Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla mezun oldum

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Killer said:

yıl sonu dediği 2013 mü eğtiim sonu mu? ağustos mesala

Tatil sonu da gidebilirsin. Gerci kac gun tatil yapican bilmiyorum da 1 hafta flnsa sorun olmaz. Mezuniyet tarihit temmuz ve sonrasi ise zaten otomatikman kasim celbine kaliyosun. Yani eylul ayina kadar yaptirman lazim tecili.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

yıl sonu dediği 2013 mü eğtiim sonu mu? ağustos mesala

Yıl sonu meselesini ben de tam anlamadım. Tecil belgesi lazım olduğu için hemen yaptırmam gerekti ama milli savunma bakanlığı sitesinde şu şekilde yazmışlar.
said:
Öğrencilerin, mezuniyet, ilişik kesme, yatay geçiş, kayıt yeniletmeme, yeniden kayıt vb. durumlarının en geç iki ay içinde kayıtlı bulundukları askerlik şubelerine öğrenci durum belgesi ile bildirilmesi gerekmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Killer said:

la tatile gidiyom salı sabah pazartesi var bitek günüm. nerden halledicem kadıköydeyim.

gidip tecil ettircem mi dyioruz sadece

nufusa kayitli oldugun subeye gidiyosan diploma ya da cikis belgesi asli ve 3 adet asli gibidir vurulmamis fitokopisi. Baska subeye gidiyosan 4 fotokopi. Asli gibidiri onlar vuruyor.

3 adet nufus cuzdani fotokopisi.

6 adet fotograf. Eger saglik yonuyle sevk edilme ihtimalin varsa askeri hastaneye 24 tane fln cektir, 15 tane sevk icin istiyolar cunku.

Eger askeri hastaneye sevk edilmezsen ve sabahtqn gidersen 1 gunde biter islerin. Beni haydarpasa gata ile bursa askeri hast. e sevkettigi icin git gel ot bok 4 gun surdu islerim. Sevksiz olursa 1 gun max.

okuldan belgeyi çat diye verirler mi acaba onu düşünüyorum ben.

olmadı yine de gidip söylesem mi böyle durumum var diye ?

turp gibiyim gg dicem hastaneyle uğraşmiyim hiç

nüfus cüzdanımdaki tip de hiç benzemiyo ya değiştirmem lazım onu da ama vakit yok tabi ona
Sosyal ağlarda paylaş

Çıkış belgesi hemen verilir eğer okulla ilişiğin kesildiyse. 2 saatlik iş bile değil.

Nüfus kağıdındaki sana benzemiyosa değiştir, kabul etmiyor şube.

Hastane işi de aile hekimine bakar. Bizim aile hekimi biraz kıl bi adam, dişim ağrıyo diyosun acil nörolojiye gidiceksin fln diyo öyle değişik bişey sfdsggs. Benim ilaç geçmişime baktı, panikatak için antidepresant kullandığımı gördü geçmişte hop psikiyatriye git dedi. Geçti canım benim diyorum yok olmaz belki askerde nükseder diyo. E ben gitmicem tecil ettiricem diyorum sen git git diyo sdfgsfd.

Bide gözlük var diye sevketti. Ben zaten gözlüksüz dolaşmıyorum sevketmenize gerek yok numaralarımı da biliyorum diyorum yok olmaz diyor. Psikiyatri de bursada olmadığından haydarpaşa gataya gitmek zorunda kaldım ben. Sonra göz için de yarın sabah gel deyince ordaki doktor ee sikerün dedim, aradım şubeyi ben psikiyatri sonucunu aldım göz için de bursaya sevkedin dedim, olur dediler. Yoksa 1 haftayı geçecekti işlemlerim.

Benim işin uzamasının nedeni doktorun işgüzarlığı biraz. Sende eğer bişey yoksa, ölçümde tansiyon fln da çıkmazsa sevk etmez bi yere sorun olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

sevk etmez biyere de şöyle bi şey var mı acaba

bana daha belge falan gelmedi (taşındık eski eve de baktım yok bişey)

eylül 15 gibi gelsem, baka durumundaysa parasını yatırsam tecil ettirsem o zaman?

amk 10 gün gitmedik diye kaçak olmuyoruz heralde? para dert değil verirzi 3 5 kuruş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...