interperez Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 tokins said: Size karımla olan ilişkimizden ve beni nasıl aldattığından daha önce bahsetmiştim. Evlilik kurumuna olan inancım beni hep yaşananları göz ardı etmeye itti. Sustum. Kendimi bu yasak aşkın kısa süreli bir macera olduğuna inandırmaya çalıştım hep. Ta ki birkaç gün öncesine kadar... Sabah kahvaltı sırasında karım birden gülümseyerek yüzüme bakmaya başladı. "Her şeyi bildiğini biliyorum. Mesajlarımı okuduğunun farkında olmadığımı mı sanıyorsun? Yasak ilişkimi, seni nasıl aldattığımı hepsini biliyorsun ve bundan hoşlanıyorsun. Çünkü sen bir cuckold'sun. Ama merak etme yakında tanıştırıcam ikinizi," dedi ve beni uzun bir aradan sonra ilk kez öpüp işe gitmek üzere evden ayrıldı. Sandalyeye mıhlanmış kalmıştım. Beni kiminle tanıştıracağı belliydi. Peki ama neden? Bana bunu neden yapıyordu. Peki ya ben? Onunla tanışmayı istiyor muydum? Aklım karmakarışıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 faggot please die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ehe ehe adama bak len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Saeros said: bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm Bastırın beyler ZAAAAAAA Bu arada ifadeler harika ya. tokins said: Arabamı hep karım kullanır. İşi daha uzakta olduğu için böylesi uygun buluyorum. tokins said: Akşam eve gelince bir kadının ve sıcak yemeğin beni karşılamasını, salona geçip gazetemi okumayı ve biraz televizyon seyretmeyi ve tüm bunları o yanımdayken yapmayı seviyordum. Babam ve annem böyleydiler ve ben de hep böyle bir hayatı düşlemiştim. Okuyan yorum yapsın diye baya uğraşmış adam, her cümlesinden provakatif ifadeler akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 büyük konuşmayayım ama şimdiki ilişkimde çok çaba sarfettim hala da ediyorum böyle bişey yaparsa ülke gündemine oturacak şeyler yaparım... cinnet geçirmeyi sizden öğrenecek değiliz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Cinnet geçirmeyi kendimde düşünmüştüm acaba olası bir durumda naparım falan diye. yani hani elimde katana falan varsa beheaded olabilir beni aldatan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 troll olabilir miyim ben acaba? yoksa çok mu geç? dikey geçiş falan yapsam. troll olsam nasıl bir troll olurum acaba. bence çok yakışıklı bir troll olurum. çok fazla troll dedim aaa yine trol dedim aa yine troll dedim aa yine troll dedim aa yine troll dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 len konuyu açan bombeli terlikçi,pitbullcu abiymiş.nerden hatırlıyorum diyorum bende bu nicki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 n. cuckold: 1. gavat "Peksimetinden bir ısırık aldı ve sen cuckoldsun diye haykırdı." E. Emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 amerikada zengin kariyla evlenen bu muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 adam inci terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 3. sınıf erotizm dergilerine yazılan fantazi hikayelerinden bir kesit sunuyor arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Saeros said: bu topic 4 sayfayı geçerse bu bölümü ateşe veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 ginaly said: n. cuckold: 1. gavat "Peksimetinden bir ısırık aldı ve sen cuckoldsun diye haykırdı." E. Emenike ahahaha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 aQuelleris said: abicim banlayın şunu ya çok başarısız troll bu adam. satır başlarını bile okumaya hacet yok. okuma kardesım okuma ozaman.. adam yaratıcı kafasında yazmıs buraya da yazıyor iste.. sen ne yapıyorsun ne fikrin var yaz buraya onuda okuyalım hemen bok atmayın.. gercek olmasa ne olacak dava mı edeceksin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 devamında ne oldu? ne zaman geliyor? takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 eskiden bi bulvar gazetesi vardı, nooldu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 AMK var şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 BİİİZ GAVATLIĞI DA İYİ BİLİRİZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 godosh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 yengeyi yolla BİR DE BİZ BAKALIM O ZAMAN belki o adamı bırakır kurtulursun sen de. iyilik yapalım paticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 hay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 selam ben ahmet23cm, daha önce pek çok çiftle birlikte oldum ve memnun kalacağınıza eminim, umarım teklifimi değerlendirirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar