Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Hafta sonuna felan kaldı eheh tüh ya cuma çıkaydı bare. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Cüzdan elimde bekliyorum gelecek patch'e göre. Gameplay'de terraria kıvamında değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Tiy @Tiyuri 20 sa. Patch is done, we're just internally testing it for a day or two because the engine changes were so huge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Oyunu yeni aldım da, patch gelmeden başlamıyım mı? Wipe falan mı geliyor güncellemeyle? Öyle okumuştum bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 evet 1 2 güne patch gelecek karaterlerede wipe gelecek o patchle o yüzden bekle biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Geldi patch 483 mb =) haydi oyuna eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Bu son wipe miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 wipe yok galiba sadece gezegen üzerinde var karakter yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 tüm karakter , gemi ve gezegen hepsi wipe. Gemi/Karakter wipe ı son. Gezegen e yine gelebilir ama yapmamaya çalışacağız dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 E iyi karakter icin son wipe ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Karakteri oynadığınız bilgisayara save edşyormuş hehe bende bir yere yüklüyor zannediyordum. Laptopda başka yerde açınca bir baktım karakter yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Darksun said: Karakteri oynadığınız bilgisayara save edşyormuş hehe bende bir yere yüklüyor zannediyordum. Laptopda başka yerde açınca bir baktım karakter yok =D evet o sıkıntı valla ya. Bu arada pati serveri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 O ne be cheatingin dibine inerler bu şekilde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Oyundan bu kadar keyif alacağımı düşünmüyordum. Terrariadan çok daha iyi bence. Ama boss fightlar çok cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bossları biraz daha iyi yapabilirlermiş, bir elde çamur öteki elde yay sıvıyıp sıvıyıp duvarları ince deliklerden sıkarak kesiyordum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ufo duvarları falan yıkıyor misal, diğerleri de o şekilde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 işte yıkıyorda hemen yapıosun pat diye, gelir herhalde hala beta oyun sonuçta birde vitaya çıkıcakmış o zmaan süper olur, terreria filan baktım güzel epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bende bone dragon için pir yığın platform yapıp turret döşedim heryere. Ne alakaysa 1 pixel e turret satıyor =p Kendimde yerin dibine kazıyorum oradan ateş ediyorum. Boss fightlar başka türlü cidden alınmaz size verdiği silahlar boss hp lerinin yanında aşırı dandik ve boss size 2 defa vurursa mefta oluyorsunuz. Birde bossları öldürünce 5 tane birden eşyasını düşürüyor o fena olmamış, 50 kere kesmek zorunda kalmıyorsunuz. Bide minibosslarıda bu sefer kendimi tabaka ile kaplayacağıma onları kaplıyorum sonra rahat rahat kesiyorum mis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Tech nasıl alıyoruz yada öğreniyoruz? 9. seviye gezegenleri gezdim bi halt bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Son güncellemeyi henüz yapmadıysanız yapmamaya devam edin çünkü bi çok kişinin (bende dahil) yerleştirdiği ve gemideki chestleri kayboluyor. Vanity itemlar hep gitti ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben yaptım ama daha oyuna girmedim 400 küsür mb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Geminin kendi safei falan gitti hep. Bakalım nasıl düzeltecekler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Balta mode on Oyun hala terraria'nın yanından geçmiyor. Randomize diye başı götüne, götü başına takmışlar. Akıcılık olarak yavaş, o da oyun motoruyla alakalı. Düzelmeyecektir. Balta mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hmm ben save i external a almıştım bişi olursa tekrar onu yüklerim herhalde hehe. Oyuna bir yığın ek getirecekler zaten hala betada, mevcut durumda yaptığınız şey genelde aynı kaz kaz resourceları al yeni zırh/silah yap daha yüksek gezegene git felan. Son seviye aldım herşeyi, kazmak için en ideal alanlar astreoidler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Son patchle her gün yeni bir şeyler ekleyebileceklerini söylediler. Ama şu gemideki safein ve sandıkların kaybolması canımı sıktı biraz. Ingotları üzerimde taşıyorum şansıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar