Suark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 kahramanların en güçlüsü şu http://yuq.me/tv/03/473/5974.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Hulk > All Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 sostizm said: injustice oynuyorsun sanırım. Lobo orada epey kuvvetli :) yok ama okudum comicslerini, supermanle birebir gidiyor rahat, hatta dövdüğü yerler var. ama doomsday (ultimate) supermanı ve hatta darkseid i bile dövüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kaba, ayili, fiziksel guclu olarak en guclusu Hulk. Limiti yok gucunun. Senin icin top diyolar de hulka supermeni ikiye boler, senin kariyi yiyolarmis de galaksiyi parcalar. Ne kadar kizarsa o kadar gucleniyor hayvanoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 HULK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kaede said: zipzip said: ben bugun justice league izledim de flash bayağı güçlüymüş.zaman geri almalar falan flash O KADAR saçma ki bazen sağda solda çizgi romanlarından stripler görüyorum aklım duruyor bu nasıl bir mary sue diye bir batman deil ama evet. bide hesap hatası falanb yapyolar. nerdeys eısık hızı diyolar rakam falan verıyolar ama oturup hesaplarsan ısık hızının 200 katı falan cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Kaede said: zipzip said: ben bugun justice league izledim de flash bayağı güçlüymüş.zaman geri almalar falan flash O KADAR saçma ki bazen sağda solda çizgi romanlarından stripler görüyorum aklım duruyor bu nasıl bir mary sue diye Marry Sue? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 NoTwisT said: Kaba, ayili, fiziksel guclu olarak en guclusu Hulk. Limiti yok gucunun. Senin icin top diyolar de hulka supermeni ikiye boler, senin kariyi yiyolarmis de galaksiyi parcalar. Ne kadar kizarsa o kadar gucleniyor hayvanoglu Yahu bunun gercek olmasini bir türlü istemiyorum. Hulk'i kücümseyesim geliyo sürekli. Nasil bir bug bu yaratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Mevzu güç değil ya, en tatlı spider-man, sonra thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 carnage hepsini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Jim_E_Rustler said: Mevzu güç değil ya, en tatlı spider-man, sonra thor. Mistique varken yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Vingthor said: carnage hepsini döver olm carnage silversurfera yapısıyo bı seferınde aha dıyosun evren ettitbirrtinini tuttu, ama örümcek kurtarıyo evreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Silver Carnage bölümünden tek aklımda kalan Örümcek'in tüm gruplara (Avengers'a, X-Men'e filan) anam anam anam nidalarıyla yardım istemeye gidip kimseyi bulamamasıydı. Komikti. Sonrasında Silver Surfer ile Carnage anlaşıp Carnage Kasady'ye dönüyor diye hatırlıyorum ama. Spiderman güçlü ama Silver Surfer gibi omega şeyleri aşar kendisini. X-Men işe kısaylarsak alpha bile değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Dr.Reed'in science trait'i ve gadget yaratma özelliğini dikkate alırsanız Fantastic Four da hiç yaban atılmamalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 e zaten dovuyo demedim, sonucta dünyayı kurtarıyo ben buna bakarım. ses dalgası falan derken kurtarıyo ıste dunyayı. ps: ömürcük firelord dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 http://www.quora.com/Who-would-win-in-a-fight-between-Green-Lantern-and-the-Hulk-I-know-they-are-from-two-diffrent-universes-Marvel-and-DC-but-my-son-5-years-old-asked-me-this-and-he-is-very-dissapointed-I-do-not-have-any-answers quora'ya taşıdım soruyu, jeff'in yanıtını çok sevdim. Hortlatayım dedim başlığı. hypotetical Battles başlığına bayılıyorum quoranın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 en kuvvetli benim babam tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 çocuğu doğuştan nerd mü yetiştiriyonuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Mecburen. Bi star wars muhabbeti var veledin aklın durur, tek eksiği elinde bira şişesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 uyeliksiz sokmadi ne bicim siteymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Marty üye ol, telefonuna varsa tabletine falan da kur uygulamasını. Pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 tebrik ettim çocuğu, sorduğu soru için ama Green Lantern MÜ nası bişidir ya. kaşım gözüm seğiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 http://www.merriam-webster.com/audio.php?file=lanter01&word=lantern&text= yardımcı olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2015 Karakterin yaratıcısı hangi karaktere en güçlü derse o en güçlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Olm cocuk liseden mezun oldu hala tartisionuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar