SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Varsa ehliyet fotokopisi de gotur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Killer said: yıl sonu dediği 2013 mü eğtiim sonu mu? ağustos mesala Tatil sonu da gidebilirsin. Gerci kac gun tatil yapican bilmiyorum da 1 hafta flnsa sorun olmaz. Mezuniyet tarihit temmuz ve sonrasi ise zaten otomatikman kasim celbine kaliyosun. Yani eylul ayina kadar yaptirman lazim tecili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 valla son notlar açıklandığında 21 haziran falandı. temmuz gibi heralde official graduated oldum. 1 aydan fazla kalıcam eylülü geçiyo antalyada mı halletsem dsfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 evraklari topla orda hallet eet. Dediklerimi bukundur yaninda. Geri kalan hersey icin asal.msb.gov.tr sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bu arada staj yapmadan nasil mezun ettiler abi. Ben 9 ay staj yqptim gerizekalilar listede adimi goremeyip mezun etmediler 2 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sponc Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Killer said: yıl sonu dediği 2013 mü eğtiim sonu mu? ağustos mesala Yıl sonu meselesini ben de tam anlamadım. Tecil belgesi lazım olduğu için hemen yaptırmam gerekti ama milli savunma bakanlığı sitesinde şu şekilde yazmışlar. said: Öğrencilerin, mezuniyet, ilişik kesme, yatay geçiş, kayıt yeniletmeme, yeniden kayıt vb. durumlarının en geç iki ay içinde kayıtlı bulundukları askerlik şubelerine öğrenci durum belgesi ile bildirilmesi gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Onun 2-3 ay mı ne bir şeyi var, adamı kaçak ediyorlar sonra ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 şu topğği 1 hafta önce görsem sıkıntı olmucak ya. okul belgeyi verirse hemen hallederim heralde yarın. arıycam okulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Okulumuz uzadıysa da askerliğe gidip haber vermemiz gerekiyor mu ? Gerekmiyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Yok, okulla ilişiğini kesince taze et oluyorsun kokunu alıyorlar hemen ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 29 yaş altıysan sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 SeaGle said: Killer said: la tatile gidiyom salı sabah pazartesi var bitek günüm. nerden halledicem kadıköydeyim. gidip tecil ettircem mi dyioruz sadece nufusa kayitli oldugun subeye gidiyosan diploma ya da cikis belgesi asli ve 3 adet asli gibidir vurulmamis fitokopisi. Baska subeye gidiyosan 4 fotokopi. Asli gibidiri onlar vuruyor. 3 adet nufus cuzdani fotokopisi. 6 adet fotograf. Eger saglik yonuyle sevk edilme ihtimalin varsa askeri hastaneye 24 tane fln cektir, 15 tane sevk icin istiyolar cunku. Eger askeri hastaneye sevk edilmezsen ve sabahtqn gidersen 1 gunde biter islerin. Beni haydarpasa gata ile bursa askeri hast. e sevkettigi icin git gel ot bok 4 gun surdu islerim. Sevksiz olursa 1 gun max. okuldan belgeyi çat diye verirler mi acaba onu düşünüyorum ben. olmadı yine de gidip söylesem mi böyle durumum var diye ? turp gibiyim gg dicem hastaneyle uğraşmiyim hiç nüfus cüzdanımdaki tip de hiç benzemiyo ya değiştirmem lazım onu da ama vakit yok tabi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Ahahaha abi hastaneyle uğraşmıyım diyor ya ne güzel bir fantezi dünyasındasın batu şu anda çok imreniyorum sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 xeno tekrar okuma la 94lülerle flaan okuyorum ağlarsın. ya ada ben o kısmı yanlış anladım. tekrar kazandığın 4 yıllık bitmiş galiba. ben şimdi gidicen gibi anladım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Çıkış belgesi hemen verilir eğer okulla ilişiğin kesildiyse. 2 saatlik iş bile değil. Nüfus kağıdındaki sana benzemiyosa değiştir, kabul etmiyor şube. Hastane işi de aile hekimine bakar. Bizim aile hekimi biraz kıl bi adam, dişim ağrıyo diyosun acil nörolojiye gidiceksin fln diyo öyle değişik bişey sfdsggs. Benim ilaç geçmişime baktı, panikatak için antidepresant kullandığımı gördü geçmişte hop psikiyatriye git dedi. Geçti canım benim diyorum yok olmaz belki askerde nükseder diyo. E ben gitmicem tecil ettiricem diyorum sen git git diyo sdfgsfd. Bide gözlük var diye sevketti. Ben zaten gözlüksüz dolaşmıyorum sevketmenize gerek yok numaralarımı da biliyorum diyorum yok olmaz diyor. Psikiyatri de bursada olmadığından haydarpaşa gataya gitmek zorunda kaldım ben. Sonra göz için de yarın sabah gel deyince ordaki doktor ee sikerün dedim, aradım şubeyi ben psikiyatri sonucunu aldım göz için de bursaya sevkedin dedim, olur dediler. Yoksa 1 haftayı geçecekti işlemlerim. Benim işin uzamasının nedeni doktorun işgüzarlığı biraz. Sende eğer bişey yoksa, ölçümde tansiyon fln da çıkmazsa sevk etmez bi yere sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 sevk etmez biyere de şöyle bi şey var mı acaba bana daha belge falan gelmedi (taşındık eski eve de baktım yok bişey) eylül 15 gibi gelsem, baka durumundaysa parasını yatırsam tecil ettirsem o zaman? amk 10 gün gitmedik diye kaçak olmuyoruz heralde? para dert değil verirzi 3 5 kuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Xaenin said: Ahahaha abi hastaneyle uğraşmıyım diyor ya ne güzel bir fantezi dünyasındasın batu şu anda çok imreniyorum sdfsdf. ASFDSDFH, Ü KOMUTANIM TURP GİBİYİM DİCEM SDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Sıra beklemeden hemen işini halletmek istiyosan yeniköy askerlik şubesine git maximum sıra 3-4 falan istinye devlet hastaneside 1km bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 15temmuzda mezun olmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Diplodaki tarihten 2 yil tecilleniyo, gec gideim uzasin cakalligi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Killer said: 15temmuzda mezun olmuşum Öyle saçma mezuniyet tarihi olur mu lan haziranda mezun olunmuyor mu normalde? Diploma tarihinden sonra 2 ay süren vardı yanlış hatırlamıyorsam durumunu belirtmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar