Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 seçim sonrası artar diye yüksekten almıştım dolar bozup thyao ya gireyim bomba patlamassa artar bist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 DoruK said: Dolar varsa satilmaz Al-sat fonu olmasi lazim bence bu tur durumlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Garanti doviz, haftalik al sat dovizi, tl yatirim araclari Ama cidden citi nin uaptigi da tam trolluk, tlde kisa donem cikis onermek sdfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 dolar 2,8 i geçer mi acaba bi iphpne parası bırakıp satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 şimdi borsa hükümet kurulsa da artar kurulmayacak erken seçime şu tarihte gidicez kararı çıksa da artması muhtemel nerde silkeleyceekler acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 abi kurulsa da kurulmasada ufak ufak tikiliyorlar dovizi iste..ne yaparsan yap 3 u gorecek iste dolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Hükümet kurulunca düşecek dolar ama kurulmaz ise ne olur onu uyduramam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Beyler Paranızı hemen bana aktarın yarın büyük vurgun yapıyorum sizde kazanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ada mı alıyorsun yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Kafadan 1 günde %20 kar teklif ediyorum Yani paranızın %20 sini kazandıracağım 10k verdiniz 2k cepte ;) Ertesi gün 12k hesabınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bugün 10k usd, yarın 12k jpy ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 yarın borsadan çıkarsam 85 i görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 rerore bu kadar kısa süreli yatırımlardan dişe dokunur bir şeyler kazanmak için 100 bin liradan aşağı rakam kurtarmaz. Bence biraz sabırlı ol 6 ay vadeden aşağı düşünme kesin daha karlı çıkarsın, yoksa al-sat'ların komisyonundan kar kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 al-sat değil ki borsan inerken alıp çıkarken satmak gerekiyor taban-tavan yakalayamıyoum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 bende komisyon 1000/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ziraat emekli hesabıan da o oranı veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Sizi çok zengin edicek bir öneri vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Borsadan yaşadığınız müddetçe uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 ben gayet memnunum da artik pek hisselerle uğraşmıyorum forex akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Forex'de para kazanmanız imkansız, uzak durun. Şöyle kazanıyoruz, böyle kazanıyoruz masallarına kapılmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 rusyada yasiyorum. dolar varsa alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Seçime hatta sene sonuna kadar tl'den uzak durmak gerekebilir. Tabii akla yatan firmalar varsa güzel ve yavaş yavaş alım fırsatları çıkacak. Yine zengin daha da zenginleşecek, fakir daha da fakirleşecek. Klasik senaryo. Bu kafayla erken seçim yine sonuç getirmeyecek öyle yada böyle koalisyon hükümeti 2016'da iş başında olacak. Aldığım 3-4 kuruş dövizin yükselmesine sevinemiyorum ben çünkü hayat daha da pahalı olacak, lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 ya bim i erken sattım imkb çakılırken 2 günde %2 arttı 1000 lira filan kardan zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 1000 dolarımı beğenmediniz ama, 70 lira kazandım durduk yere. fakirken böyle şeyleri sevinmeyi elimizden alamayacaksınız, pis zengiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2015 ufff çok fena, zengin olmuşsun, neyse şimdi dolar artısı ile gelen zamların alayını 70 tl ile telafi edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar