Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı sitelerine bağlanılamıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ulan bu yuzden allahtan DHL yollanan dokumanlar falan yolda kesilmiyo.

Rejim gibi gorun bunu, Internet tanricasi bizim nefsimizi tutmamizi ogrenmemizi istemis :P[hline]In me forever and ever and ever forever,
Wanderlust!
Mesaj tarihi:
Allahtan hafta sonuna denk geldi. :) Hafta sonları oynayamıyorum :) eşim kızıyor. Esasında evde benim dediğim olur her zaman ama malum hafta sonları ev reisliği de tatil. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 23 May 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
Allahtan hafta sonuna denk geldi. :) Hafta sonları oynayamıyorum :) eşim kızıyor. Esasında evde benim dediğim olur her zaman ama malum hafta sonları ev reisliği de tatil. :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Hafta içi de evde yoksun zaten abso :)
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
superonline uydudan sağlıyor ohh mis gibi supereonline işte kalite :)[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
*Balık katili olmuştur*
Mesaj tarihi:
diğer mesajları okumadım ama benim kablo da yurt dışı sitelerine bağlansa bile çok yavaş bağlanıyo.ultra tv'yi aradım türk telekom'un yurt dışı hatlarında sorun var fln dediler.pazartesi düzelicekmiş galiba.

www.proxy4free.com 'dan turkey yazan proxy'leri deneyin bazen bağlanabiliyo icq.[hline]get bored..
Mesaj tarihi:
evet paticik olmasa bide ne yapıcaz sıkıntıdan. ıcq yok birşey yok ...[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Mesaj tarihi:
sayma Caldwell :) zaten zor geçiyo......[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki:
abi aşmış bişey o cici bebe
-------------------------------------------
Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık
  • Yeni Oluştur...