Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.capsverlan.com/bloggaleri/galeri/buyuk_resim/640x480_6894serkan_altunigne_karikaturleri_703.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bence hic enteresan degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Marty said: bence hic enteresan degil neden acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 keşke penis sevsem ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 oyle alenen alintilama katip, huylanirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 şuralara bir yerlere kaydetsem bu yazarların yazılarını ilerde işime yararmı acaba hmm ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 gay forumu diyip diyip neden üye oldun hala yazıyosun olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 SEN DE İSTERİKSİN BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Abi şu başlığı açıp başkalarına laf atmak çoğiyiymiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Vingthor said: keşke penis sevsem ya O title niye silindi ya Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 evlililik hayatı sıkarsa patiye arkasını verip birşeyler deneyecek anladığım kadarıyla. şimdiden bulmaya çalışıyor kim gay falan birkaç aya öm gelir 'sıcak erkek vücutlarını seviyorum' falan diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 hatun biliyo mu paticik diye bi sitede erkeklerle yazistigini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Denildi mi bilmiyorum ama Velev ki ibneyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kasli kasli adamlarin yaglanip ellerini birbirinin kicina yakin yerlere sokarak yaptigi spor var kulturumuzde sen ise bu tarz bir vucut icin acilmis basliga takilmissin. http://i2.asntown.net/5/extreme_bodybuilders_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bu türk erkeginin gaylerle olan sorunu ne zaman bitecek merak ediyorum. Gay asagi gay yukari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 anket yapmıştık sadece yarısı normal erkek çıktı forumun http://forum.paticik.com/read.php?62,7050166,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 İçten içe gay olduklarından korkanlarda var o korku, çok komik. "Gay olsam kesin çok güzel sakso çekerim" düşüncesi hakim hep bunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ahahahaa :D Yok abi ben hatunumla heteroseksüel yaşamımdan memnunum Ama bugün velev ki ibneyiz diyen yarın düşünki ... der :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hayir sunu diyorum Velev ki ibneyiz Eee, sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Hadi hadi çıkar o bastırılmış duygularını sdklfjsldk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 elesso said: anket yapmıştık sadece yarısı normal erkek çıktı forumun http://forum.paticik.com/read.php?62,7050166,page=1 offf epic fail aramızdaki o trans olan 7 kişiyi merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 off çok içim cız etti, adamda bildiğin subliminal gay hissiyatlar var forumda manifest ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 transseksüellerden biri benim o anketteki. çünkü internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 biri benim katipçimm beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 mulgear6 said: Hayir sunu diyorum Velev ki ibneyiz Eee, sonra? aha o 12 kişiden biri çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar