Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla mezun oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi şaka gibi. Son senemdi, tüm derslerimi verdim fakat 1 sene daha öğrencilik vasfı devam etsin istediğim için (askerlik+öğrenci akbili vs.) stajlarımı yapmadım. Şimdi otomasyona baktım "mezun" girmişler. Staj yapmadan ve istemeyerek mezun oldum resmen oha ya.
Mesaj tarihi:
reampage said:

abi mezun gözükmene rağmen belki staj eksik olduğu için diplomanı vermezler, kütüphaneden kitap çarpıp getirmessen diploma yok gibi

mezun ediyolar
diploma vermiyolar o durumda
yane gene yaylalar yaylalar
Mesaj tarihi:
reampage said:

abi mezun gözükmene rağmen belki staj eksik olduğu için diplomanı vermezler, kütüphaneden kitap çarpıp getirmessen diploma yok gibi

amazondan kitap bekliyorum 1 aydır sırf bunun için.

birinci sınıfta almışım vermemişim. günde 50 krş gecikme parasıyla 780 lira olmuş borcum anasını satayım.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

reampage said:

birinci sınıfta almışım vermemişim. günde 50 krş gecikme parasıyla 780 lira olmuş borcum anasını satayım.

ahueahueuauea
780 tl ne lan
eauheuahuea
Mesaj tarihi:
BonePART said:

Black-ice said:

ahueahueuauea
780 tl ne lan
eauheuahuea

ya gerçi benimkide hayvanlık. haketmedim demiyorum. 4 yıl kitap götürülmez mi lan.
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

reampage said:

Ust siniri var onun zaten banada oldu aynisi heves edip almistim 1. Sinifta para falan almadilar 0 kitap goturunce eheuh
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

adam öpücü özel okul işte anasını satim.

neyseki almıyolar parayı, kitabı getir sileriz dediler.

Çok da adam öpücü dğeilmiş ya Bilkent'te bir arkadaşım birinci sınıfta 2 kitap alıp; mezun olana kadar vermedi diye; 2000 lira kitlediler.
Mesaj tarihi:
ya o değil de şunu sorayım. ben şimdi 2 yıllıktan geçiş yapmıştım buraya da, 2 yıllık bittikten sonra 1 sene boşta kaldığım için bi 2 sene tecil etmiştim. Sonra lisansı kazandım 4 yıllık, bu da bittiği için tekrar 2 sene tecil hakkım var diye biliyorum ama emin de olamadım. Bilenler akıl verirse sevinirim.
  • Yeni Oluştur...