Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Odeon

Öne çıkan mesajlar

D@rkwish said:

Valve'in basın elemanlarına karşı davranışlarını şu anda arkadaştan duyuyorumda lanet olsun dedim ya, nasıl bir imaj çiziyorlar ama nasıllarmış...

Elemanlara yemek vs yok sadece uçak ve odaları karşılanıyor. Afterparty'de sınırlı yetki, normal izleyicilerin giremediği hiçbir yere giremiyorlar vs.

12 saat çalışmalarını bekleyip, röportaj odası, access, yemek, basın odası vs hiçbirşey vermiyorlarmış çok fena.

Adamlar yok pahasına scene'i genişletmek, daha fazla exposure için kasıyorlar ama sonuçta adamlara biraz yardımcı olmak yerine tolere etmek zorunda oldukları birileri gibi davranıyorlarmış.

Üzücü...

Bu entry'i şaka sandım başta, basın kartı bile olmayanların? ulaşım ve konaklama masrafını mı karşılıyor valve? Yuh, fazla iyiymiş. Cidden şaşırdım. Bunun üstüne after party'nin locasına giremedim diye şikayet edilmez.
Normalde sponsor firmalar seçtiklerine bazı kıyaklar geçebilir büyük organizasyonlarda. Ama atıyorum Dünya Kupası'na giden basın mensuplarının ne konaklaması ne ulaşımı karşılanır.

Sunum geliştirilebilir açıkçası, tercümanlı röportajlar falan. Röportaj odası gibi şeyler talep edilebilir. Ben de röportaj görmek isterim ancak, oda yok diye hiç mi röportaj yapamamışlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

D@rkwish said:

bulldog 1 yılda pubdan dünya şampiyonuna :)

bu bulldog'un olayı nedir?
adam sadece lone druid oynayarak dunyada en yuksek mm e sahip oyuncu oldu dota2stats mi ne o siteye gore. sonra bunu aldılar nature's prophet ve bounty hunter ogrettiler sampiyon oldu. suan dunyada 1 numaralı offlane oyuncusu. ve hani dendiye respect ban pudge falan diyoruz ya. o is yalan en cok respect bana yiyen adam da bulldog her takım ld yi banlıyo. arada banlamıyolar acaba unutmusmudur diye o zamanlarda da alıyo %90 ın ustunde win i var
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

D@rkwish said:

Valve'in basın elemanlarına karşı davranışlarını şu anda arkadaştan duyuyorumda lanet olsun dedim ya, nasıl bir imaj çiziyorlar ama nasıllarmış...

Elemanlara yemek vs yok sadece uçak ve odaları karşılanıyor. Afterparty'de sınırlı yetki, normal izleyicilerin giremediği hiçbir yere giremiyorlar vs.

12 saat çalışmalarını bekleyip, röportaj odası, access, yemek, basın odası vs hiçbirşey vermiyorlarmış çok fena.

Adamlar yok pahasına scene'i genişletmek, daha fazla exposure için kasıyorlar ama sonuçta adamlara biraz yardımcı olmak yerine tolere etmek zorunda oldukları birileri gibi davranıyorlarmış.

Üzücü...

Bu entry'i şaka sandım başta, basın kartı bile olmayanların? ulaşım ve konaklama masrafını mı karşılıyor valve? Yuh, fazla iyiymiş. Cidden şaşırdım. Bunun üstüne after party'nin locasına giremedim diye şikayet edilmez.
Normalde sponsor firmalar seçtiklerine bazı kıyaklar geçebilir büyük organizasyonlarda. Ama atıyorum Dünya Kupası'na giden basın mensuplarının ne konaklaması ne ulaşımı karşılanır.

Sunum geliştirilebilir açıkçası, tercümanlı röportajlar falan. Röportaj odası gibi şeyler talep edilebilir. Ben de röportaj görmek isterim ancak, oda yok diye hiç mi röportaj yapamamışlar?

Esports'u destekliyoruz ayağı yapan bir firma. Basın ekibinin NA'da yaptıkları dünyanın en büyük ödüllü turnuvası için eğer gerekli desteği sağlamazsa zaten 3 kuruşla dönen bir sektörde büyüyemez.

JD,GG,TL vs gibi esports adına uğraşan, adamların oyununu tüm dünyaya duyurmaya çalışan insanlara amele muamelesi yaparsa anca izlersin böyle mal mal, interviewlar felan? lol unut onları.

Adamlar oyuncuları, takımları, valve'i vs belki 10 kat daha iyi yansıtabilirdi dünyaya ama onun yerine anca bununla yetindiler.

Ama salla zaten tüm dünyanın zaten spor olarak kabul ettiği milyarlarca doların döndüğü sporlarda Dünya Kupasına gidenlerin parası bile karşılanmıyo kim takar bu ezik esports denen şeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Phyx said:

D@rkwish said:

bulldog 1 yılda pubdan dünya şampiyonuna :)

bu bulldog'un olayı nedir?

Pubda bir ara çok uzun bir süre sadece sylla oynuyordu, dendi elemanı keşfetti ve birkaç NAVI maçında standin oynadı. Ardından Eternalenvy ve S4 nth'ı yaratırken takıma davet ettiler adamı.(nth alliance'ın eski adı.)

Adam dünyanın en iyi sylla'sı dersem yanlış olmaz diye düşünüyorum.

Map sense'i çok sağlam adamın ve bu ada doğal olarak müthiş bir furion oynama kapasitesi doğuruyor. Bounty'si bence baya leş ama beğenenler var.

Başka hero oynadığınıda pek görmedim, gördüğümde de rezil etti kendini.

Bu herolar şu anki patch'de okadar sağlamki herkes adamı dünyanın en iyi offlanerı felan sanıyor.

furion + sylla'yı pool'dan çıkar takım direk -1 başlıyo maça. Ha ileride başka herolarıda masterlarsa birşey diyemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

@darkwish;

dediğimi anlamışsın da ben e-sports eziktir falan demek istemiyorum. Bundan çok büyük spor organizasyonlarında bile organizasyonun ev sahibi basını çok takmaz. Sponsor firmalar ağırlar basını.
O yüzden ulaşım ve konaklama masraflarının ödeniyor olması beni şaşırttı. Adamlara amele gibi baksalardı, bu parayı vermezlerdi. Kesin daha iyi şeyler yapılabilir, açık büfe de kursunlar gerekirse. Aynı şekilde e-sports'un basında yeri olmaması da bunun başka bir sebebidir. Normalde bir basın kuruluşuna bağlı olursun da ona göre akredite olursun. Atıyorum oyun fuarlarında blog yazarları napıyor, bir fikrim yok.

BBC haber yapmış mesela, bu olumlu ancak haber imzasız. Öyle internetten toplayarak yapılmış. Muhabir gönderecekleri seviyeye geldiğinde işler değişir diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

D@rkwish said:

Bu herolar şu anki patch'de okadar sağlamki herkes adamı dünyanın en iyi offlanerı felan sanıyor.

furion + sylla'yı pool'dan çıkar takım direk -1 başlıyo maça. Ha ileride başka herolarıda masterlarsa birşey diyemem :)
furion + sylla yı pooldan cıkardıgın zaman zaten alliance a ya batrider ya wisp vermis oluyosun ozaman da herife bounty hunter alıp combat + track goldla eziyolar.

Furion a bi buff falan bisey gelmedi aynı furion. Ayı nerflendi bile denebilir armlet ile. Bh aynı bh. baska da hero oynamıyo zaten herif cloak oynamaz s4 oynuyo allah gibi. bi dark seer ogrenebilir bi de weaver yani.

Su an aktif oyuncular arasında bu abiden daha iyi offlane varsa gosterin izleyelim. bi funn1k offlane de dark seer oynarsa iyi. çinlilerin off lane zaten %99 boş ormancı o offlane olmuyo.

ha bi de bi ara era(fnatic) offlane(bildigin solo offlane 3v1) naix oynuyodu. o baya komikti.
Sosyal ağlarda paylaş

Furion her zaman op'du ama draft sistemi de değişti, olay bambaşka artık, 6 yerine 4 hero banlıyorsun en basitinden ilk phase de. Bir sonraki patchde sylla vs furi hikaye kalabilir.(sanmam)

Ayrıca şu metada split push direk kral, ti2 maçlarına bakarsan orada olay bambaşka, aynı taktiklerle orada oynasalar morph'a yem olurdu bulldog mesela hiç düşünmeden aklıma gelen.

Sylla nerf değil bufflandı, radiance buffı çok hayvan. Spec şu anda müthiş bir hero mesela ama push kaynaklı adamı kullanması zor. Bir sonraki patchde oyun nasıl bir yöne kayacak bilemem ama spec'in daha fazla picklenmesi olası derim.

Bugün için değerlendiriyorsan AB için en iyi offlaner diyebilirsin belki ama belli bir geçmişi var bu oyunun. LoH, YYF, Xiao8, KingJ gibi adamlarla kıyaslanamaz bile genel anlamda bakarsan. Birkaç sene arka arkaya bu performansda oynamaya devam ederse ozaman dediğin gibi dünyanın en iyi offlanerı felan derim ben anca.

Çinlilerin God statüsü vardır bilirsin tahminen. Dendi halen God değil mesela ama Loda,Yamateh,Vigoss(lol),Burning felan God.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

suan dunyada 1 numaralı offlane oyuncusu.
zaten boyle demistim. tabiki lohu falan unutmadık. efsaneler arasına girebilmesi icin daha cok calısması lazım hero pool unu gelistirmesi lazım buna katılırım. ama cıkıp da "kimileri de boyle sanıyo" iste dersen ozaman cevap hakkı dogar "kimileri" olarak.

lutfen donemlik istatistiksel yorumlarım artık "ama o oyle degil" mehehe diye okunmasın/yorumlanmasın. İstatistikler tabiki yanlıs olabilir ya da yorumlamasını da yanlıs yapabilirim ama en azından soyledigim tam okunsun a da karsı argumanı da istatistikle yapılsın, cunku havaya sıkmıyorum yani belli bi donem hakkındaki bilgimi ele alarak yorumluyorum.

mesela turnuvadan once cıkıp dk, lgd ve ig nin cok gerisinde demistim alienware cup a ve son 2 aylarına baktıgım zaman. ama turnuvada ig en kotu cinli takım unvanına adaydı yani. DK bekledigimin ustunde lgd ve ig baya altında oynadı. Ha o sırada yaptıgım yorumu yanlıs kılar mı? Hayır kılmaz cunku o zaman oyle gozukuyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...