Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 navi ftw abi basıcam şimdi bot hata verdi basamadım :(
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ahmedinejad said: aynı herolardan baydım ya. 20 heroluk bi havuz var fix değişmeyen. 10 tane pick 10 tane ban hep aynı isimler. aynı setuplar. çok nadir böyle ursalı falan takım çıkıyor. "Çok sıkıcı abi." diyodum, pickleri izliyodum bi yandan.Zeus aldılar lan.İlginç bişeyler olacak gibi.
onetimebaby Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 lgd degil de dk tir gibi gecti ustlerinden. 22-0 ne ya.
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 bu na'vi ye oy verenler kim ya? hiç mi izlemiyolar adamları.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 fnatic vs dk izleyin guzel pickler var.
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 navi 15 dakikada maçı bitirdi hahaha
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Magnum said: bu na'vi ye oy verenler kim ya? hiç mi izlemiyolar adamları. son maçlarda çatır çatır oynadı herifler?
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Oce4n said: fnatic 2 sabit taktiği var onları kullanıyor sürekli. ya timbersaw yada naix pick. kim counter edecek meraktayım... olayları pick değil , zamanı kullanmaları ,smoke gankleri , takım halinde hareketleri ve oynamaları onları güçlü kıldı şu ana kadar cok iyi dota oynuyor fanatic helal babs dedirttiler alliance keza çok iyi navi iyi tongfu iyi beğenmedim bu turnuvayı diyen taş olur lan, nasıl oyunlar oynanıyor
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Scoreboard gibi bisi varmi ortada ya?
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://www.dota2.com/international/prelims/results/ navi ilk 2 maçı kaybedip kalan hepsini götürdü :)
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 çinliler yalan oldu lan hepsi kazmalaşmış
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 iNv.MUFC 0 12 asuhfasf mufc yerine bizden birileri gitse problem olmaz dedigimde laf edenler cıkmıstı. bisi farketmemis =)
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 support naga nın gucu ya. alliancedakilerde ayı ayrı mesele ama support naga pickleyen tek takım suana kadar alliance galiba ve 7 8 kere picklediler.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 screwy said: support naga nın gucu ya. alliancedakilerde ayı ayrı mesele ama support naga pickleyen tek takım suana kadar alliance galiba ve 7 8 kere picklediler. TI'da ağırlıklı onlar pickledi, support nagayı en çok oynayan takım Kaipi. Alliance'da zaten scrimlerden sonra ağırlılkı picklemeye başladı :) Mirana'yı da genelde Kaipi kullanıyor, playofflarda naga + mirana comboları görmezsek şaşırırım.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 ya turnuvaya göre zayıf kalmış demek ayrı da yerine biz gitsek demek çok löl
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 yine 0-12 olcaktı pek farkeden bişi olmucaktı yani :D
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 http://dota2gifs.com/gifs/xyVacuum.gif
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 videosu var dotacinemada efsane hareket olmuş =) 229.4 olmuş fantasy puanım. chuanı çıkarıp kurokyi koydum yerine kuroky izlediğim maçlarda çok iyiydi fantasy puanı nasıl bilmiyorum ama.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 eldar said: A grubu B'den daha iyi sanki.degil aslında fnatic in dip takımlarından biri olması bekleniyodu. onun yerine hazırlıksız naviyi yenip oyun still ine alısık olmayan cinlilerden mac caldılar. yoksa bi fnatic fanı olarak ben bile 12 macta 4ten fazla almalarını beklemezdim. yoksa bi tarafta navi lgd dk var obur tarafta alliance ig orange/tongfu var fantazi de 200 um. mushinin farmına guvenip lodayı kadrodan cıkardıgım icin utanclıyım mushiye farmlıycak hero almıyolar. nerde mushi alchemist nerde mushi anti mage 900 creep ez points.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 tecül ü abartma sanatımı anlamayanlar var belli ki her yazdıgım literal almayın yeter da.
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Mushi ilk yenilgilerden sonra draftı kendi yapıyor zaten, başka türlü kurtaramazdı takımı lol.
Öne çıkan mesajlar