bingildak Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 biri elma biri armut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Driller yapıyorsun ama kaç lvl sonra bilmiyorum. Ben bomba atıyordum direk, bildiğin oya oya gidiyor o zaman. Pickaxe lerin değişik versiyonları var stone,copper,gold,diamond felan diye ama sadece dayanıklılıkları fazla. Birde sanırım ırk a özel armor gelicekmiş, onları giyince bonus verecek o ırk a mesela. Robot unki daha hızlı kazma hehe. Bazı gezegenlerin katmanı bildiğin kum, öyle olunca acaip kolay hem maden elde ediyorsun hemde dibe kadar kazabiliyorsun. Lahitlere felan denk geldiğinde en iyisi bomba kullanmak kazma ile bayağı uzun sürüyor. Burada bazı detaylar var, http://starbound.wikia.com/wiki/Starbound_Wiki Random olaylar da oluyor demiştim mesela asit yağmuru başlıyor dmg alıyorsunuz, bir yere sığınmanız gerekiyor. En manyağı 10 kare sağıma meteor düştü, üstüme düşse direk 1 shot olurdu herhalde komik bayağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Abi ben goldla kazıodum platine geçicektim wipe gelicek dediniz, bu arada ağaç ırkından gelen karakter acaip üşüyor abi dibe indikçe, tabi giyinmeden gittik. Yarım kaldı dün epey indim hatta artık diamondlar filan bollaşmıştı çok güzel gidiyordum soğuktan reset attım. Moonlara gittim bir kaç kez epey güzel aslında ama kıyafet olmadan hava bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Teşekkürler wiki iyiymiş bakayım. Gezegeni komple kazıp diğer taraftan çıkma durumu var mı sgsdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Karakterler arasında bir fark yok benim bildiğim, üşüme olayı genel yani. Kazarken soğuk katmana denk gelince direk donuyorsun. Armor giyerken çevreye karşı bonus verenden giymek lazım. Yada direk leather armor giyeceksin direk environment etkisini bitirecek (warmth değeri fazla olacak). Sürekli ateş , meşale yakmak felan çözüm olmuyor çok geriyor. http://starbound.wikia.com/wiki/Snow_Infantry şunu yapabiliyorsunuz mesela. Ayda ve suda gezebilmek için http://starbound.wikia.com/wiki/Survival_System lazım nefes almayı sağlıyor. Gezegeni kazınca magmayı buluyorsunuz sonunda ileriye daha gidilmiyor ama magmanın olduğu yerlerde genelde tüneller ve sandıklar oluyor işte :D Birde gezegen levelları arttıkça madenlerde gelişiyor, diamond felan yüzeyde çıkıyor artık mesela. Değişik madenler geliyor iron yerine titanium felan çıkıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bu arada pickaxeler sadece dayanaklılık değil hızıda artıyor material tier artınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 aldım dün steamde kartlardan para birikmiş 10 dolara kıydım artık. baya baya derinlere kazdım baya bir şeylerde çıkarttım bakalım neyler yapabilicem, bir sürü blueprint discovered falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Takıl ama fazla kasma çok maden vs toplayacağım diye hehe şu son wipe gelsinde sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ne zaman geliyormuş abi son wipe çok yakından takip edemedim wipe'da bütün itemlar ve karakter mi gidiyor? yoksa sadece item bazlı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 gider büyük ihtimal. oyun daha ilk aşama betada. 3 aşama olacak. adamlar siteleridne dedi. ilk aşamada çok bug ve değişiklik olacak diye. ona göre gelin tadınız kaçacaksa gelmeyin dediler. mesela armor sistemini ve damageları değiştirdiler. direk yeni karakter açmak zorunda kalıyordun. egne olabilir öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Valla bir karakter wipe gelicek onu biliyorum, ama bir daha gelicek patch için mi tam onu bilmyiorum o yüzden bende daha ilerleyemedim. ufoyu kes abi coal topla değişik gezegenleri gez çok kazmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben öyle derdine yanacak kadar bir şey yapmıyorum zaten ya daha neyin ne olduğunu öğrenmeye çalışıyorum. craftin table yapmam 45 dk sürdü adsasd. wiki açmayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mesela şimdi coal = fuel olduğunu öğrendim :) ben balıkadam olduğum için gezegen çok kötü zaten hiç sevmedim. başka yere gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bu arada kazarken left click backgroundu kazar, shift tek block kazar. yerine altına inmeden ışık ihtiyacını background kazarak giderebilirsin yada deliklerden su akıtmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Coal ilk tier yakıt sanırım pek efektif değil ama 100 tanesi bir jump yapıyor işte 1 e 2 yakıt çıkıyor. ilerde daha iyi yakıtlar bulunur ben denk gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 ben de bir bug söyliyim madem hemen sdfs. düzelttiler mi bilmiyorum. yer altına çok indin diyelim. oradan gemiye ışınlanıp, tekrar yeryüzüne ışınlanabilirsin. arka planı kaz birazcık. o arada fııyt diye ışınlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 fixlediler onu :D belli bir seviye sonra çıkamıyorsun, ama save and exit dediğin zaman tekrar gemide başlatıyor herhalde onuda fixlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Odun smelt ederek de coal yapılıyor =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 mangal ile mi uçuyoruz abi anlamıyorum :D odun kömürü ile uzay gemisi mi uçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çürük muz kabuğu ile zaman yolculuğu yapılırken iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Hehe yakıt şunlar Coal provides just 2 fuel. It is the basic fuel found on level 1 planets and above. It can be found on the surface or underground. Uranium Ore provides 4 fuel. It can be found on level 5 planets and above. Plutonium Ore provides 6 fuel. It can be found deep inside meteorites in the outer atmosphere of a planet. It is also a common resource on Sector X high level planets. It must be mined with a diamond drill. Due to the high availability on higher level planets and notable fuel value, this will be the most efficient fuel source at higher levels. Solarium Ore provides 8 fuel for your spaceship. Solarium ore is extremely rare as an ore, often appearing in clusters of 1-4 at most, even on level 10 planets. Solarium ore can only be found on level 9 and 10 planets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 uranium bile meh şuanda ama ağaçı eritip kömür yaparak çok uğraşmadan gidilir. Birde geçen random bir gezegenden ahçı robot düşürdüm, direk gemide açtım 1-2 pixele karın doyurmalık yemekler dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Ev yap guard spawner, vendor spawner felan koyabiliyorsun. Millette yaratıcılık tavan ya, adam bir ay üssü yapmış bir gittim ağzım açık kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Abi bu oyun tam olarak nasıl single player ama karakterler servarda co-op oynamak için server mı kurmak gerekli ? O kısmını anlamadım ben tam olarak yoksa her planete yaptıklarımız servera mı kayıt oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Evet server olan adamda kayıt oluyor herşey. Aslında hep açık bir server olsa harika olur muhtemelen. Paticik server açsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar