tharin_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 deliver edemedi mi :( dayum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 takmayın bu kadar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Su ingilizce kelimelere boyle takip dalga gecen insanlar nasil samimiyetsiz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Vizyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 günlük güneşlik bir günde şunların fragmanlarını bile izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2013 geçen gün sinemada elisyumu izlerken fragmanı çıktı özetle: dın dın dın vıdıı vıdı sessilik CİYAAAA sessizlik dın dın dın vıdı vıdı vıdı sessizlik VÖAAAAHGGHGH çocuk konuşması vıdı vıdı sessizlik HÖÖÖÖÖÖÖAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2013 Çok klişe bir konu, ama çok güzel işlemişler. Geriyo bırakıyo geriyo bırakıyo baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Hikayesi meh... Gerçi gerçek hikayeden uyarlama diyor inanırsan... Her korku filminde olduğu gibi klişelerle dolu. Ama uzun zamandır bir film izlerken bu kadar gerilmemiştim. Bazı sahnelerde artık dayanamayıp gözlerimi kapattığımı da itiraf etmem lazım. Bir de görüntüleri, mizanseni bir korku filmi için oldukça iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Vasat bir film. Baştan aşağı klişe. İyi yanları var ama bu senaryo ile bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Klişeler yumağı fakat izlettiriyor, sinemada izleyin mutlaka. Ben baya tırstım. Bir de bana göre gerçi her tür film için geçerli bu fakat özellikle bir korku filmi kült olacaksa imza sahnesi olmalı, bunda da; spo Bodrum ve dolaptaki el çırpma sahneleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 o iki sahne çok iyi. ancak bu filmden kült olmaz zira gerisi tamamen önceden yapılmış şeyler. exorcist, the amityville horror, dead silence (james wan filmi), session 9 aklımın ucundan yazdıklarım. bunda zamanın da etkisi var. 30 sene önce çekselermiş kült olabilirmiş. o zamanın hikayesi zaten. hatta amityville de o araştırmacı ailenin incelediği olaylardan. mesela saw tam bir kült film. adamın ondan beri çektiği filmlerde mutlaka bir tırtlık oluyor. the conjuring'deki gerilim inşası hiçbirinde yok. insidious'u saymadım zira baştan aşağı tırt ehueh. benim gibi izlerken öyle korkunç oyuncağı kim evine sokar diye düşünen varsa gerçek annabelle buymuş: http://cdn.fearnet.com/sites/default/files/images/real_annabelle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 O oyuncağın içine birşey girmesine gerek yok ki, yatağımın üstünde bulsam sokağa fırlarım (Filmdeki Annabelle) spo Gerçi imgelerin içine girmiyor sanırım kontrol ediyor aracı gibi de kızlar öyle sanıyordu Ha bir de o evde çocuk mu yetiştirilir yahu, o imgeli odaya bir girse kafayı kırar zaten. Vera Farmiga ile Constantine'in evinden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Aimal crossing oynama o zaman asfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ben şimdi izledim filmi film güzel olmuş, bu arada dr who 'da bu ikilinin olduğu bölüm yokmuydu yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum, hatta doc binaya giriyordu bunlar aletleri kurmuşlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Bir daha ruhani korku filmi seyretmeme kararı aldıran korku filmi.. Nedense çok etkilendim ben, daha da seyretmem böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Dün gece grupça izledik ve uzun zamandır bu kadar zevk alarak korku filmi izlememiştim diyebilirim. Benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. Elbette her filmdeki salak hatalar mavcut ama genede birçok mevcuyu hızlı çözmeleri iyi olmuş. Mesela genelde evin erkeğini inandırmaları falan 30 dakka sürerken burda adam hemen inanıp aksiyona giriyor veya kadının hemencecik bizimkilerin toplantısına gitmesi falan gibi. Bence kesinlikle izlenmesi gereken güzel bir korku gerilim filmi. Evinde yüzlerce salak oyuncak bebek bulunan biri olarak ciddi tırstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben buna yorum yazdım sanıyordum ya. sinemada izlemiştim. baya bızık bızık ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dün gece izledim de pek beğenmedim açıkçası. yani beğenmedim derken, film kötü değil de, etkilemedi kesinlikle. bence insidious daha başarılıydı bundan. çok net daha fazla korktum ve film bittikten sonra hemen uyuyamadım falan onda :D ha ama warren'lar hakkında Demonologist diye bi kitap var, onu alıp okuyasım geldi, amazon'da okuyanlar da inanılmaz reviewlar falan yazmışlar kitap için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Insidious'ta gerildiğimi hiç hatırlamıyorum da, şu an The Conjuring izliyorum abi yarısındayım, filmin diğer yarısını izleyip izlememe konusunda kararsız kaldım. Tırstım cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://uk.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2013619/rs_560x415-130719163207-1024.Conjuring2.ms.071913_copy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ufff tam da korku filmi izlemelik saat. acaba bir daha mı izlesem ışıkları falan kapatıp gecenin bu saatinde. http://collider.com/wp-content/uploads/the-conjuring-doll.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bence izleme, ben de kapadım. Yarın fonda ana haber bülteninin sesi eşliğinde izliycem erken vakitte. Kaşım gözüm seyirmeye başladı çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 klişeler mlişeler ama uzun zamandır böyle güzel korku filmi gelmiyodu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 az önce izledim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar