Wisp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 beyin devamlı düşünürmü? benimkimi biraz fazla gereksiz çalısıyor sanırım, düşünüreken 30-40 saniye dalıp gittigim oluyor. sizde nasıl, benimkinde bi problem varmı onu anlamaya çalışıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben bilmem beyin bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 var. cümle kuramıyosun gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ben de aynı anda sürüyle şey düşünüyorum ister istemez. Tek bir şeye odaklanmaktansa her zaman birden fazla şeyi düşünmek kolayıma geliyor. Düşündüğüm şeyleri ne kadar azaltırsam o kadar kolay dikkatim dağılıyor ve sıkılıyorum. Benzer bir şeyin hastalık olduğunu okumuştum sanki bi yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sordugum cümle kurup kuramamak diil, beyin işleviniz birazda daha dikkatli okursan cevaplarsan sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 -meze olarak ne alırısınız? *beyin düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dikkat dağınıklığı var sen de. doktora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 xaty said: Ben de aynı anda sürüyle şey düşünüyorum ister istemez. Tek bir şeye odaklanmaktansa her zaman birden fazla şeyi düşünmek kolayıma geliyor. Düşündüğüm şeyleri ne kadar azaltırsam o kadar kolay dikkatim dağılıyor ve sıkılıyorum. Benzer bir şeyin hastalık olduğunu okumuştum sanki bi yerlerde böyle bi şey işte, bi insanda nasıl işliyor yani onu anlamaya calışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 beyin hep çalışıyor, uyurken bile sadece 10% u dinleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Wisp said: beyin devamlı düşünürmü? benimkimi biraz fazla gereksiz çalısıyor sanırım, düşünüreken 30-40 saniye dalıp gittigim oluyor. sizde nasıl, benimkinde bi problem varmı onu anlamaya çalışıyorum :) bende biraz yavaş çalışma var LAGGG oluyor sanırım 30- 40 sn ya bağlantılara bak yada ram yükselt derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Wisp said: sordugum cümle kurup kuramamak diil, beyin işleviniz birazda daha dikkatli okursan cevaplarsan sevinirim.. fedeye katılıyorum ben de başlığı okudum ve postunu okudum direk ben de soruna var diye cevap vermek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hidan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 çıldırmışsınn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Norak said: beyin hep çalışıyor, uyurken bile sadece 10% u dinleniyor. normal yani bu kadar calışması iyi bari :) biraz dursun dinlensin ya yoruluyor insan. edit: demek istedigimi tam anlata bildigim sen oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Wisp said: benimki mi biraz fazla gereksiz çalısıyor sanırım beynin düşünürken cümleyi soru olarak tasarlamış, cümleyi bitirmeden soruyu cevaplamış ama başta soru olarak tasarladığı için tutarlı olmak adına mı yoksa gerçekten emin olamadığı için mi bilmem sonuna sanırım eklemiş. ve evet sana özel bişey değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 beynin calismasa olurdun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.troll.me/images/scumbag-brain/the-brain-is-the-most-important-organ-you-have-according-to-the-brain.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Norak said: http://www.troll.me/images/scumbag-brain/the-brain-is-the-most-important-organ-you-have-according-to-the-brain.jpg sögüş çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Kirilsa acidan duramazdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 fede said: dikkat dağınıklığı var sen de. doktora git fe de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar