forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 geçen seneden abonmanlığım vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 aldım ben de bugün standart görüntü hem review yaparım hem arada izlerim diye.. herzamanki gibi olmayan paramızla rezil olduk. afedersiniz görüntü bogg gibi.. stream kalite max 600kbps. yani 70kb/s. sayfasındaki test görüntüden daha kalitesiz stream.. tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 internetin kaç mb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bu sene almayacaktık ama tabletten, cepten vs. izlemek için yine play aldık. Bu konum olayı, yurt dışı olayı vs. geldiğinden beri sorunlar oluyormuş. Yeni öğrendik tabii, Android cihazların hiçbirinde kullanılmıyor Play... Bu sorun nasıl hallolur? Canlı Destek'te de kimse yok, gerçi olsalarda yardımcı olacaklarını sanmıyorum da tablette izlemek için aldık, yoksa iptal ettiririm bu ne lan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 sorun olmuyor ki türkiyede mi diye gps kontrolü yapıyr sonra izliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 yayın başlıyor, 15-20 saniye geçiyor ve menüye atıyor. Tablette yazılım kendini sonlandırıyor, cep telefonunda yayın kesiliyor. Evdeki bütün androidlerde denedim, sorun var hiçbirinde çalışmıyor. Ama mesela evdeki 2 iphone'da da sorunsuzca çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ben alırken sd-hd diye bir şey yoktu şimdi 1200 ile izliyorum. geçen sene de 1200'müydü yoksa bizi düşük kaliteye mi düşürmüşler acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 İptv den kaçak izliyordum ligtv 'yi,geçen hafta denemek için play aldım arkadaştan.kaçak yayın beş kat daha iyi görüntü veriyor.ikiside 10=15 saniye geç geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 evet şu 10 saniye geç gelme olayı benimde canımı sıkıyor... Ertafta millet gool diye bağırıyor ben sonra izliyorum... ağır küfürlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 ben baya sevdim digiplayi ilk kez aldım bugün maç için, hiç takılmıyo en sevdiğim o kalite biraz dandik ama tabi. tek maça da 26 kağıt çok fahiş ama fazla izlemem sahadışından ben zaten yılda 2 3 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 lan siftah böyle olmamalıydı ak asdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Şuan da youtube twitch vs. izlemek imkansız durumda. Yarın Digitürk Play ile FB-GS maçını avuçlarız böyle giderse. Siz de durumlar nasıl ? 1 haftadır ülke genelinde internet işkence gibi. Epey şikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bugün kayseri beşiktaş izlediöm sorunsuz amma gs fb'de band kullanımı 235896893 katına çıkar tabi yetebilir mi serverları bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 O gün ülke iptal olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Peki internet durumu ne alemde sizde ? Mesela youtube da video falan izleyebiliyor musunuz takılmadan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 geçende 1 günde 54 kez (gerçek sayı) hat gidip geldikten sonra kendine geldi şu an sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Ben de 3-4 gündür rezalet durumda. Söz de fiber internet kullanıyoruz superonline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 bu konuda sorcagim bişey var. simdi kanallari izlerken bir uygulama yükletmek istiyor ya. eger yüklemezsem 20-30 ping arası baglaniyorum internete eğer yüklersem bir süre sonra ping 700-800 leri geçiyor 1000 küsür oluyor nerdeyse, digitürk play izlerken arka tarafta face twitter bile zar zor acılıyor. biz çözümü var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 şu sıralar nasıl? en son çok kötüydü bu olay beşiktaş maçları için ortak olabilirim bu arada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 ben aldım sıkıntı yok yukarda yazdıgım dısında, fb-gs derbisinde falan sıkıntı olmadı bütün sene olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 octoshape diye birşey yüklediyse uninstall et. p2p açıyor, bütün uploadunu sömürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 dusuncelihayvan said: şu sıralar nasıl? en son çok kötüydü bu olay beşiktaş maçları için ortak olabilirim bu arada :p gs-fb kullanıyoruz derbiler hariç maç başı 5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 bunların dümenleri inanılmaz bir hal aldı. bu sefer de sezonluk paketten LigTV, NTVSpor falan işe yarar TV kanallarını kaldırmışlar. onun için ayrı ücret vereceksin diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Garanti Bankası internet şubesine giriş yapana 3 ay Premium üyelik hediye ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Yüksek kalite, normal kalite diye paketleri ayırmışlar. Çıktığından beri kullanıyorum ama bu sene almam herhalde. Saçma sapan paketler, ek ücretler, paket içeriği değiştirmeceler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar