Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Vegan olanların, olmayanlara "faşist" muamelesi yapmasını anlamıyorum. kulak tınısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 anlatayım evladım dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 diyorum abi bir acaip bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Böyle de bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Verdiğin imaj gayet açık anlatıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bizden daha güçlü bi tür gelicek besin kaynakları olucaz. bizi cigerimize kadar parcalıyıp dükanlarda sergiliyip satıcaklar. belki o zaman hak veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal sanane veganlardan bre hain andaval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Praetorian said: bizden daha güçlü bi tür gelicek besin kaynakları olucaz. bizi cigerimize kadar parcalıyıp dükanlarda sergiliyip satıcaklar. belki o zaman hak veririz. parçalasalar ne olacak. bizi yemeyin mi diyeceğiz? sadece kaçmaya çalışırız, kaçamayan av olur. ayrıca bizden "güçlü" türler var zaten dünyada. sadece bizden acımasızı yok. önemli olan hayvanları yemek veya yememek değil. sorun endüstriyel olarak hayvanların fabrikada işlenen ürün gibi işlemlerden geçirilmeleri. köydeki tavuğu kesmekle fabrikasyon tavuk arasındaki muamelede dağlar kadar fark var. Binlerce yıldır, doğayla aramızda belli bir denge vardı. Ama artık denge bozuldu. Doğal gıda istesek de bir süre sonra bulamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ee napalım abi bende isterdim 400 lü 500 lü yıllarda irlanda da at koşturim 2 tane tavum olsun her gün götünden yumurtaları cıkarıp ineğimin memesinden sütümü içiyim.. olmadı işte sike sike marketten alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 veganları en iyi biz biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Vegan dediğinde insan sonuçta, herhangi birşeyi göze sokan insan da itici geliyor. Yoksa bana ne ne yerse yesin, yeter ki BEN VEGANIM VEGANLIK ÇOK SÜPER gibi davranmasın. Klasik farklı olanın göze sokma gereği duyması durumu. Ha bir de İskender görünce içleri gidiyor farkında değiliz sanmasınlar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 onlar hapını almayı unutmuş veganlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 SAMİMİ veganlarla oturup özgürcü meyve, sebze yemeye varız. AMA sokaklarda milletin tavuğunu, horozunu kaçırıp, benim laborantımın maymununu çalarsa, orada POLİSİMİZ gerekli tavrı ortaya koyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yerim senin polisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Son iki aydır bu ülkede mi yaşamıyorsun yoksa ironiye mi aşina değilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Öncelikle vegan veya vejetaryan olmayan herkesin bu işi çözüp bi de tepeden bakışı var ki en paha biçilemezi o.Ben et yerim zaten gerekli etsiz olmuyor ahah onlar mal ya üfff .s.s.s salaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 GONDARCENGIZ said: ee napalım abi bende isterdim 400 lü 500 lü yıllarda irlanda da at koşturim 2 tane tavum olsun her gün götünden yumurtaları cıkarıp ineğimin memesinden sütümü içiyim.. olmadı işte sike sike marketten alıyoruz Şu postta içim burkuldu lan ahahah helal cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Biyik said: SAMİMİ veganlarla oturup özgürcü meyve, sebze yemeye varız. AMA sokaklarda milletin tavuğunu, horozunu kaçırıp, benim laborantımın maymununu çalarsa, orada POLİSİMİZ gerekli tavrı ortaya koyar. abi imza yapabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 mmmhh balonlu feykin kokusu hiç bi şeyde yok. mmmmmmhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kulak tınısı ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 BlaCk said: mmmhh balonlu feykin kokusu hiç bi şeyde yok. mmmmmmhhh kimlik fotokopimi atmamı ister misin? BİZ BELGELERLE KONUŞURUZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Aket-Atum said: Biyik said: SAMİMİ veganlarla oturup özgürcü meyve, sebze yemeye varız. AMA sokaklarda milletin tavuğunu, horozunu kaçırıp, benim laborantımın maymununu çalarsa, orada POLİSİMİZ gerekli tavrı ortaya koyar. abi imza yapabilir miyim? ne demek canım abicim. tak tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Biyik said: kimlik fotokopimi atmamı ister misin? BİZ BELGELERLE KONUŞURUZ. ikametgah getir dyna imzalasın, kaydını alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Why Canine Teeth? A question arises why humans have canine teeth. Simple reply of this query is that humans eat meat since time immemorial. They can’t perform this duty of theirs without the four canine teeth which everybody possesses. Abicim dogal dietimiz bu. Otobur yasiycaksan yasada bana karisma len. Yobazlara benzetiyorum ben bu azili veganlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar