Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cuckold muyum?

tokins

Öne çıkan mesajlar

tokins said:

Size karımla olan ilişkimizden ve beni nasıl aldattığından daha önce bahsetmiştim. Evlilik kurumuna olan inancım beni hep yaşananları göz ardı etmeye itti. Sustum. Kendimi bu yasak aşkın kısa süreli bir macera olduğuna inandırmaya çalıştım hep. Ta ki birkaç gün öncesine kadar...

Sabah kahvaltı sırasında karım birden gülümseyerek yüzüme bakmaya başladı. "Her şeyi bildiğini biliyorum. Mesajlarımı okuduğunun farkında olmadığımı mı sanıyorsun? Yasak ilişkimi, seni nasıl aldattığımı hepsini biliyorsun ve bundan hoşlanıyorsun. Çünkü sen bir cuckold'sun. Ama merak etme yakında tanıştırıcam ikinizi," dedi ve beni uzun bir aradan sonra ilk kez öpüp işe gitmek üzere evden ayrıldı.

Sandalyeye mıhlanmış kalmıştım. Beni kiminle tanıştıracağı belliydi. Peki ama neden? Bana bunu neden yapıyordu. Peki ya ben? Onunla tanışmayı istiyor muydum? Aklım karmakarışıktı.

Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm

Bastırın beyler ZAAAAAAA

Bu arada ifadeler harika ya.

tokins said:

Arabamı hep karım kullanır. İşi daha uzakta olduğu için böylesi uygun buluyorum.

tokins said:

Akşam eve gelince bir kadının ve sıcak yemeğin beni karşılamasını, salona geçip gazetemi okumayı ve biraz televizyon seyretmeyi ve tüm bunları o yanımdayken yapmayı seviyordum. Babam ve annem böyleydiler ve ben de hep böyle bir hayatı düşlemiştim.

Okuyan yorum yapsın diye baya uğraşmış adam, her cümlesinden provakatif ifadeler akıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aQuelleris said:

abicim banlayın şunu ya çok başarısız troll bu adam. satır başlarını bile okumaya hacet yok.

okuma kardesım okuma ozaman.. adam yaratıcı kafasında yazmıs buraya da yazıyor iste.. sen ne yapıyorsun ne fikrin var yaz buraya onuda okuyalım hemen bok atmayın.. gercek olmasa ne olacak dava mı edeceksin ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...