Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The International 3 - Seattle / 7-11 Agustos 2013

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fnatic'ten benim pek bir beklentim yok ya. Hanni ve Notail var eyvallah ama, kadronun gerisi çok matah değil. Era da diğer top tier carryler ile kafa kafaya oynayabilecek kapasitede değil şimdiye kadar izlediğim kadarıyla.
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

valla iG trollemiyorsa ilk 4 Navi-Lgd.cn-iG-DK 'derim. Trolluyolarsa iG-Navi-LGD.cn-DK :)

TR'de geçen sene pubstomp oldu mu bu arada?

geçen sene hatırlamıyorum pubstomp listing falan sitede.
UAE var TR yok yahu. biri çıkıp verse ya
Mesaj tarihi:
knoxville said:

D@rkwish said:

valla iG trollemiyorsa ilk 4 Navi-Lgd.cn-iG-DK 'derim. Trolluyolarsa iG-Navi-LGD.cn-DK :)

TR'de geçen sene pubstomp oldu mu bu arada?

geçen sene hatırlamıyorum pubstomp listing falan sitede.
UAE var TR yok yahu. biri çıkıp verse ya

Ayarla işte :)
Mesaj tarihi:
loda şapkadan ekranın üstünü göremiyor abi. o şapkayı kıvırmadığı sürece kazanmasın turnuva falan asdfasdf. şaka bir yana alliance da son dönem bayaa kötü gidiyordu. toparlar mı bilemem de toparlarsa zaten eu'nun en iyi takımlarından şansı var her zaman.

na'vi şu formuyla favori gözüküyo işte. lgn.cn, ig falan birden gaza gelip gelir döverse bilemicem tabi.

virtus pro da her maçını kaybeder inşallah. diğerleri iyi güzel de, ns'in suratı gülmesin. bol bol flamelesin, ergenlik yapsın da içimizin yağları erisin.
Mesaj tarihi:
naviden baska hicbir takim cinlilerle bas edemez.
ancak onlarin agresif oyunu basini donduruyor cinlilerin.
cinliler gibi sakin 0 hata oynamaya calisip yenemez cinlileri hicbir eu takimi.
Mesaj tarihi:
Alliance var, Çin'e karşı başka takım ben de görmüyorum ama. Alırsa belki mouz bir iki maç alır.

Fnatic severler de üzülmesin ama, Fnatic'ten de pek bir cacık olmayacak gibi. Yoksa Hanni başkan dövsün çok isterim ama, ııh.
  • Yeni Oluştur...