Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bugün ağrıların geçmemesi üzere tekrar doktora gittim ve emar çekildi. Görüldüğü üzere yırtık pırtık bişi yokmuş ama bir ödem buldular ağrının sebebi olarak. Şimdi ödem giderici ve kas gevşetici bir iki ilaç alıcam. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 valla benimde omuz sakatlandı birazdan omuz antremanı yapıcam belki geçer. çivi çiviyi söker oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 oke? oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Valla doktorun dediği omuzun çok hassas olduğu bu yüzdende çok zorlamamak gerektiği sakatlanmalarda falan. Cons said: valla benimde omuz sakatlandı birazdan omuz antremanı yapıcam belki geçer. çivi çiviyi söker oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Fin said: OKE Anelor said: GELEN WARMİ RAKİ BALİK RAK YAPACAZ OKE. RAKİLAR HERKEZ 2 BUYUK 1 KUCUK OKE. BALİKLAR CİNEKOP OKE. GELMEYENDE OKE GELENDE OKE, OKE. OKE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 thanks captain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 benim omuz qq hala ilk sakatlanışı fag bişeymiş şimdiki geçmiyo npp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Geçmiş olsun. Benimki iyileşmeye başladı ama sıfır zorladım yani tamamen kendi haline bıraktım şimdi yavaş yavaş agırlıkla calısmaya baslıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 3 hafta önce bjj çalışırken arkadaşla sakatlanmıştı üstüne bide artislik olsun diye havuzdan amuda kalkarak çıkıp yürürken omzun üstüne düştüm yerler kaygan oldugu için afasdf böyle acayip bişi var agrıyo hep ama antremana sıkıntı yapmıyor geçen omuz presste pıt etti bide kapsul patladı sandım kemikten gelmiş :D böyle omuz ara ara sakatlanıyor unutunca geçiyor sonra topiği görünce hatırladım sakat olduğunu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 İleriki yaşlarda hatırlatır kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 geçmiş olsun jager ama havuz kısmında ne yalan söyleyim güldüm ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 blowjob çalışırken omuzunu mu sakatlamış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Sol omuz iki kere çıktı, artık hiç beklenmedik anlarda kendini gösteriyor, çıkıcakmış gibi olup inciniyor. dikkat etmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Jaegerjaquez said: 3 hafta önce bjj çalışırken arkadaşla sakatlanmıştı üstüne bide artislik olsun diye havuzdan amuda kalkarak çıkıp yürürken omzun üstüne düştüm yerler kaygan oldugu için afasdf böyle acayip bişi var agrıyo hep ama antremana sıkıntı yapmıyor geçen omuz presste pıt etti bide kapsul patladı sandım kemikten gelmiş :D böyle omuz ara ara sakatlanıyor unutunca geçiyor sonra topiği görünce hatırladım sakat olduğunu ^^ zalimce güldüm kusura bakma çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Hhhahahahahahah ama adam samimi abi iste anlatiyor ne guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Omuz çıkmasından sınra kesinlikle bir ortopedik incelemeden geçin. Omuz çıkarken ordaki dokunun anasını bellemiş ve kalıcı zarar vermiş olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 gülün diye anlattım abi zaten nolcak ahaha çok saçma sakatlandı :D gerçi geçti gibi artık 1 hafta içinde kalmaz bişeyi geçen nisanda yarışmaya girerken 2 omuz + sağ bilek sakattı ^^ (muay thaiden) alıştım sakat idman yapmaya, bel 2 yıldır sakat gibi değil gibi zaten afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 off havuz olayi kotuymus. hani sakatlanma bir yana birde dusme olayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Omuzda tip II akromion çıktı yarın fiziktedaviye başlıyorum. Kısaca açıklamak gerekirse omuz ucu kemiğinin apolet kısmında genetik olarak bir uzama sonucu kasları sıkıştırıyor ve o da bu seviyede ödem oluşumuna daha ileride ise kas yırtımına sebeb olabiliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 benimki umarım böle bişi değildir doktora gideyim ben erken uyanıp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 allahtan tip 3 değil, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 şu resimdeki 8 bandaj dan kullan 1-2 hafta o tür bişey başıma gelmişti bu bandajdan kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 adamın omuz anatomisi sorun olan. 2 hafta değil hayat boyu dikkat etmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar