Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 the constant olsun, şu hatchin bulunduğu 1. sezon finali olsun falan. içim burkuldu lan olm mal mal teori aradığım zamanlar geldi aklıma. niye bu kadar boktan bitti lan, senaristlerin grevi yüzünden mi, açıklama ulaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 desmond ve benjamin dışında boktan diziydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bu bile Lost için ne kadar özenildiğini gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi ben 4 sezon falan izlemiştim zamanında sonra çok bozdu diye izlemedim nası bitti sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Bir de meşhur heroes vardı o da çok dandik bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ahhh LOST... valla iç dökmek için açılmış topik ben de bunu bekliyordum...Hazırlık yılımdı ing geliştirmek için başlamıştım ama gece gündüz izliyordum abartıp...geç başladığım için izlmeye...3 sezon birikmişti ,ard arda ard arda psycho gibi:D Dediğin gibi ilk sezonlar çok heyecanlıydı..havası ayrıydı...kara duman sırrı, tuhaf görünmeyen canavar, Desmond,"not Penny's boat" bölümü, yerlilerin yaşamlarını göstermesi evleri falan filan, flashbackler... ahh ahh açıp izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ben bu finalden sonra hayatımda hiç bu kadar göt hissetmemiştim kendimi, bu kadar mal yerine konmamıştım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Jj Abrams midir nedir (hatirlamiyorum ismini tam) o adamin yaptigi diziler oyle bitiyor. Milleti merakta birakiyor, zonra kendi de bagalayamiyor oyle bitiyor . Fringe de oyle bitti. -Kandirdim sizi kehkehkeh diye guluyodur icinden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 çok güzel şeyler yaşattı. merakla bekledik. arkadaşlarla oturup onlarca bölüm izlerdik arka arkaya bi oturuşta. ne merak ederdik o ne o ne olacak diye. o yüzden o boktan sonun acısını bu güzel yaşanmışlıklarla hafifletebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KoAJkS2Cfpo cry moar now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 açıp izleyesim geldi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 john locke iyidi ya evliya gibi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=e390BV7_oQA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 GONDARCENGIZ said: abi ben 4 sezon falan izlemiştim zamanında sonra çok bozdu diye izlemedim nası bitti sonuahah aynen lan. acaba tekrar mı izlesem bastan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Aynen ya ben de 4'te biraktim icimde uktedir ama kotuymus zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 nolmuş abi direk söyleyin izlenmez eşimdi 2 sezon daha leş gibi amk askdlaskdşasl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 the constant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 sonu o kadar kötüydü li lost'a dair ne finali ne de başka bölümleri hatırlıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Hakikaten ne muhabbetler dönmüştü, teoriler tartışılmıştı şu dizi için. Saçma sapan bitti, bir hafta sonra konuşan kalmadı hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ben de 4te bıraktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 black smoke'a cevap alamamıştık dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi söylesenize nasıl bitti olay neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 geçen merdivenden iniyorum bi kız gördüm, kafamı çevirdim. oha bu ne dedim içimden nasıl bişey bu. tekrar dönüp hey sen ne yaptığını sanıyorsun gibisinden bi bakış fırlattım. hoşuna gitti kızın. sonradan hatırladım o bakış losttan aklımda kalan şu bakışmış http://images.nymag.com/daily/entertainment/20090305_sawyer_560x375.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ulan o jacob'un kulübesi diye yutturdukları yerdeki %95i belli olmayan suradı 1 sene boyunca ne incelemişlerdi be olm sırf o surada 10-20 teori yazılmıştır ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 aslında çok güzel bir mesaj verdi dizi. bik bik bik düşünüyorsunuz, her şeyin altında 1000 tane anlam arıyorsunuz ama hepiniz manyaksınız dağılın len dedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar