Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starbound

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Darksun said:

Karakteri oynadığınız bilgisayara save edşyormuş hehe bende bir yere yüklüyor zannediyordum. Laptopda başka yerde açınca bir baktım karakter yok =D

evet o sıkıntı valla ya.
Bu arada pati serveri var mı?
Mesaj tarihi:
Bende bone dragon için pir yığın platform yapıp turret döşedim heryere. Ne alakaysa 1 pixel e turret satıyor =p Kendimde yerin dibine kazıyorum oradan ateş ediyorum. Boss fightlar başka türlü cidden alınmaz size verdiği silahlar boss hp lerinin yanında aşırı dandik ve boss size 2 defa vurursa mefta oluyorsunuz. Birde bossları öldürünce 5 tane birden eşyasını düşürüyor o fena olmamış, 50 kere kesmek zorunda kalmıyorsunuz.

Bide minibosslarıda bu sefer kendimi tabaka ile kaplayacağıma onları kaplıyorum sonra rahat rahat kesiyorum mis :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Balta mode on

Oyun hala terraria'nın yanından geçmiyor.

Randomize diye başı götüne, götü başına takmışlar. Akıcılık olarak yavaş, o da oyun motoruyla alakalı. Düzelmeyecektir.

Balta mode off
Mesaj tarihi:
Hmm ben save i external a almıştım bişi olursa tekrar onu yüklerim herhalde hehe.

Oyuna bir yığın ek getirecekler zaten hala betada, mevcut durumda yaptığınız şey genelde aynı kaz kaz resourceları al yeni zırh/silah yap daha yüksek gezegene git felan. Son seviye aldım herşeyi, kazmak için en ideal alanlar astreoidler =)
  • Yeni Oluştur...