haydari Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 cisıs krays sonunda jackass reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 jackass tadında birşey bekledim hayalkırıklıgına ugradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kafadan kaybetmişsin zaten o beklenti ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Silphatos said: düşmüş Web dl var sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Kalitesi yeterli onun bu film icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Dün akşam seyrettim ve çok güldüm. Velet çok tatlı ya. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Silphatos said: Kalitesi yeterli onun bu film icin ahah bu çok doğru ya. direk o kafayla satın aldım(sfdf) ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahahahah çocuk çok sevimli harbiden lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 inyormaynd said: -Deno- said: cuma günleri viva la bam - wildboyz - jackass günlerini özledim mtv'de. bi de rip ryan dunn. Şu viva la bam'in olayını hiç bir zaman anlayamadım. O kadar parayı kim sağlıyordu adamlara :S fail :S bununla idare edin http://instagram.com/p/iw3zUzSg_S/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 izledim. çok iyi. ben bunlara cok fena gülüyorum ya kendimden geçiyorum izlerken asd. ara sahneler biraz yapmacık olmuş onun dışında 10 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 7/10 beğendim. babanın haraketleri çok iyiydi :D there goes my $650. hahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bence iyiydi çünkü içinde et var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Abi çok iyi olmuş bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum uzun zamandır. Efsane olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 izledim bugün, jackass productionlarının arasında açık ara en iyisiydi. 3-4 yerde içtiğim kolayı burnumdan fışkırttım. çoook uzun süredir böyle şuursuzca gülmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ekIgI55XG58 şu gerçek midir? hakkaten britney mi o yoksa fake mi? gayet o gibi konuşuyolar ama hala inanamadım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar