Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sene 2003 Xaero nun ilk yoruma dikkat paticik 2003 buliimmi daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sen de gay oluyosun böylece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Patide kaslı erkekler diye arama yapıyosun ? Got some news 4 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tabi adli tatil girdi araya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Prawler said: ki inanılmaz dengesiz bir olay benimki 2 ay sigara içmem 1 gün boyunca 1 paket falan içiyorum sonra salona gidiyorum tıkanıp kalıyorum Kurtuldum aslında bu cigara illetinden ama trip olduumuzda içiyoz işte ne yapalım.. Onun yerine prawler'ın bunalımda olduğunu belirten mesajlarını bulalım. Hem bulması kolay çünkü bütün mesajları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bone said: asla böle olmak istemem. iğrenç birşey. sağlıksız ve rahatsız. Vin diesel, veya rammstein'in solisti gibi kaslar yeter de artar bile. Hem sağlıklı, hem kızları etkilersin. daha ne istiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi şimdi bak bide şöyle bir olay var Ben evliyim çocuk sahibi olacam gay olma ihtimalim yok gibi birşey E birazda maneviyatına bağlı sayılırım Gizli gay filan olayları yakınımdan geçmez E şimdi adam kaslı erkek muhabbeti yapmış belliki 2003 yılından beridir süre gelen gayliğe yönelim var bu forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Evli ve çocuk sahibi olacak olman gay olmana engel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 çünkü evli ve çocuk sahibi olanlar gay olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben hep inandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 evli ve çocuklu o kadar çok gay var ki aklın şaşar hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 davetkar bir başlıkmı yoksa ? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Ben şahsen tanıyorum bir çift gay, ikisinin de önceki evliliklerinden çocukları var. Kendinizi böyle kalıplara sokmayın, seviyorum diyin, istiyorum diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Katibim said: abi şimdi bak bide şöyle bir olay var Ben evliyim çocuk sahibi olacam gay olma ihtimalim yok gibi birşey E birazda maneviyatına bağlı sayılırım Gizli gay filan olayları yakınımdan geçmez E şimdi adam kaslı erkek muhabbeti yapmış belliki 2003 yılından beridir süre gelen gayliğe yönelim var bu forumda :D dostum pazu diye arama yapmışsın hala benim kürt arkadaşım da var, komşularımız hep kürt bizim seviyesinde savunma yapıyosun. açılacaksan açıl, bak ne güzel demişsin gay bi komünite burası buradan daha iyi nereyi bulacan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Evli ve çocuklu olan B olmuyor mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Katibim-B yeah yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Abi evli ve cocuk sahibi olduktan sonra gay oluyo insanlar boyle 40 lara dogru. Ama o hissiyat icinden geliyor zaten. Sen baskiliyorsun yillarca sonra artik baskilamaya ihtiyacin kalmiyor falan. Degisik olaylar olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bicurious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Esh said: Abi evli ve cocuk sahibi olduktan sonra gay oluyo insanlar boyle 40 lara dogru. Ama o hissiyat icinden geliyor zaten. Sen baskiliyorsun yillarca sonra artik baskilamaya ihtiyacin kalmiyor falan. Degisik olaylar olaylar. abi susun valla gülmekten gözlerim yaşardı müdür tip tip bakıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Müdürü ayart terfi alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 senin cocuk iptal olur benden soylemesi. cocuklu gay mi olur, hollanda mi burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Belki seni arzuluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 abi gizli gay'lik yakınımdan geçmez demek, ben hayatta kanser olmam demek gibi birşey. o yüzden adı gizli lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Katipsin ama hayat bilgisi apayri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ayrıca topiğe bu kadar katılım olmasıda enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar