Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Hafta sonuna felan kaldı eheh tüh ya cuma çıkaydı bare. :(
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Cüzdan elimde bekliyorum gelecek patch'e göre. Gameplay'de terraria kıvamında değil henüz.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Tiy @Tiyuri 20 sa. Patch is done, we're just internally testing it for a day or two because the engine changes were so huge.
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Oyunu yeni aldım da, patch gelmeden başlamıyım mı? Wipe falan mı geliyor güncellemeyle? Öyle okumuştum bir yerde.
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 evet 1 2 güne patch gelecek karaterlerede wipe gelecek o patchle o yüzden bekle biraz.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Geldi patch 483 mb =) haydi oyuna eheh.
reampage Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 wipe yok galiba sadece gezegen üzerinde var karakter yoktu
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 tüm karakter , gemi ve gezegen hepsi wipe. Gemi/Karakter wipe ı son. Gezegen e yine gelebilir ama yapmamaya çalışacağız dediler.
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Karakteri oynadığınız bilgisayara save edşyormuş hehe bende bir yere yüklüyor zannediyordum. Laptopda başka yerde açınca bir baktım karakter yok =D
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Darksun said: Karakteri oynadığınız bilgisayara save edşyormuş hehe bende bir yere yüklüyor zannediyordum. Laptopda başka yerde açınca bir baktım karakter yok =D evet o sıkıntı valla ya. Bu arada pati serveri var mı?
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 O ne be cheatingin dibine inerler bu şekilde :/
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Oyundan bu kadar keyif alacağımı düşünmüyordum. Terrariadan çok daha iyi bence. Ama boss fightlar çok cacık.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 bossları biraz daha iyi yapabilirlermiş, bir elde çamur öteki elde yay sıvıyıp sıvıyıp duvarları ince deliklerden sıkarak kesiyordum hepsini
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Ufo duvarları falan yıkıyor misal, diğerleri de o şekilde olabilir.
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 işte yıkıyorda hemen yapıosun pat diye, gelir herhalde hala beta oyun sonuçta birde vitaya çıkıcakmış o zmaan süper olur, terreria filan baktım güzel epey.
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Bende bone dragon için pir yığın platform yapıp turret döşedim heryere. Ne alakaysa 1 pixel e turret satıyor =p Kendimde yerin dibine kazıyorum oradan ateş ediyorum. Boss fightlar başka türlü cidden alınmaz size verdiği silahlar boss hp lerinin yanında aşırı dandik ve boss size 2 defa vurursa mefta oluyorsunuz. Birde bossları öldürünce 5 tane birden eşyasını düşürüyor o fena olmamış, 50 kere kesmek zorunda kalmıyorsunuz. Bide minibosslarıda bu sefer kendimi tabaka ile kaplayacağıma onları kaplıyorum sonra rahat rahat kesiyorum mis :)
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Tech nasıl alıyoruz yada öğreniyoruz? 9. seviye gezegenleri gezdim bi halt bulamadım.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Son güncellemeyi henüz yapmadıysanız yapmamaya devam edin çünkü bi çok kişinin (bende dahil) yerleştirdiği ve gemideki chestleri kayboluyor. Vanity itemlar hep gitti ahaha :D
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Ben yaptım ama daha oyuna girmedim 400 küsür mb
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Geminin kendi safei falan gitti hep. Bakalım nasıl düzeltecekler bunu.
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Balta mode on Oyun hala terraria'nın yanından geçmiyor. Randomize diye başı götüne, götü başına takmışlar. Akıcılık olarak yavaş, o da oyun motoruyla alakalı. Düzelmeyecektir. Balta mode off
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Hmm ben save i external a almıştım bişi olursa tekrar onu yüklerim herhalde hehe. Oyuna bir yığın ek getirecekler zaten hala betada, mevcut durumda yaptığınız şey genelde aynı kaz kaz resourceları al yeni zırh/silah yap daha yüksek gezegene git felan. Son seviye aldım herşeyi, kazmak için en ideal alanlar astreoidler =)
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Son patchle her gün yeni bir şeyler ekleyebileceklerini söylediler. Ama şu gemideki safein ve sandıkların kaybolması canımı sıktı biraz. Ingotları üzerimde taşıyorum şansıma.
Öne çıkan mesajlar