Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 puppey reyizin varken, s4 reyizden yeni taktik beklemek. fanboy seni. şu karizmaya bak olm, s4 niree, papi niree http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0WOknNLCVOc&t=330 bi de geçen turnuvada çorap, sandalet giymiş puppey reyiz ya, synderen o çorap ne ak diye şikayet ediyodu soe'ye :(
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 knoxville said: s4 reis yeni taktiklerle çıkabilir mümkün roshan before creeps felan hikaye TI'da. Seyirci faktörü var, direk anlıyorsun.
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 chuan ı hiç sevmem ama hırslı çocuk gene de. ig bişeyler yapabilir gene... gönlümüzün sultanı fnatic ama.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Cons said: serhat gamingqasguahsfuasf
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 D@rkwish said: knoxville said: s4 reis yeni taktiklerle çıkabilir mümkün roshan before creeps felan hikaye TI'da. Seyirci faktörü var, direk anlıyorsun. oyuncular seyirciyi duyabiliyorlar mı oyundayken? google takvim ayrıca şurdan google hesabınızla giriş yapıp saatleri takip edebilirsiniz. hatta telefona mesaj atalım maç başlamadan dedi google tamam dedim ben de.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ig niye hiç oy almamış son şampiyon olarak geliyo herifler
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bu sene hiç adlarını duymadık çünkü o yüzden sanırım. Alliance Dreamhack şampiyonu oldu galba. mouz baya iyi şeyler yaptı falan. Navi zaten her zaman favori. Ig pek formda değil sanırım bu sene. herkes takımların bu seneki performansına göre değerlendiriyor.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 g1 finallerinde biraz sıçmış olabilirler ama oraya gelene kadar süperlerdi her zamanki gibi. ben yine ig nin en büyük favorilerden olduğunu düşünüyorum. tabiki gönlüm naviden yana
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 benim tahminim de çoğunluk asyaya gitsin istemiyor kupa haha ben de o yüzden navi dedim ama gönlüm loda başganda
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 kzpmaza said: D@rkwish said: knoxville said: s4 reis yeni taktiklerle çıkabilir mümkün roshan before creeps felan hikaye TI'da. Seyirci faktörü var, direk anlıyorsun. oyuncular seyirciyi duyabiliyorlar mı oyundayken? google takvim ayrıca şurdan google hesabınızla giriş yapıp saatleri takip edebilirsiniz. hatta telefona mesaj atalım maç başlamadan dedi google tamam dedim ben de. Çok az da olsa duyabiliyorlar. Ki duymaya gerek yok direk görebiliyorlar. Geçen sene Zenith roshan yapmaya çalıştı rakip kimdi hatırlamıyorum direk seyirciden fark etti durumu strat yalan :)
Hypnotize Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Eğer o roshan taktiğini daha önce yapmasaydı alliance bu turnuvada çok rahat yapardı. Ses kesinlikle duyulmuyo içerden cok söylediler bunu, görmeleride bu taktik için dezavantaj çünkü millet galeyana gelicek ayaga falan kalkıcak karşı takımda direk rosh yapıyolar sanıcak dalıcak içeri sonrası sex zaten. Ama işte bi kere yaptılar herkez biliyo taktiği yemezler. Herşeye rağmen favori Alliance hacılar...
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HR1rQ-VZIiQ çok güzelmiş harbi görmemiştim ben
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Gönlümden Goblak reyiz geçiyo ama.. Yani... Ha yine epik pocket stratlar hazırlamıştır o. RS'yi geçerlerse uff... Once you Goblak there is no turning back.
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 aynen ya şunu salak bi takım için yapmasalar turnuvada yaparlardı ne güzel. şimdi picklerden direk anlarlar roshan yapıcaklarını.
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 picklerden ote orda direk tp olmalari yatiyo roshan da. adamlar hic zaman kaybetmedi.
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Liebe said: http://www.youtube.com/watch?v=HR1rQ-VZIiQ çok güzelmiş harbi görmemiştim ben Ursa da rage atmiyo heralde ses cikmasin diye?
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ciddi mi soyledin bilmiyorum da sesle alakasi yok her vurusunda daha fazla vurdugu icin 3. skille veriyor.
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 lvl 1 abi zaten :) lvl 1 roshta 3. skille vermezsen kesme imkanı yok zaten ondan bağırmıyor :)
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 esh kısa devre aga yanlız bu tek de değil. bi de envy'li nth zamanından yaptıkları furion'un rosh'a ölüp karşı takımı içeri çekmesi var ki o da s4 reisin dehası imüş.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben yalnız çözemedim roshu aldılar tamam da nesi epik? turnvuada yaptıkları için mi
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 epic olan bişey yok zaten kim epic dedi.sdfsd epic arıyosan işte burda. risk,ihtiras,gözyaşı,deha. http://www.youtube.com/watch?v=MAWK5kNDDlM
kami Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 başladı mı turnuva? oyun içinden izleyebiliyor muyuz ödül kazanma ayağına?
Öne çıkan mesajlar