deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Canım çok pis dondurma istiyor, 500 metre uzakta da çok süper bir dondurmacı var ama çok zor geliyor lan kalkıp gitmek. Kapıdan çıksam giderim, kapıdan çıkmaya üşeniyorum nalet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 adres ver adresine yollayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 parasını gönder ben giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kapıyı ver ben çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Saskinbakkala bitez dondurmacisi acildi. Abanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ne uyusuk adamsın. Mıymıntı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Gittim, yedim, geldim. Kendimle gurur duyuyorum ama keşke eve getirmenin bir yolu olsaydı, bir şey anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 humusu buzluğa atıp dondurma gibi yiyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Humusu nerden bulayım abi sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Humus ve dondurma ayni cümlede kullanılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Seviyosan git ye bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bizde az önce yedik geldik.Mis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 dondurma diyette bile yenebilir bir tatlıdır diye kendimi kandırmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Yok abi kandırma kendini meyvelisi yenilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 abi içinde şeker yok mu bu nanelerin. bir insanda hem reaktif hipoglisemi, hem insülin direnci olunca şeker direk yasak aslında. bana sadece meyveden alınacak şeker onayı verdiler. bir tuto patlatın da süt ve meyve ile dondurma yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 künefeli baklavalı dondurma da çok enfes oluyor ya şeker+şeker+şerbet+kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ekmek kadayıfı üstüne kaymak onun üstüne kazandibi koyup tek lokmada hepsinden tadınca da güzel oluyor. yanında da masum bir top dondurma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 istanbulda arnavutköyde grandola diye bi yer var. baya güzel leziz dondurma yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Dworgian said: ekmek kadayıfı üstüne kaymak onun üstüne kazandibi koyup tek lokmada hepsinden tadınca da güzel oluyor. yanında da masum bir top dondurma ütüne de bir dilim ekmek yiycen anca bastırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 valla ben severek yiyordum. sonra şeker hastası olma ihtimalim çıkınca durdum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bu akşam da şu kartdorun one shot kutularından aldım kurabiyeli olan. Yarın da kerane tatlısı alcam, rüyama giriyor dondurmalar püskevitler. Hatta kerane tatlısını afyon kaymağına bandırsam of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Ben spor bölümüne gideyim de bana gaz versin vücutçu abiler asdfasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kay mak lazım kay mak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 cremeria milano'dan sonra istanbulda nerde dondurma yemek lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Onun topic'i vardı ya, yedi ceddini yazmışlardı. Ama benim İstanbul'da gizli silahım Mısır Çarşısı'ndaki Güllüoğlu'dur. Eğer bozmadılarsa bayağı iyilerdi, öğlenleri oradan çikolata, kaymak, fıstık çakıyordum bir dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar