Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yurtdışı sitelerine bağlanılamıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kabloyum
ftp://ftp.gamesdomain.co.uk/pub/games/halflife/mods/counterstrike/csv15full.exe
Bu adresten ortalama 5kbs ile download yapıyorum. Tamamen çökmüş değil az önce sharereactor.com ve yahooya da bağlandım. Çok fark yok sanki :)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
Insomnia yeni bir cikis bulmus arkadaslar, tebrikler ;)

Kac kere soylememiz lazim, yurticinde bir sorun yok, yurtdisi da cok kotu de olsa calisiyor. 622'lik baglantinin yaninda 2 tane de 155 gitmis durumda ayrica, sirf 622 degil yani.[hline]Gesp (a.k.a Baggio)
L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
kablolu bağlantım var
sabah dönem ödevi yetiştirecem bin bir zorluklaittirmeler ve kaktırmalarla istediğim bilgilere kavuştum

icq bayaadır açılmıyor, türk sitelere girebiliyoruım sorun yok zınk die açılıyorlar, kazaadan 14-15 le dl yapıyorum

yaa bizim istanbul-üst göztepe mevkiinin bağlantıları zaten sıçışitı bu depremle sallanan bağlantı kabloları yüzünden iyicene sıçış oldu
offf[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

Mesaj tarihi:
Evet kessinlikle kanser edicek bi yavaşlıkta heryere bağlanıyorum :p ama bağlanmakla uzaktan yakında alakası yok içeri gidip çay falan içsem ancak bağlanıyo...[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
beyler anlayışlı olun ciddi bir deprem olayı da mevcut orda. 6 kusur gücünde sarsıldılar ve en son 500e yakın ölü vardı. birçok kişiyede ulaşılamıyormus yani internet su an umurunda değil ordakilerin.[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

• Admin
Mesaj tarihi:
Cezayir yakınlarında meydana gelen depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arıza meydana gelmiştir. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatları kesildi.

Bu kesinti nedeniyle yurtdışında bulunan servis sağlayıcılara ulaşmak imkansız hale gelirken, yurt içinde bulunan serverlarada yurt dışından erişimde problemler yaşanıyor.
Kaynak: Cehennem[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
vay be demek dünya üzerinde bütün internet baglantılarını sabote etsen millet kafayı yer

hmm ladin falan gormesinde ilham kaynagı olur :-P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
sallayın yabancı siteleri işte negzel pepelek'imiz var konuşuyoruz, tartışıyoruz.. :)

ya o da olmasaydı.. :-p[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
valla sam aklıma geldi
baba anlatırdı tv olmadan önce aile içi diyaloglar fazlaydı
insanlar konuşurdu şimdi tvye bakıp saatlerce birbirleriyle konuşmadan oturuyolar .....

ehe buda ona benzedi biraz :)
yurt dışı çıkışları normalken herkes oyun falan oynuyo
sb ao daoc uo hede falan

şimdi ne guzel konuşuyosunuz işte[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
elektrik kesilince de birbirimize giriyoruz ama evde, amerikan güreşi maçı gibi oluyor, bilgisayar olmalı en azından.. :)[hline]Agent Thompson: You!
Agent Smith: Yes, me.
[turns Thompson into another Smith]
Agent Smith: Me... me... me...
Agent Smith Clone: Me too.
Mesaj tarihi:
Yabancı birine söyledim deprem oldunu ve internet bağlantısının yavaşladığını. Zaten güneydoğu amerikada da güçlü bir deprem oldu, şimdide akdeniz de olmuş dedi.[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 22 May 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Aron-Caldwell, 22 May 2003 23:32 tarihinde demiş ki:
Ya konusmak istemiyom uo oynamak istiyom ehe[hline]The-Hunter - Atlantic

Sen zaten bağımlısın, 24/7 oynuyosun. bi hafta oynamayıver, dinlenirsin. :-P[hline]®The roof is on fire, we don't need water, let the motherf**ker burn©
  • Yeni Oluştur...