diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 birinin bir durumdan kurtulması gerekiyor ama bir türlü yalan bulup sıyrılamıyor o işten. benim açtığım ve underground takılan ofisi gelicek , ben ona yalan bulucam , yanımda calısan elemanlar falan olucak onlarda gerekirse bu yalanda aktör olarak yer alıcak. olur mu ya bu? kitlem , yalan söyleyemeyen insanlar olucak işte. en basiti: adam karısını aldatırken yakalanıyor daha doğrusu kadın şüpheleniyor bende o durumdan sıyrılmasına yardımcı oluyorum bir takım yalanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Çıkar amaçlı suc örgütü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 allah çarpar batarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 adam karisinin aldattigindan supheleniyo, kadin sana geliyo. yalanlarla durumu kurtariyosun. sonra adam yakaliyo. hem kadini hem seni vuruyo. tutar bu is. yap sen bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kimi zaman risk alman gerekir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ya da daha iyisi. gelip keriz gibi durumunu sana aciklayanlari once yalanla kurtarip paralarini aliyosun. sonra ele vermekle tehdit edip santajla daha cok para aliyosun. zaten is kisa omurlu belli ki. vurulana kadar max profit kasiyosun. hadi hayirli isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 2. gün sivil polisler gelir yalan lazım diye.sonra paketlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Halihazırda etkilenmediysen Ray Donovan diye dizisini çekiyorlar bu olayın. İzle fikir edinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu fikir uzun zamandır var aklımda zaten. bu arada ray donovan ı izleyince gayet olası geldi bana. ama sanırım onlar menejerlik tarzı işler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 arkadaş Ray Donovan izlemiş. zaten söylenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ama ray dan farklı benimki. onlar şantaj falan yapıyolar. benimki daha masum. yalan bulucam. atıyorum evlilik yıldönümünü unutucak adam, bahane bulucam. bu tarz. suça bulaşmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Asgari ucretle 2 eleman tutsan 2k maas Dukkan kirasi nerden baksan 1k Ekstra elemanin yevmiyesiydi Gelir vergisi elektrik dogalgaz derken aylik en az 10k girmesi gerekiyo ki kasaya cebine para girsin isini kurduguna degsin Evlilik yildonumunu unutan adamdan kac para alican da kara gecicen Birak bu isi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 evet baya masraflı. tamam hadi azcık şantaj da olsun işin içinde. ortam dinlemsi de yaparım az :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Alin bunu iceri. Ergenekoncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 the game filminin çarpık versiyonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Moriarty ripoff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Red said: 2. gün sivil polisler gelir yalan lazım diye.sonra paketlerler. ahmedinejad said: Çıkar amaçlı suc örgütü. illegal olayları öğrenirsen polise ihbar etmen gerekebilir ama onun dışında suç örgütü veya sivil polislik bir olayı yok. ama yani kim "bana yalan bulun" diye gelir bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 rp yapalım mesela abi. biriniz bi dert yazsın bana bende çözeyim. hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kakam var utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 zina resmen suç değil ama boşanma sebebi. hani tek aldatma mevzularında belki örgüt sayılmayabilir ama bundan da gelir elde ediyorsun. kayıtsız kuyutsuz böyle bir iş yaptığın için başına iş açılır. milletten para alıyorsun sonunda yaptığın iş için. böyle bir şeyin de kaydı olmayacağından eninde sonunda sıkıntı çıkar. e diğer mevzularda da suç olmayan şeyleri millet neden saklasın veya saklamaya uğraşsın. o zaman da çete örgüt falan oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 danismanlik hizmeti veriyo adam. al sana kayit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yani evet işte bildiğin danışmanlık hizmeti. psikolog gibi bir şey hatta aslında bir anlamda. buradan nasıl sivil polise ve suç örgütüne falan vardınız aklım almıyor :D gelen kişi "bir adam öldürdüm, polise ne söyleyeyim?" diye gelmiyorsa sorun olmaz. hatta bence o şekilde bile sorun olmaz lan. kanunları bilmek lazım tabii de, birisi sana birini öldürdüm derse, bunu senin polise söyleme zorunluluğun var mı ki polis sana gelmedikçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Adamin avukati yada doktoru degilsen vardir Avukat ol dotu saglama alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yaşam koçu adı altında yürütsem bu işi bence gayet mantıklı olur. bana aylık para verseler , başları sıkıştığında gelseler bana gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar