reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet hep açık olan bir server çok güzel olabilir ya etli butlu planet bulunca kordinat verip girişiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yada public bir server belirleyip orda oynayabiliriz. http://starbound-servers.net/ burda liste var deneyip güzel bir tane bulup bakılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Birde bir an önce yüksek level dünyalara gitmek lazım. Tamam tehlikeli ama elmas felan bile kabak gibi yüzeyde duruyor. lvl 1 gezegende silahlar felan 10-15 dps mi ne 2 de 20-30 a çıkıyor mesela ama son gezegenlerde 1500-2000 =p arada acaip fark var. Zaten son zırh ı felan yaptıktan sonra düşük gezegenlerde tanrı modunda geziyorsunuz. Bizim öküz arkadaşın teki full ekipmanlıydı biz anca düşük gezegenlerde takılıyorduk, buda bizle takılırken yaratıklar buna vuramıyordu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Birde ufo'dan sonra gereken diğer bosslar için questleri nerden almak gerekli, star map sanırım onu upgrade etmek lazım dimi gezegen levellarının artması için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben daimi açık server açarım boşta pc var ama oyun almanız gerek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 reampage said: Birde ufo'dan sonra gereken diğer bosslar için questleri nerden almak gerekli, star map sanırım onu upgrade etmek lazım dimi gezegen levellarının artması için ? ilk olarak o ufodan gelen molten core ile forge yapıyorsun. O forge ile Mk2 yapıp lvl 2 dünyaları açıyorsun işte. Sonra o forge ile robot parçaları yapman lazım. Robot legs,arms , chest felan diyor onların hepsini yap. Brain extractor yapman lazım birde, sonra bu extractor ile gezegen e inip mobları öldürmen gerekiyor, superior brain bulana kadar devam etmen lazım. Robotu bu şekilde tamamlayınca yine gezegene inip spawn ediyorsun, bunu öldürüp processor alıyorsun. Processor ile şimdi gidip crafting station ı upgrade edip robotic crafting station e a mı ne çeviriyorsun işte, buradan da mk3 yapabiliyorsun. Gerisi nasıl oluyor bilmiyorum yapmadım çünkü =p Yapan arkadaş var onun gemisine ışınlanıp sonra gezegene iniyoruz lvl 8-10 dünyalar için işin kolayı ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Birde şurada yığınla server var ama ne kadar kalabalık olur bilemem tabi. 200 kişilik server dahi var :) http://starbound-servers.net/search/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Darksun said: Birde bir an önce yüksek level dünyalara gitmek lazım. Tamam tehlikeli ama elmas felan bile kabak gibi yüzeyde duruyor. lvl 1 gezegende silahlar felan 10-15 dps mi ne 2 de 20-30 a çıkıyor mesela ama son gezegenlerde 1500-2000 =p arada acaip fark var. Zaten son zırh ı felan yaptıktan sonra düşük gezegenlerde tanrı modunda geziyorsunuz. Bizim öküz arkadaşın teki full ekipmanlıydı biz anca düşük gezegenlerde takılıyorduk, buda bizle takılırken yaratıklar buna vuramıyordu bile. Craft ettiğin herşey bir önceki tier itemı istemiyor mu? Son gezegenlere gitsen bile aradaki tierda kalan itemleri nasıl craft edeceksin? (Biri sana vermediği sürece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Öyle tabide yüksek gezegende madenleri yüzey kısımlarına bulmak daha kolay. Lvl 1 gezegende aşağılara inip altın, elmas , platinium felan arayacağınıza daha yüksek level gezegene gitmek daha mantıklı. Öteki türlü zaman kaybı oluyor. Coal, wood, iron felan zaten hep yüzeylerde olduğu için direk onları kazıp daha yüksek gezegenden devam etmek daha iyi olur. Tabi moblar daha kötü vuruyor biraz zorlar ama yinede lvl 1 gezegende merkeze kadar kazmaktan iyidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abi 3 dur copper kazıyorum gemiye geliyorum inventory de copper yok, yani 3-4 saat mining yaptım onlarca copper olması gerekiyor, nedir bunun olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ölünce itemlar mı düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Yok ölünce tek penaltı bir miktar pixel gidiyor. Inventory sistemi biraz garip, eğer ekran üstündeki shortcut boşsa oraya atıyor eşyaları önce. Yani o shortcut bar aslında inventory, bir eşyayı oraya koyabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 abbiiii hotbardaymış ya... VAY ARKADAŞ 70 TANE ORE OLMUŞ HALA COPPER KAZICAM DİYE UĞRAŞIYORUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 %30 u gidiyor pixellerin ölünce baslarda biraz sıkıntı farmlamak ama 5. gezegende felan 1 mob 160-200 pixele yakın atabiliyor , server harika olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 pixel farmı kolay epic bir sword düşür gezegen üzerinden yarım saat tur at 1k pixel farmlanıyor zaten ama her şey için gerekli ve ölünce çok gidiyor namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bu arada turret ler de bi sıkıntı var sanırım 1 pixele satılıyor tech de , 1000 tane aldım oyun cok anlamsızlastı ejderi summonladım söyle bi arena yapıpı 5-10 saniye sonra öldü sdf http://i.imgur.com/85TNtHq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ore u pixel e çeviren bir makine yapabiliyorsunuz. Bir halta yaramayan madenleri burada öğütün işte mis =p http://starbound.wikia.com/wiki/Refinery Turretlar , trapler felan çok bug lı ya. Turret player hariç kim varsa ateş ediyor, senin npc lerin dahil. Traplerde bir tek sana hasar veriyor, mesela pısırık görünen wooden spike trap seni direk öldürüyor, npc üzerinden hoplayıp zıplıyor haha. Testere koyuyorsun düşerse ölsün mob diye, oda üzerinde yürüyor, lan bunda bir terslik mi vard iye sen test etmeye kalkarsan çat seni öldürüyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 dediğim gibi abi 100% online garantisi veremesem de 99% verebilirim elektrik/internet gitmediği sürece. oyunu almanız yeterli. kurup açacam server'ı diğer pc'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bence beta biraz ilerlesin 3.phase başlasın öle online geçilir, 3.phase olucakmış beta daha ilkinde, epey sorun var vs. keyifli oyun ya, keşke terraria alışabilseymişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Oyunun gerçek tadı modsuz çıkıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 reampage said: bence beta biraz ilerlesin 3.phase başlasın öle online geçilir, 3.phase olucakmış beta daha ilkinde, epey sorun var vs. keyifli oyun ya, keşke terraria alışabilseymişim terraria için geç değil, son güncellemesi çok kapsamlıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Starbound @StarboundGame 28 Aralık Final character wipe will be included with the next patch, for everyone asking! So…as soon as possible. In 2014. ;) Bencede modsuz oynamak daha zevkli yanlız 1 mod u yükleyebilirim belki o da bu. Chests Plus+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Mod = cheat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet direk cheat de ben pack mule takılıyorum, ne var ne yoksa topluyorum kasa yetmiyor ahaha. Bunun çözümüde ya böyle daha fazla alan ya da bir gezegende depo yapmak olur herhalde. Bu kadar uğraşmak yerine sandıkların kapasiteyi arttırmak daha mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar