fırsatlar efsane.

Super Kupa x2 kaçır, 3 Temmuz QQ, özür dileriz.
ŞL kaçır x2, onlar hazır, biz değiliz.
Lig başında puan kaybı, bir daha olmayacak, ders alacağız.
Mesaj tarihi:
Yanlış hatırlamıyorsam böyle açıklanmıştı tarihler. Zaten CAS'tan çok bir şey de beklemeyelim. Adamlar polis tutanaklarını göz önünde bulundurmuşlar gene. Disiplin kurulu da öyleydi, tahkim de. Benim pek umudum yok bu konuda.
  • Yeni Oluştur...